ניסאן ג'וק היברידית - מתאימה לנסיעות ארוכות?
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לצערי אחרי הרבה שנים עם רכב חברה אני נאלץ לרכוש רכב.
אנחנו 5 נפשות אבל הבנים כבר גדולים ואין לנו כבר נסיעות משפחתיות. אני עובד בעיקר מהבית ורוב הנסיעות הן בין עירוניות על ידי אשתי.
בגלל שאנחנו נוסעים הרבה (30K בשנה) אז חשוב לי צריכת דלק אבל מחירי ההיברידיות מטורפים. בעיקרון כבר הייתי סגור על האוקטביה אבל לאשתי קשה להתרגל לרכב (יחסית) נמוך אחרי שנהגה כמה שנים ב SUV אז בדקתי כמה רכבי מיני SUV והאמת שמאד התרשמתי מהג'וק - סביבת הנהג מאד מרשימה, איבזור מצוין והמרווח לא רע בכלל גם עבורי (גבוה). המחיר לא להיט אבל עדיין זול מהמתחרות ההיברידיות.
מכל הסקירות שראיתי וקראתי צריכת הדלק של הג'וק לא מרשימה במיוחד עבור רכב היברידי אבל עדיין לא רעה - השאלה האם רכב כזה מתאים לנסיעות ארוכות (נגיד 3 פעמים בשבוע - שעה לכל כיוון) או שהוא בעיקר יעיל בתוך העיר? בעיקר בנושא צריכת דלק ונוחות נסיעה.
מה שעוד מטריד אותי זה מה שקראתי פה - הרכב הגיע למקום אחרון בדירוג אמינות בבריטניה...
https://thecar.co.il/%d7%96%d7%94-%d7%9 ... %99%d7%94/
אשמח לשמוע ממישהו שמכיר / שמע. תודה
אנחנו 5 נפשות אבל הבנים כבר גדולים ואין לנו כבר נסיעות משפחתיות. אני עובד בעיקר מהבית ורוב הנסיעות הן בין עירוניות על ידי אשתי.
בגלל שאנחנו נוסעים הרבה (30K בשנה) אז חשוב לי צריכת דלק אבל מחירי ההיברידיות מטורפים. בעיקרון כבר הייתי סגור על האוקטביה אבל לאשתי קשה להתרגל לרכב (יחסית) נמוך אחרי שנהגה כמה שנים ב SUV אז בדקתי כמה רכבי מיני SUV והאמת שמאד התרשמתי מהג'וק - סביבת הנהג מאד מרשימה, איבזור מצוין והמרווח לא רע בכלל גם עבורי (גבוה). המחיר לא להיט אבל עדיין זול מהמתחרות ההיברידיות.
מכל הסקירות שראיתי וקראתי צריכת הדלק של הג'וק לא מרשימה במיוחד עבור רכב היברידי אבל עדיין לא רעה - השאלה האם רכב כזה מתאים לנסיעות ארוכות (נגיד 3 פעמים בשבוע - שעה לכל כיוון) או שהוא בעיקר יעיל בתוך העיר? בעיקר בנושא צריכת דלק ונוחות נסיעה.
מה שעוד מטריד אותי זה מה שקראתי פה - הרכב הגיע למקום אחרון בדירוג אמינות בבריטניה...
https://thecar.co.il/%d7%96%d7%94-%d7%9 ... %99%d7%94/
אשמח לשמוע ממישהו שמכיר / שמע. תודה
עד כמה שידוע לי זה לא בדיוק היברידי, אלא יותר miild hybrid. מקווה שאני לא מטעה. כמובן שצריכת הדלק בהתאם ולא כמו באיוניק או קורולה, בהן צריכת הדלק 1:20 בנסיעה רגועה.
לכמות קילומטרים כמו שלכם בהחלט היתי מחפש משהו חסכוני וגם אמין כמובן.
מה בכלל התקציב והאם אתה מתכוון לרכוש חדש או משומש ?
לכמות קילומטרים כמו שלכם בהחלט היתי מחפש משהו חסכוני וגם אמין כמובן.
מה בכלל התקציב והאם אתה מתכוון לרכוש חדש או משומש ?
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה. זה היברידי אמיתי אבל כמו שאמרתי - לא משתווה לצריכת דלק של המתחרים ההיברידים מטויוטה ויונדאי.
