מה קורה עם אמאזון בימים אלה?
הזמנתי שני פריטים לא גדולים במיוחד לפני שבוע מאמאזון (משלוח חינם, לא נמכרו ישירות ע"י אמאזון אבל שניהם ships from Amazon) והסטטוס של שניהם עדיין Not Yet Shipped. הצפי בהזמנה היה עד 17 לנובמבר (חודש) ולא השתנה, אבל אני רגיל מהעבר (כבר די הרבה זמן לא קניתי מאמאזון) שהדברים מתקדמים משמעותית יותר מהר. המלחמה בטח לא עוזרת, זה ברור.
מישהוא הזמין לאחרונה וקיבל דברים מאמאזון? מה הלו"ז, סדר גודל, שאני יכול לצפות לו?
מישהוא הזמין לאחרונה וקיבל דברים מאמאזון? מה הלו"ז, סדר גודל, שאני יכול לצפות לו?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
הזמנתי המון, לרוב הקדים בכמה ימים. הכי הרבה שלקח עשרה ימים
הלוואי, למרות שלא נראה לי שיש סיכויי שזה יגיע תוך 3 ימים....
כמו שכתבתי, אני מודע למצב.22/10/2024 8:45dudis כתב: אני גם ממתין , אל תשכח שיש מלחמה , סבלנות
דרך אגב מוצרים מעלי אקספרס הגיעו מהר יותר...
לאחרונה אני קונה יותר מאלי, ובאמת עושה רושם שהדברים מגיעים משם די מהר, חוץ מפריט אחד די גדול (אבל לא כבד) שקניתי משם שלקח קצת יותר זמן. גם הפעם הייתי קונה מאלי אבל את מה שקניתי אין שם, יש מוצר דומה שעולה יותר.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
הזמנתי ב-15/10 הגיע אליי עד הבית עם שליח ב-21/10.22/10/2024 7:37שלגון כתב: מישהוא הזמין לאחרונה וקיבל דברים מאמאזון? מה הלו"ז, סדר גודל, שאני יכול לצפות לו?...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
תפנה ל-customer service
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
קודם כל: אין לי תלונות, באמת מופיע שזמן האספקה המשוער הוא 17.11 וזה עוד די רחוק. אני פשוט רגיל שדברים זזים יותר מהר והייתי סקרן לדעת עד כמה המצב משפיע על זמני האספקה ונראה שלפחות בחלק מהמקרים הדברים קורים די מהר....
פניתי אתמול לשירות לקוחות שלהם ושאלתי מה קורה והנציג אמר לי שהוא פותח קריאה מול ה- fulfillment center ושאני אראה דברים זזים תוך 24-48 שעות. נראה.23/10/2024 13:04Arie10 כתב: אמזון לא מתחייבים לתאריך משלוח (גם כשרשום IN STOCK), אלא לתאריך הגעה אליך.
גם אתם תפנה אליהם ותשאל למה עדיין לא נשלח, יענו לך שהתאריך שהובטח לך טרם הגיע.
אגב, לא פעם הם גם לא עמדו בתאריך שהבטיחו !...
במקרה שלי, זה "תקוע" לפני שזה התחיל, זה לא זז בכלל. הסטטוס של ההזמנה הוא Not yet shipped.23/10/2024 20:40rm1 כתב: בגלל המלחמה והמחסור בטיסות מארה"ב לישראל יש לחצים של חבילות בשדות התעופה עניין של מזל חבילות שהזמנתי מ iHerb וגם מאמזון נתקעו בג'רזי לפני עליה לטיסה לארץ וחלק הגיעו לפני האחרים למרות שהוזמנו אחרי....
אני הזמנתי ב-10 באוקטובר והפריטים נשלחו רק אחרי 12 יום, וצפי ההגעה הוא עד 14 בנובמבר. מניסיון זה כמעט תמיד מגיע לפני המועד הצפוי.
אני חושב שהם עושים כל מיני איחודי חבילות ומתכננים כך שטיסות המטען תצאנה רק מלאות. זה לא חדש, אני לא חושב שזה קשור למלחמה. בעיקר עניין של מזל.
אני חושב שהם עושים כל מיני איחודי חבילות ומתכננים כך שטיסות המטען תצאנה רק מלאות. זה לא חדש, אני לא חושב שזה קשור למלחמה. בעיקר עניין של מזל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חבל שאין דרך לתקשר להם שלא ישלחו עם דואר ישראל. זוועת אלוהים של משלוח. מגיע לארץ אחרי שבוע וממתין חודש במרכז המיון עד ליום שאמזון מתחייבים אליו.
נכון מאוד עופר !
