התקנה על קיר של מקרן קול
היי
החסרונות של התקנה על קיר של מקרן קול ביחס לשולחן?
האם הסאונד יהיה פחות טוב כי יש משהו שחוסם אותו מלמעלה? אציין גם שהטלויזיה נמצאת קדימה יותר מהיכן שיהיה הסאונד בר, אם יש לזה השפעה.
מה בדבר הכבלים? ניתן לסדר אותם בצורה נוחה אם זה מותקן על הקיר?
החסרונות של התקנה על קיר של מקרן קול ביחס לשולחן?
האם הסאונד יהיה פחות טוב כי יש משהו שחוסם אותו מלמעלה? אציין גם שהטלויזיה נמצאת קדימה יותר מהיכן שיהיה הסאונד בר, אם יש לזה השפעה.
מה בדבר הכבלים? ניתן לסדר אותם בצורה נוחה אם זה מותקן על הקיר?
תודה רבה. הטלויזיה על זרוע ולכן גם במצב שהיא הכי צמודה שניתן, היא עדיין בולטת קדימה יותר מאשר במצב של מתקן צמוד קיר (קל וחומר אם היא תהיה קצת פתוחה).14/12/2024 11:46dr0r כתב: לא כל כך ברור מה ה-setup, למה שהטלויזיה תהיה קדימה יותר?
אם יש תעלה בקיר, לא יראו כבלים בכלל. למשל ככה זה בחדר השינה שלנו:
image.png...
מה הכוונה לאם יש תעלה בקיר? איך אני יודע אם יש?
נראה ממש יפה אצלך, איפה יושבים הכבלים של החשמל?
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
בגלל הפרש הגובה, אני לא חושב שזה אמור להיות משמעותי, כל עוד אתה לא מוציא אותה מטר קדימה. בכל מקרה אני לא יודע אם יש לך אלטרנטיבות...14/12/2024 23:24magshield כתב: תודה רבה. הטלויזיה על זרוע ולכן גם במצב שהיא הכי צמודה שניתן, היא עדיין בולטת קדימה יותר מאשר במצב של מתקן צמוד קיר (קל וחומר אם היא תהיה קצת פתוחה)....
יש תעלה בתוך הקיר (עם צינור שרשורי המכונה ״קוברה״) שמובילה ממרכז מקרן הקול למרכז הטלויזיה. כבלי החשמל וה-HDMI (עם eARC לטלויזיה, ונוסף לסטרימר) עוברים דרכה. אם אין לך, כנראה שתאלץ לחצוב בקיר (אצלי זה תוכנן מראש).14/12/2024 23:24magshield כתב: מה הכוונה לאם יש תעלה בקיר? איך אני יודע אם יש?
נראה ממש יפה אצלך, איפה יושבים הכבלים של החשמל?...
האופציה החלופית זה להישאר עם שולחן. השאלה אם הטלוזיה לא חוסמת את התנועה של גלי הקול. חלק לא אמורים ללכת לכיוון התקרה?15/12/2024 16:35dr0r כתב: בגלל הפרש הגובה, אני לא חושב שזה אמור להיות משמעותי, כל עוד אתה לא מוציא אותה מטר קדימה. בכל מקרה אני לא יודע אם יש לך אלטרנטיבות...
יש תעלה בתוך הקיר (עם צינור שרשורי המכונה ״קוברה״) שמובילה ממרכז מקרן הקול למרכז הטלויזיה. כבלי החשמל וה-HDMI (עם eARC לטלויזיה, ונוסף לסטרימר) עוברים דרכה. אם אין לך, כנראה שתאלץ לחצוב בקיר (אצלי זה תוכנן מראש)....
בנוגע לתעלה - אין לי מושג אם יש. זה משהו שאני אמור לראות בעין? אם אתה רוצה לנתק את הטלויזיה מהחשמל, איך אתה עושה את זה?
- dr0r
-
- חבר ותיק

ברור, זו תעלה - עם 2 כניסות אחת בגובה הטלויזיה, ואחת למטה. אם כרגע יש מזנון, יכול להיות שיש כניסה לתעלה מאחוריו, כי הרבה פעמים מתכננים את זה ככה (גם אצלי בסלון). בחדר השינה תכננתי את זה ספציפית למקרן קול, אז הגובה שונה וכו׳. מאחורי הטלויזיה יש שקע כפול - אחד לטלויזיה, ואחד למקרן הקול. הטלויזיה מחוברת ישירות, הכבל של מקרן הקול עובר דרך התעלה, כדי שלא יראו אותו.15/12/2024 21:39magshield כתב: האופציה החלופית זה להישאר עם שולחן. השאלה אם הטלוזיה לא חוסמת את התנועה של גלי הקול. חלק לא אמורים ללכת לכיוון התקרה?
בנוגע לתעלה - אין לי מושג אם יש. זה משהו שאני אמור לראות בעין? אם אתה רוצה לנתק את הטלויזיה מהחשמל, איך אתה עושה את זה?...
תודה רבה. אם יש תעלה זה משהו שאני אמור לראות בעין? יש כל מיני עיגולים סגורים בקיר. יכול להיות שזה פתח של תעלה וצריך להסיר את המכסה או שממש רואים בעין במידה ויש תעלה?15/12/2024 22:55dr0r כתב: ברור, זו תעלה - עם 2 כניסות אחת בגובה הטלויזיה, ואחת למטה. אם כרגע יש מזנון, יכול להיות שיש כניסה לתעלה מאחוריו, כי הרבה פעמים מתכננים את זה ככה (גם אצלי בסלון). בחדר השינה תכננתי את זה ספציפית למקרן קול, אז הגובה שונה וכו׳. מאחורי הטלויזיה יש שקע כפול - אחד לטלויזיה, ואחד למקרן הקול. הטלויזיה מחוברת ישירות, הכבל של מקרן הקול עובר דרך התעלה, כדי שלא יראו אותו....
- dr0r
-
- חבר ותיק

הכל יכול להיות. עיגולים הם בד״כ לנק׳ ביקורת של חשמל, אבל אפשר שהקבלן סגר את התעלה בעיגולים משני צידיה.15/12/2024 23:35magshield כתב: תודה רבה. אם יש תעלה זה משהו שאני אמור לראות בעין? יש כל מיני עיגולים סגורים בקיר. יכול להיות שזה פתח של תעלה וצריך להסיר את המכסה או שממש רואים בעין במידה ויש תעלה?...