מתכוון לרכוש חדש - מעדיף לא לעבור את ה 160K תקציב. הסיבה היחידה שאני שוקל את הג'וק זה בגלל הגובה אבל קצת מטריד אותי שבתור היברידי אמיתי הוא לא חסכוני כמו המתחרים.
אבל מעבר לצריכת דלק - השאלה שלי לגבי הג'וק היא האם זה רכב שמתאים לשימוש עיקרי של נסיעות ארוכות?
מתכוון לרכוש חדש - מעדיף לא לעבור את ה 160K תקציב. הסיבה היחידה שאני שוקל את הג'וק זה בגלל הגובה אבל קצת מטריד אותי שבתור היברידי אמיתי הוא לא חסכוני כמו המתחרים.
אבל מעבר לצריכת דלק - השאלה שלי לגבי הג'וק היא האם זה רכב שמתאים לשימוש עיקרי של נסיעות ארוכות?
אני לא מבין איך על רכב בגודל כזה אפשר לדרוש 160K !
בסכומים הללו היתי הולך על מאזדה 3, היא עכשיו במבצע כזה או אחר (החל מ 150K נדמה לי). גם אוקטביה מתחילה בערך במחיר כזה.
אז נכון שאתם מעדיפים רכב מוגבה יותר (לא שהג'וק ג'יפ), אבל אתם מקבלים פשוט חצי רכב ביחס לאלטרנטיבות שהבאתי.
גם בנוגע לסחירות של רכב כשתרצו למכור ! אין לי ספק שאת המאזדה יהיה הרבה יותר קל למכור ובמחיר עדיף ללא ספק.
אני מניח שהג'וק כן יזלול פחות דלק.
עוד טיפ נוסף שאני יכול לתת וזה לחפש רכבים ב 0 ק"מ. אפשר לחסוך כמה אלפים טובים ובמיוחד בתקופה הזו כשאין התנפלות על רכבים והיבואנים די חנוקים (לקראת סוף שנה).
בסופו של דבר כדאי (לפי דעתי), לנהוג לפי חכמת המונים...ופה מגיעה השאלה...כמה ג'וקים חדשים ראית על הכבישים בתקופה האחרונה ? אני לא זוכר שראיתי !
בסכומים הללו היתי הולך על מאזדה 3, היא עכשיו במבצע כזה או אחר (החל מ 150K נדמה לי). גם אוקטביה מתחילה בערך במחיר כזה.
אז נכון שאתם מעדיפים רכב מוגבה יותר (לא שהג'וק ג'יפ), אבל אתם מקבלים פשוט חצי רכב ביחס לאלטרנטיבות שהבאתי.
גם בנוגע לסחירות של רכב כשתרצו למכור ! אין לי ספק שאת המאזדה יהיה הרבה יותר קל למכור ובמחיר עדיף ללא ספק.
אני מניח שהג'וק כן יזלול פחות דלק.
עוד טיפ נוסף שאני יכול לתת וזה לחפש רכבים ב 0 ק"מ. אפשר לחסוך כמה אלפים טובים ובמיוחד בתקופה הזו כשאין התנפלות על רכבים והיבואנים די חנוקים (לקראת סוף שנה).
בסופו של דבר כדאי (לפי דעתי), לנהוג לפי חכמת המונים...ופה מגיעה השאלה...כמה ג'וקים חדשים ראית על הכבישים בתקופה האחרונה ? אני לא זוכר שראיתי !
לא מובן לי איך הגעת למאזדה 3???
הרכב עם מושב סופר נמוך עם זלילת דלק לא קטנה ובשורה תחתונה פחנוע...ואני עוד מקורב ל"דלק מוטורס"
אם כבר ללכת על קורולה היברידית שזה כמה רמות מעל המאזדה,רכב נוח מאוד, מושב גבוה יותר מהמאזדה עם מיתלים רכים ומאוד חסכונית.
הרכב עם מושב סופר נמוך עם זלילת דלק לא קטנה ובשורה תחתונה פחנוע...ואני עוד מקורב ל"דלק מוטורס"

אם כבר ללכת על קורולה היברידית שזה כמה רמות מעל המאזדה,רכב נוח מאוד, מושב גבוה יותר מהמאזדה עם מיתלים רכים ומאוד חסכונית.
....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
אין כרגע קורולה היברידית לשוק הפרטי. נשארו מעט אחרונות בליסינג.22/10/2024 17:22yarino כתב: לא מובן לי איך הגעת למאזדה 3???
