חושבים על חדר קולנוע ביתי מושקע ? תחשבו שוב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7639
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #21 

03/12/2024 9:06  
istarmini כתב:
https://www.ynet.co.il/entertainment/ar ... l#autoplay

כפי שכבר ציינתי בעבר אשכרה אין עבור מה להשקיע , בזבוז כסף .

רסיבר דנון / מרנץ ושות... ושימוש ב EVO וחבריו כמובן :lol: או סאונד בר איכותי יספקו את הסחורה ביג טיים.

עצוב
...

אתה כבר מיואש מזמן מהמצב :lol:
אם אתה נהנה מהדרך ומהציוד וגם נהנה מקולנוע או סדרות באופן כללי אז זה כל מה שצריך. תמיד מעבר לפינה יכולות להיות הפתעות, גם אצל מארוול , לא הכל נורא וגרוע. להגיד שהעסק סגור ואפשר למכור הכל זה קצת הגזמה. גם "פעם מתי שהיו סרטים טובים" , תחשוב כמה באמת היו טובים בשנה? אבל ממש טובים?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7639
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #22 

03/12/2024 22:28  
istarmini כתב:
שוב
שרשור הסרטים מראה חוות דעת של הצופים עם חלקן אני מסכים ועם חלקן ממש לא ואצלך בכלל סרט לא משהו מקבל בדרך כלל ציון 7 😂 ואצל אחרים 5-5.5 מה שמראה שכל אחד והטעם שלו.

אני לא טוען שאין סרטים טובים בהחלט יש אבל משמעותית פחות מבעבר מידי פעם צץ לו איזה סרט טוב , נו בסדר ולכן לדעתי אין הצדקה להשקיע עשרות ולעיתים מאות אלפי ש״ח בציוד ובחדר ייעודי שבכלל מקפיץ את העלות וזאת בהתחשב בעלות קניה של מ״ר במדינת היהודים.

עדיף להתמקד בסלון עם מערכת מינסטרים במחיר סבבה, אין סיבה להשתגע.

ולגבי הסדרות אז שוב אני לא מתחבר אני מעבד את הסבלנות מהר.
...
מה שהיה לך נכון אז, פחות נכון לך עכשיו. אחד משקיע במכוניות יקרות, קונה מוכר, בסוף אומר לעצמו, אני נוסע ברכב פעם בחודש, אני באמת צריך את זה?
סוג הסרטים שעבורו השקעת עם השנים הוא עכשיו פחות בסגנון שאתה אוהב. זה סובייקטיבי. זה לא אומר שאין סרטים טובים היום ששווים השקעה כלשהי במערכת, כל אחד והתקציב שיש לו. אבל כמו שאתה אומר ופה אתה צודק, לא חייבים להשתגע.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”