מהכתבה המאוד מעניינת אני מסיק 2 דברים:
1. אני צריך להחליף אצלי לHDMI אופטי בגלל הבעיות הדומות שאני חווה- העלמות תמונה ביס ומעבר איטי בין המקורות
2. כל הוויכוחים לגבי כבל דיגיטלי שאין לו השפעה ואין צורך להשקיע יותר מ15₪.. יש לנו הוכחה, בגלל שקל יותר "לראות" מאשר לשמוע, שגם כבלים דיגיטליים יכולים לספוג הפרעות מהסביבה ו/או לאבד מידע בדרך
זה לא וודו, כבלי hdmi רגישים למדי, וזה מחמיר ככל שהכבל ארוך יותר וקצבי הנתונים גבוהים יותר. בתקנים הכי עדכניים זה כבר מספרים דמיוניים שמגיעים ל 40-48 גיגהביט לשניה. תוסיף על זה טולרנס אפסי לשגיאות בגלל הצפנה ותקבל כבל בעייתי מאוד.
אכן, סיב אופטי פותר את זה כי הוא מסוגל להעביר קצבי נתונים גבוהים במיוחד.
זה המחיר העדכני: 565₪ ל 15מ אבל יש סימנים שיהיה משהו מיוחד בבלאק פריידיי שזה עוד דקה...
זה בדיוק הכבל שאני משתמש כרגע למקרן שלי (jvc rs2000 ) מריץ שם 4k 60hz 4:4:4 ב hdr בלי למצמץ. לא רק שזה מעביר לי הכל כראוי אלא שכל הבעיות של הבהובים וניתוקים שהיו בעבר נעלמו. במקרן כל גמגום כזה לוקח איזה 10-20 שניות להתייצב ...
זה המחיר העדכני: 565₪ ל 15מ אבל יש סימנים שיהיה משהו מיוחד בבלאק פריידיי שזה עוד דקה...
זה בדיוק הכבל שאני משתמש כרגע למקרן שלי (jvc rs2000 ) מריץ שם 4k 60hz 4:4:4 ב hdr בלי למצמץ. לא רק שזה מעביר לי הכל כראוי אלא שכל הבעיות של הבהובים וניתוקים שהיו בעבר נעלמו. במקרן כל גמגום כזה לוקח איזה 10-20 שניות להתייצב ...
...
באמזון/עליאקספרס מחיר עד הדלת זה בערך חצי מהמחיר בארץ, בלי בלאק פריידי ובלי ריקודי חיזור מסורתיים על המחירים.