אם כבר ללכת על קורולה היברידית שזה כמה רמות מעל המאזדה,רכב נוח מאוד, מושב גבוה יותר מהמאזדה עם מיתלים רכים ומאוד חסכונית....
(השיווק יתחדש שארדואן יחליט לשחרר סחורה לישראל).
מצד שני, יש קורולה קרוס שמגיעה מיפן ובתוספת מחיר קטנה יחסית אבל עדיין מעל התקציב שלך.
הג'וק רכב קטנטן ולא מתאים למשפחה, אמינות, שמירת ערך ושירות לוקים בחסר.
תבדוק את היאריס קרוס הייבריד.
SUV קומפקטי, 22 ק"מ לליטר, אמינות, בטיחות, שמירת ערך וסחירות מהטובים בשוק.
גילוי נאות: אני עובד בטויוטה
המושב במאזדה 3 בדיוק באותו הגובה כמו בכל שאר הרכבים שבקטגוריה.22/10/2024 17:22yarino כתב: לא מובן לי איך הגעת למאזדה 3???
אם כבר ללכת על קורולה היברידית שזה כמה רמות מעל המאזדה,רכב נוח מאוד, מושב גבוה יותר מהמאזדה עם מיתלים רכים ומאוד חסכונית....
זלילת הדלק גם כן זהה לרוב הרכבים בקטגוריה פרט להיברידיות כמובן. 12-13 ק"מ לליטר.
בהצלחה למצוא טויוטה קורולה (תתקשר קודם לארדואן לברר על זמינות). בלי שום קשר הגיר (רציף) בקורולה כל כך *** שאני אפילו לא מצליח להשוות לשום דבר אחר.
יאריס קרוס בדיוק באותו הגודל כמו הג'וק...שתיהן נורא קטנות ולפי דעתי לא שוות את הסכומים שמבקשים עליהן.22/10/2024 22:06טלHD כתב: אין כרגע קורולה היברידית לשוק הפרטי. נשארו מעט אחרונות בליסינג.
(השיווק יתחדש שארדואן יחליט לשחרר סחורה לישראל).
מצד שני, יש קורולה קרוס שמגיעה מיפן ובתוספת מחיר קטנה יחסית אבל עדיין מעל התקציב שלך.
הג'וק רכב קטנטן ולא מתאים למשפחה, אמינות, שמירת ערך ושירות לוקים בחסר.
תבדוק את היאריס קרוס הייבריד.
SUV קומפקטי, 22 ק"מ לליטר, אמינות, בטיחות, שמירת ערך וסחירות מהטובים בשוק.
גילוי נאות: אני עובד בטויוטהלמרות שזה לא משנה את העובדות שכתבתי....
...
היתי מחפש רכב בן שנה-שנתיים, אולי איוניק או אלנטרה היברידית כדי לעמוד בתקציב ולקבל רכב בגודל אמיתי ולא צעצועים שאמורים לעלות גג 120K ש"ח (ג'וק או יאריס).
יש לי מאזדה 3 מהעבודה. המושב שלה מאוד נמוך, דומה לגובה של ההונדה.23/10/2024 10:01Arie10 כתב: המושב במאזדה 3 בדיוק באותו הגובה כמו בכל שאר הרכבים שבקטגוריה.
זלילת הדלק גם כן זהה לרוב הרכבים בקטגוריה פרט להיברידיות כמובן. 12-13 ק"מ לליטר.
בהצלחה למצוא טויוטה קורולה (תתקשר קודם לארדואן לברר על זמינות). בלי שום קשר הגיר (רציף) בקורולה כל כך *** שאני אפילו לא מצליח להשוות לשום דבר אחר....
הישיבה בקורולה הרבה יותר גבוהה.
....
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3719
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
הגיר (רציף) בקורולה כל כך *** שאני אפילו לא מצליח להשוות לשום דבר אחר.
תרגם בבקשה את 3 ה***?!
תרגם בבקשה את 3 ה***?!
-
oris74
- חבר במועדון HT

חברים תודה על העזרה.
חפרתי קצת בקבוצת בעלי ג'וק בפייסבוק והשתכנעתי שזה רכב שיותר מתאים לנסיעות עירוניות (וגם שצריכת הדלק בהחלט לא הולמת רכב היברידי מלא) - לשמחתי גם אשתי השתכנעה וגם נזכרה בחיבה באוקטביה שהיתה לנו לפני כמה שנים אז אנחנו נלך על האופציה הזו.
