רכישות מעלי אקספרס - רכישה חוזרת מחיר גבוה יותר

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
(G) פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2401
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #1 

למה תמיד כאשר רוכשים מוצר, מקבלים אותו ורוצים להזמין מוצר נוסף המחיר שלו גבוה יותר.
האם מישהו נתקל בזה?

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

המחיר דינמי ולא קבוע, הנה לדוגמא מוצר שאצלי בעגלה ואפשר לראות בעזרת תוסף את שינוי המחירים שלו:
כיום המוצר 20$ אפילו שקצת לפני הבלאק הוא היה 18$.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #3 

אני באופן אישי לא מצליח להבין את אלי אקספרס והתחושה שלי בגלל זה היא תמיד שמישהו עובד עלי.
לאחרונה בדקתי מוצר אבל מה שמדהים היה שאני, אישתי ואחותי קיבלנו מחיר אחר דרך אותו קישור. הבדלים זניחים, דולר וקצת לפה או לפה.

(G) פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2401
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #4 

מה שקבוע זה שבדרך כלל כשאני רוצה להזמין שוב את אותו מוצר המחיר שלו גבוה יותר.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #5 

@ChinggisKhan יש לאלי הרבה פעמים דילים למשתמשים חדשים, אם תכנס מגלישה לסתר ללינק של אחד המוצרים שהזמנת אתה תראה שהמחיר נמוך יותר כמעט תמיד, זו הדרך שלהם למשוך לקוחות.
כמו כל אתר יש להם את השטיקים שלהם - הנה אמזון עכשיו הורידו מחירים להרבה מוצרים אבל מנגד ביטלו את המשלוח חינם, נוכלות.

@(G) אולי כשייגמר הבלאק פריידי אסתכל שוב אבל אבל אם אתה כמוני קונה במבצעים/קופונים/מחיר נמוך אז בשאר הזמן זה ייראה כמו התייקרות.
לא שולל את האפשרות שהם מעלים את המחיר קצת כי ראו שיש לך עניין במוצר, קצת כמו חברות תעופה.
אחד הדברים שמעצבנים אותי זה שהם מראים לי בהמלצות את אותו המוצר בלי סוף גם לאחר שכבר רכשתי אותו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”