היי
מאז שעברתי לרמי לוי תקשור אני לא מצליח לבצע הפניית שיחות באמצעות *21* כמו שעשיתי בעבר בהוט מובייל ו ב 019
השגיאה שמתקבלת:
call forwarding connection problem or invalid mmi code
ניסיתי לפנות לנציגי שירות ב רמי לוי , זה לא נראה שאפשר בכלל לקבל מהם תשובה הגיונית חוץ מ … זה לא קשור אלינו
מישהו ניסה , מכיר ?
הפניית שיחות ברשת רמי לוי
לא - ניסיתי שוב לדבר עם נציג טכני ברמי לוי, לא היה ככ עם מי לדבר ואחרי נסיונות אינסופיים להסביר את הבעייה ה מאוד בסיסית ופשוטה הם בדקו וחזרו אליי שהפניית שיחות של החברה זה רק להתקשר לנציג והוא עושה את זה אצלם במערכת ואחכ כדי לבטל את ההפניה צריך שוב לדבר עם נציג.
ניסיתי גם לדבר עם פלאפון כדי להבין איך זה עובד אצלם ולפי מה שהם אומרים צריך לאפשר את ההפנית שיחות במערכת - המנויי שלי לא מאופשר והם לא יכולים לעזור. כמובן ב רמי לוי לא מסכימים אפילו לנסות את זה ועונים שהם לא פלאפון וזה מה יש.
כנראה שיש מחיר למחיר זול... במקרה שלי אני טס הרבה לחול וצריך את המספר שלי זמין. לרכוש כל פעם חבילת חול זה יקר מאוד ומיותר אז אני פשוט אנייד את המנויים שלי לחברה נורמלית
ניסיתי גם לדבר עם פלאפון כדי להבין איך זה עובד אצלם ולפי מה שהם אומרים צריך לאפשר את ההפנית שיחות במערכת - המנויי שלי לא מאופשר והם לא יכולים לעזור. כמובן ב רמי לוי לא מסכימים אפילו לנסות את זה ועונים שהם לא פלאפון וזה מה יש.
כנראה שיש מחיר למחיר זול... במקרה שלי אני טס הרבה לחול וצריך את המספר שלי זמין. לרכוש כל פעם חבילת חול זה יקר מאוד ומיותר אז אני פשוט אנייד את המנויים שלי לחברה נורמלית