OLED S90C של סמסונג

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
רועי51 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 895
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

הנסיון המר שלי עם OLED של LG, מביא אותי למחשבה, אולי שווה לתת סיכוי לאותה טכנולוגיה אצל המתחרה סמסונג. מנסה לבנות על נסיונכם בקשר עם הדגם שבכותרת, הוצע לי במחיר סביר. האם ניתן להאריך את האחריות אצל היבואן בדומה ל LG או שצריך להסתפק בשנה אחת עלובה ובכלל, אני מזהה לפי מה שאני קורא שמדובר במסך משובח, אשמח לשיתוף נסיון ממי שיש לו כזה.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

אפשר להאריך בעוד 3 שנים מעבר לשנת האחריות של היבואן.
נותן האחריות המורחבת הוא אלקטרוניקס פרו.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

לי יש את ה S95C 77 כבר למעלה משנה. המסך הזה לעומת הדור הקודם עמיד לצריבה בצורה ממש יוצאת דופן עיקר השימוש שלי זה בערוצי חדשות עם לוגואים ובנארים קבועים על המסך ואין אפילו צל של צריבה. בקטע הזה הייתה לי ממש הפתעה.
לגבי איכות התמונה אין דברים כאלה אני ממש מרוצה מהמסך.
מניסיון העבר עם מסכים של סמסונג אני לא מעדכן גרסאות תוכנה ואני נשאר באותה הגרסה שהמסך יצא מהקופסה.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #4 

לדעתי לפני שבוחנים את איכות התמונה ,קיימת בעיית אמינות של האולדים של סמסונג לדעתי ,בטח ביחס למסכי סוני ו lg

רועי51 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

נקודת המוצא המתסכלת שלי היא CX צעיר ( פחות מארבע שנים ) ודפוק של LG. מבחינתי לפחות היתרון המרכזי של האולד היא האפשרות לצפות מכל זוית בלי שום שינוי באיכות התמונה, לרבות ובמיוחד בצבע. אם הייתי מוצא לד, על נגזרותיו קיולד מינילד וכאלה, עם תכונה דומה, לא הייתי מסתכל בכלל על אולד. האמת היא שקשה להסיק מסקנות על אמינות של האולדים של סמסונג, מאוד צעירים עדיין, צריך כמה שנים. בכל מקרה תודה.

רועי51 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

14/11/2024 19:44  
mordsxx כתב:
אפשר להאריך בעוד 3 שנים מעבר לשנת האחריות של היבואן.
נותן האחריות המורחבת הוא אלקטרוניקס פרו.
...
טוב אז לא. הם לא מרחיבים יותר אחריות. פנייה לאלקטרוניקס פרו נענתה בתשובה דנן, מהראשון לספטמבר לא מרחיבים אחריות לא טרחתי לברר אם רק לגבי הדגם שבכותרת השירשור, או בכלל. מכל מקום מבחינתי, אחרי הנסיון הפרטי העגום, אולד ואני, נו מור.

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #7 

לא יודע מה חווית עם LG, אבל זה לא יכול להיות יותר גרוע ממה שחוויתי עם סמסונג והשירות שלהם. חודש הייתי בלי טלוויזיה. רציתי מאד את ה S95D, אני הולך על ה G4 רק בגלל שאני לא מוכן להתעסק יותר עם סמסונג עד שיחליפו את נותן השירות שלהם וישנו את האחריות שלהם למשהו כמו של ח.י (יקרה כנראה אחרי שהגהנום יקפא).

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1640
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #8 

לפי שמועות (מחנויות שונות) בקרוב היבואן \ נותן השירות של סמסונג מתחלף

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #9 

18/11/2024 15:12  
רועי51 כתב:
טוב אז לא. הם לא מרחיבים יותר אחריות. פנייה לאלקטרוניקס פרו נענתה בתשובה דנן, מהראשון לספטמבר לא מרחיבים אחריות לא טרחתי לברר אם רק לגבי הדגם שבכותרת השירשור, או בכלל. מכל מקום מבחינתי, אחרי הנסיון הפרטי העגום, אולד ואני, נו מור.
...
יש משהו בדבריך.
החל מהראשון ל 2025 יהיה יבואן חדש ורשתות גדולות (דוגמת מחסני חשמל) יתחילו לייבא ישירות מסמסונג העולמית. כל צד כרגע מארגן את אופרציית האחריות המורחבת שלו כולל מעבדה, חלפים וכו׳. לפיכך, בשארית שנה זו אין טעם לקנות סמסונג עם אחריות לשנה כאשר המתחרים נותנים 3 ואולי יותר.

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #10 

שמח שסוף סוף יהיה שינוי אצלם בנושא הזה ..אבל ממה שאני קורא ברדיט גם בארה"ב האחריות שלהם היא לא משהו לספר עליו ככה שלא הייתי בונה על שינוי דרמטי בנושא האחריות עצמה (מאחל לכולם שאני טועה בנושא), מקווה שלפחות נותן השירות שלהם יהיה משהו שפוי

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

@yeuda

היבואן מתחלף, נותן השירות לא כל כך בטוח.

Drleo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

ראיתי סמסונג 65S90C הפאנל דור ראשון, בשימוש מועט חמישה חודשים והלבן כבר ירקרק וככה כל הצבעים מושפעים.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”