סטימר נוזל באופן תמידי - rocket mozzafiato

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

היי

מדובר במכונה בת 5 בערך

גילוי נאות - נלקחה לניקוי אבנית שם גיליתי שצריך להשקיע עליה (היה אבנית על הדוד והיה חשש לנזק גדול יותר אחרי הניקוי) - בחרתי לקפל אותה ולהמשיך להשתמש איתה ללא ניקוי האבנית (עבדה מעולה ולא ראיתי סיבה להשקיע 3000 ש״ח )

בחודשיים האחרונים הסטרימר התחיל לטפטף… רעיונות איך אני יכול לטפל בזה עצמאית?
חוץ מהנזילה היא עובדת מצויין ומשרתת אותנו נאמנה באופן אינטנסיבי

שאלה שניה - בכמה אפשר למכור מכונה במצב כזה ? יש כאלו שקונים מכונות לשיפוץ אני מניח

מצרף קישור עם סרטון של הטפטוף

https://share.icloud.com/photos/028WcvS ... ZuZdnZcBtg
תומר

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1398
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #2 

בתור מי שמשתמש במכונות אספרסו כ-35 שנים - וגם מחליף אין דבר כזה שמכונה לא דורשת טיפול בציר הזמן

מדובר במכשיר שעובד בטמפרטורה גבוהה ועם מים שבמידה ואינם מטופלים אז בציר הזמן בעיית אבנית

לא מצליח להבין מדוע אתה נמנע מלטפל במכונה שמשרתת אותך נאמנה ויכולה לעשות זאת עוד שנים רבות עם טיפול נכון ושימוש במים מסוננים (יתכן ואתה עושה זאת)

מה זה נזק גדול יותר לאחר ניקוי הדוד?

לגבי טיפטוף מצינור הקיטור יתכן והברז אינו נסגר ודורש טיפול / החלפה (אולי בעיית אבנית בברז)

באם אתה מרוצה מהמכונה והיא מספקת אותך הייתי שוקל כן לטפל בה, היבואן נותן שירות וניתן גם למצוא טכנאים בתחום שיכולים לתקן ולתת שירות

הכל פסיפס במכונות אספרסו ובר החלפה

בתור מי שמכר מכונות דוד כפול (סיכרוניקה ופרופיטק פרו 700) בנות שנה+ / שנתיים שעולות 9/10 חדשות לא תקבל לדעתי יותר מאלפיים פלוס ש״ח למכונה שצריכה טיפול ותיקון (מכונה עם דוד מחליף חום ולא דוד כפול)

tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

היי
אני לא נמנע !

אבל אני לא חושב שמצדיק לשלם כל כך הרבה כסף על תיקון שכזה (בערך 2500 שקל עם סימן שאלה אם הדוד ישרוד לאחר הטיפול ואם הדוד גם יילך אז עוד 1000 +)

ז״א שאני מגיע לסכומים של 3000-4000 , בסכומים האלו אני כבר קרוב למחירים של מכונות חדשות עם אחריות

אז בכל זאת רעיונות נוספים?
תומר

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

היי תומר.

כפי שהחבר מעל ציין, ככל הנראה תקלת הטפטוף נגרמת מברז חשמלי תקול שלא מצליח להיפתח ולהיסגר כמו שצריך. אבנית היא אולי הגורם מספר אחת לכזו תקלה למיטב ידיעתי.
החלפה (או אפילו ניקוי) שלו יכולה לפתור את הבעיה, אבל אם יש לך אבנית במכונה היא עלולה להישאב גם לברז החדש/הנקי ולתקוע אותו.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”