חפרתי קצת בקבוצת בעלי ג'וק בפייסבוק והשתכנעתי שזה רכב שיותר מתאים לנסיעות עירוניות (וגם שצריכת הדלק בהחלט לא הולמת רכב היברידי מלא) - לשמחתי גם אשתי השתכנעה וגם נזכרה בחיבה באוקטביה שהיתה לנו לפני כמה שנים אז אנחנו נלך על האופציה הזו.
תסדר לו טויוטה והוא יקנה אחת.24/10/2024 10:46Moshe984 כתב: אוקטביה טובה, רק חבל שיש לה בעיות גיר וחשמל והיא לא מזדקנת בכבוד וזה בעדינות.
המזדה תקרע בדלק וביטוחים ובכלל הטויוטה טובה ממנה בהכל, אם אתה רוצה שקט = לך על טויוטה....
אבל עד שארדואן ברוגז איתנו- אין קורולה בארץ.
פעם היו בעיות בגיר,היום כבר אין.24/10/2024 10:46Moshe984 כתב: אוקטביה טובה, רק חבל שיש לה בעיות גיר וחשמל והיא לא מזדקנת בכבוד וזה בעדינות.
המזדה תקרע בדלק וביטוחים ובכלל הטויוטה טובה ממנה בהכל, אם אתה רוצה שקט = לך על טויוטה....
מסכים לגבי הקורולה, כמה רמות מעל המאזדה.
....
-
oris74
- חבר במועדון HT

כן הרבה המליצו לי על זה - הבנתי שזה שווה את ההפרש במחיר24/10/2024 10:37Arie10 כתב: אוקטביה זו בחירה טובה וגם תמורה טובה למחיר.
ממליץ לך לקחת את הדגם עם 150 כ"ס (ולא החלש יותר)....
-
oris74
- חבר במועדון HT

לגבי כל ההמלצות כל קורולה - כן אני יודע שזה רכב מאד אמין וחסכוני אבל הוא כל כך פשוט ולא מאובזר ביחס למחיר הגבוה שלו. חוץ מזה שהוא לא זמין כרגע...
פרט לאמינות...קורולה זה פח אחד גדול.
חומרים של פיאט משנות ה 80-90.
מערכת מולטימדיה (בהתקנה מקומית לפחות בדגם הליסינג).
הכל שחור, כמו בית קברות.
גיר רציף זוועה.
מדהים איך הם יכולים למכור רכב כזה בימינו אנו.
פרט לאמינות ולצריכת דלק (היברידי), אין שם כלום !
חומרים של פיאט משנות ה 80-90.
מערכת מולטימדיה (בהתקנה מקומית לפחות בדגם הליסינג).
הכל שחור, כמו בית קברות.
גיר רציף זוועה.
מדהים איך הם יכולים למכור רכב כזה בימינו אנו.
פרט לאמינות ולצריכת דלק (היברידי), אין שם כלום !
אמרתי טויוטה ולא קורולה יש לטויוטה המון דגמים. בכל אופן טויוטה קורולה זה הרכב הכי טוב היום על הכביש ולא רק בארץ ישראל וזה כן גזרת של אמינות, הכל נגזרת של האמינות, האחזקה, טיפולים, תקלות, בעיות, סחירות, ותצרוכת דלק, בתור חבילה שלמה הקורולה נותנת יותר מכולם בפער, תשאל חוות דעת של כאלו שיש להם, תסתכל על השוק המטורף כבר שנים, קורולה עם נתונים טובים וגם עם גרועים מחזיקה יום יומיים ועף מעל המחירון, אם אתה מחפש יוקרה או פיצפקייסים עושים לך את זה אז אל תקנה טויוטה בכלל, אם אתה רוצה שקט אז רק זה, אין משהו אחר. זה רכב שמעריכים אותו אחרי שיש לך אותו כמה חודשים ואז אתה מבין שיש אותו, ויש את כל השאר, תעשה סקר מוסכים תראה מה יאמרו לך.
ליצרני רכב יש בעיות ותקלות\מחלות, לטויוטה אין.
ליצרני רכב יש בעיות ותקלות\מחלות, לטויוטה אין.