מקור הבעיה היא ב 99% הדואר בארץ.
לפני כמה ימים הגיע אלי חבילה מאירופה ב EMS, לקח לה 7 שבועות להגיע. מתוכם 10 ימים אחרונים בדואר שליחים שלא התחשק להם פשוט לספק !!!
EMS מאירופה אמור להגיע תוך 4-7 ימי עבודה.
מקור הבעיה היא ב 99% הדואר בארץ.
לפני כמה ימים הגיע אלי חבילה מאירופה ב EMS, לקח לה 7 שבועות להגיע. מתוכם 10 ימים אחרונים בדואר שליחים שלא התחשק להם פשוט לספק !!!
EMS מאירופה אמור להגיע תוך 4-7 ימי עבודה.
ובשעה טובה קיבלתי הודעה שהחבילה יצאה לדרך (ד"א, כרגע היא בקליפורניה שזה נשמע לי קצת מוזר מבחינת הלוגיסטיקה אבל היי, מה אני מבין).
תודה לכל העונים.
במעקב חבילות רשום: Shipped with Gaash Worldwide Ltd. נקווה לטוב.24/10/2024 17:17oferlaor כתב: חבל שאין דרך לתקשר להם שלא ישלחו עם דואר ישראל. זוועת אלוהים של משלוח. מגיע לארץ אחרי שבוע וממתין חודש במרכז המיון עד ליום שאמזון מתחייבים אליו....
תודה לכל העונים.
הוזמן משחק לPS5
הגיע מרוסק
פניתי לשירות בצ׳ט
ענה בחור מהודו, הכל העתק הדבק מתבניות, נעלם לחצי שעה,
אחרי חצי שעה הגעתי (נזרקתי יותר נכון) לבחור אחר מהודו, נעלם לרבע שעה, אחרי רבע שעה שלח הודעה באורך 2 עמודים שלא הספקתי לקרוא וסגר את הצ׳ט,
בסוף היום קיבלתי מייל שמבקשים ממני לעלות צילום ת.ז. על מנת לטפל בפניה שלי,העליתי - מן הסתם שום דבר לא טופל.
מה נסגר איתם?
ביטלתי פריים .. ירדו בשירות חזק, מלא תלונות ברדיט, אבל מלאאאאאא
הגיע מרוסק
פניתי לשירות בצ׳ט
ענה בחור מהודו, הכל העתק הדבק מתבניות, נעלם לחצי שעה,
אחרי חצי שעה הגעתי (נזרקתי יותר נכון) לבחור אחר מהודו, נעלם לרבע שעה, אחרי רבע שעה שלח הודעה באורך 2 עמודים שלא הספקתי לקרוא וסגר את הצ׳ט,
בסוף היום קיבלתי מייל שמבקשים ממני לעלות צילום ת.ז. על מנת לטפל בפניה שלי,העליתי - מן הסתם שום דבר לא טופל.
מה נסגר איתם?
ביטלתי פריים .. ירדו בשירות חזק, מלא תלונות ברדיט, אבל מלאאאאאא
אז אחרי שבמשך שבוע ויום החבילה הייתה במחסן של בר הפצה קיבלתי מאמזון אימייל (ב- 7:30 בבוקר) שהחבילה בדרך לנקודת האיסוף. גם במעקב חבילות של בר הפצה כתוב הסטטוס: החבילה נשלחה לנקודת המסירה. עם הגעתה תקבל הודעת סמס שניתן לאספה.
עכשיו 7 בערב, והסמס לבוא לאסוף את החבילה לא הגיע. קודם בשעות העבודה ניסיתי לפנות לשירות של בר הפצה: בווטסאפ אין מענה, בנייד השיחה מתנתקת עם הודעה שהמספר לא מנותב או משהוא כזה.
עכשיו 7 בערב, והסמס לבוא לאסוף את החבילה לא הגיע. קודם בשעות העבודה ניסיתי לפנות לשירות של בר הפצה: בווטסאפ אין מענה, בנייד השיחה מתנתקת עם הודעה שהמספר לא מנותב או משהוא כזה.
מעדכן שהחבילה הגיעה, באיחור קטן מהצפי של אמאזון: ביום חמישי ה-14.11 קיבלתי הודעה שהחבילה בדרך לנקודת האיסוף, היא הגיעה בסוף רק ב-18.11. יש שתי אפשרויות: או שהמפיצים עצרו להחליף סוסים לכרכרה בשער הגיא והתעכבו שם או שהם פשוט מנסים לרמות את אמאזון בגלל שהם התחייבו לרמת לו"ז ושרות מסוימת אז הם מדווחים באופן שקרי שהדברים זזים למרות שהם לא.