התייעצות/הצעות - מערכת SONOS

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Idoom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Ido om
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

זהו הפוסט הראשון שלי בפורום, ואני מודה מראש על הנכונות לסייע.

לאחר מעבר דירה, החלטתי למכור את מערכת הסטריאו הישנה שלי. כעת, ברשותי פטיפון Audiotechnica LP120 עם יציאת USB, ואני מעוניין לחברו למערכת SONOS. התקציב שלי הוא כ-9,000 ש”ח, ואני מחפש פתרון מינימליסטי ואיכותי, למרות שאיני אודיופיל.

אשמח להמלצות על רכיבים מתאימים: רמקולים, סאונד-בר, והדרכה כיצד לשלב את הפטיפון במערכת SONOS.

תודה מראש לכל המשיבים!

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא 🙌
הרחב מעט על היעוד של המערכת. מוסיקה , קולנוע בייתי, גם וגם ..? סלון , חדר ..?
כמו כן - כבר קנית רכיבי סונוס ואתה צריך לחבר רק פטיפון או שאתה צריך המלצה למערכת קומפלט?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Idoom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Ido om
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בשמחה -
לגבי הייעוד של המערכת, כרגע היא מיועדת למוזיקה, ואני משתמש בה בסלון.

אני מעוניין לחבר אליה רק את הפטיפון, כיום יש לי רמקול sonos era1.

אני רוצה לחבר רק רכיבי סונוס - אני אוהב את הממשק שלהם ושהכל מתחבר למקום אחד וכו׳

תודה רבה מראש על הסיוע !

oren29at
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

יש לי פטיפון בחדר שינה (Fluance) מחובר לרמקולים שאינם של סונוס, ומערכת ק"ב של סונוס בסלון. אני מזרים את הפטיפון לסלון מעת לעת. בעיקרון האפשרויות שלך הן אלה:

1. חיבור פיזי של הפטיפון לשני רמקולים של סונוס. כתבת שיש לך סונוס era1, אני מנחש שאתה מתכוון ל era100. קנה עוד אחד כזה, הפוך אותן לסטריאו, קנה גם מתאם usb-c ל 3.5 של סונוס, חבר את הפטיפון פיזית לאחד הרמקולים (יש מלא מדריכים ביוטיוב ובפורומים השונים). החיסרון: המערכת הזאת לא תוכל "לגדול" לכיוון הקולנוע הביתי, לא כרגע לפחות.

2. קניית מערכת ק"ב מלאה של סונוס (במקרה שלך זה סאונד בר, סאב כלשהו, ועוד era100 כך ששני אלה ישמשו כאחוריים). החיסרון: אין חיבור פיזי לפטיפון. הפיתרון: קצת DIY של חומרה (raspberry pi, פרה אמפ של בהרינגר עם יציאת USB) ותוכנה, לא מסובך מדי (כל ההוראות בפנים)

זה עובד לי סבבה לגמרי ומאפשר לי לנגן פטיפון בחדר ואם אני רוצה אז בסלון

3. החלפת פטיפון לכזה שעובד עם סונוס. יש חברה בשם Victrola שמייצרת פטיפונים כאלה, ה spec שלהם נראה סביר פלוס, אין לי מושג איך הם נשמעים או איך הם בהשוואה לפטיפון שכבר יש לך. אני גם לא בטוח איך אפשר להזמין אחד לארץ. היתרון הגדול: יתממשק עם כל מערכת ורמקולי סונוס שיש לך seamlessly

https://victrola.com/collections/wirele ... th%20Sonos

4. בלוטות'. לא.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”