OLED S90C של סמסונג
הנסיון המר שלי עם OLED של LG, מביא אותי למחשבה, אולי שווה לתת סיכוי לאותה טכנולוגיה אצל המתחרה סמסונג. מנסה לבנות על נסיונכם בקשר עם הדגם שבכותרת, הוצע לי במחיר סביר. האם ניתן להאריך את האחריות אצל היבואן בדומה ל LG או שצריך להסתפק בשנה אחת עלובה ובכלל, אני מזהה לפי מה שאני קורא שמדובר במסך משובח, אשמח לשיתוף נסיון ממי שיש לו כזה.
לי יש את ה S95C 77 כבר למעלה משנה. המסך הזה לעומת הדור הקודם עמיד לצריבה בצורה ממש יוצאת דופן עיקר השימוש שלי זה בערוצי חדשות עם לוגואים ובנארים קבועים על המסך ואין אפילו צל של צריבה. בקטע הזה הייתה לי ממש הפתעה.
לגבי איכות התמונה אין דברים כאלה אני ממש מרוצה מהמסך.
מניסיון העבר עם מסכים של סמסונג אני לא מעדכן גרסאות תוכנה ואני נשאר באותה הגרסה שהמסך יצא מהקופסה.
לגבי איכות התמונה אין דברים כאלה אני ממש מרוצה מהמסך.
מניסיון העבר עם מסכים של סמסונג אני לא מעדכן גרסאות תוכנה ואני נשאר באותה הגרסה שהמסך יצא מהקופסה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
לדעתי לפני שבוחנים את איכות התמונה ,קיימת בעיית אמינות של האולדים של סמסונג לדעתי ,בטח ביחס למסכי סוני ו lg
נקודת המוצא המתסכלת שלי היא CX צעיר ( פחות מארבע שנים ) ודפוק של LG. מבחינתי לפחות היתרון המרכזי של האולד היא האפשרות לצפות מכל זוית בלי שום שינוי באיכות התמונה, לרבות ובמיוחד בצבע. אם הייתי מוצא לד, על נגזרותיו קיולד מינילד וכאלה, עם תכונה דומה, לא הייתי מסתכל בכלל על אולד. האמת היא שקשה להסיק מסקנות על אמינות של האולדים של סמסונג, מאוד צעירים עדיין, צריך כמה שנים. בכל מקרה תודה.
טוב אז לא. הם לא מרחיבים יותר אחריות. פנייה לאלקטרוניקס פרו נענתה בתשובה דנן, מהראשון לספטמבר לא מרחיבים אחריות לא טרחתי לברר אם רק לגבי הדגם שבכותרת השירשור, או בכלל. מכל מקום מבחינתי, אחרי הנסיון הפרטי העגום, אולד ואני, נו מור.14/11/2024 19:44mordsxx כתב: אפשר להאריך בעוד 3 שנים מעבר לשנת האחריות של היבואן.
נותן האחריות המורחבת הוא אלקטרוניקס פרו....
לא יודע מה חווית עם LG, אבל זה לא יכול להיות יותר גרוע ממה שחוויתי עם סמסונג והשירות שלהם. חודש הייתי בלי טלוויזיה. רציתי מאד את ה S95D, אני הולך על ה G4 רק בגלל שאני לא מוכן להתעסק יותר עם סמסונג עד שיחליפו את נותן השירות שלהם וישנו את האחריות שלהם למשהו כמו של ח.י (יקרה כנראה אחרי שהגהנום יקפא).
יש משהו בדבריך.18/11/2024 15:12רועי51 כתב: טוב אז לא. הם לא מרחיבים יותר אחריות. פנייה לאלקטרוניקס פרו נענתה בתשובה דנן, מהראשון לספטמבר לא מרחיבים אחריות לא טרחתי לברר אם רק לגבי הדגם שבכותרת השירשור, או בכלל. מכל מקום מבחינתי, אחרי הנסיון הפרטי העגום, אולד ואני, נו מור....
החל מהראשון ל 2025 יהיה יבואן חדש ורשתות גדולות (דוגמת מחסני חשמל) יתחילו לייבא ישירות מסמסונג העולמית. כל צד כרגע מארגן את אופרציית האחריות המורחבת שלו כולל מעבדה, חלפים וכו׳. לפיכך, בשארית שנה זו אין טעם לקנות סמסונג עם אחריות לשנה כאשר המתחרים נותנים 3 ואולי יותר.
שמח שסוף סוף יהיה שינוי אצלם בנושא הזה ..אבל ממה שאני קורא ברדיט גם בארה"ב האחריות שלהם היא לא משהו לספר עליו ככה שלא הייתי בונה על שינוי דרמטי בנושא האחריות עצמה (מאחל לכולם שאני טועה בנושא), מקווה שלפחות נותן השירות שלהם יהיה משהו שפוי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר: