שלום לכולם,
קרובים שעוברים דירה מתלבטים לגבי דגם הרסיבר שכדאי להם לרכוש שיחובר לסט רמקולים 5.1 שכבר קיים בדירה, כשברצונם גם לחבר זוג רמקולים במרפסת חיצונית, שיחוברו כ-ZONE 2.
לא מדובר על אודיופילים אלא מחפשים רסיבר יחסית בסיסי, שהתפעול שלו פשוט כולל גם שימוש באפליקציה בסמארטפון, שיאפשר תמיכה בתכונות חשובות שאולי יצוצו בשנתיים-שלוש הקרובות (תמיכה בהעברת תמונה ב-8K, הזרמת תוכן אודיו/וידאו ממכשיר נייד, מחשב, קונסולות משחקים).
מה הדגמים ששווה לשקול? מה נותן את ה-value for money הטוב ביותר כולל תמחור הגיוני בארץ גם לעומת מחירי חו"ל?
אשמח להמלצה.
תודה רבה.
עזרה בבחירת רסיבר למערכת קולנוע כולל ZONE 2
-
rel1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
כדי לצמצם יותר את הדיון, האם כדאי לצמצם את הדיון לדנון 1800, דנון 2800 וימאהה AV-6R או שיש עוד משהו במחירים של עד כ-3500 ש"ח ששווה לשקול?
אם לא, על איזה מהדגמים כדאי ללכת? נראה שהדנון 1800 מתומחר קרוב מדי ל-2800 בארץ (בחו"ל הוא זול משמעותית) ובמקרה הזה, עדיף לשקול את ה-2800 אל מול הימאהה. מה דעתכם?
אם לא, על איזה מהדגמים כדאי ללכת? נראה שהדנון 1800 מתומחר קרוב מדי ל-2800 בארץ (בחו"ל הוא זול משמעותית) ובמקרה הזה, עדיף לשקול את ה-2800 אל מול הימאהה. מה דעתכם?
אני אישית מאוד שמח עם ה-1700, שהוא הדור הקודם של ה-1800. לא ראיתי הבדלים משמעותיים בינהם.
אז הבחירה שלי היתה בין 2800 ל-1700 ולצרכים שלי ממש לא הייתי צריך את ה-2800.
אני עם 5.1 + zone2 למרפסת.
מחובר פיסית: apple tv, nintendo switch, nuc
כל בני הבית מזרימים מוזיקה דרך אייפונים / אייפדים
מקווה שעזר
אז הבחירה שלי היתה בין 2800 ל-1700 ולצרכים שלי ממש לא הייתי צריך את ה-2800.
אני עם 5.1 + zone2 למרפסת.
מחובר פיסית: apple tv, nintendo switch, nuc
כל בני הבית מזרימים מוזיקה דרך אייפונים / אייפדים
מקווה שעזר