פריים וידאו

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי

בעקבות שאלה שעלתה כאן בטופיק אחר בנוגע לאמאזון ולאפל, האם יש כאן מישהו שיש לו כרגע מנוי באמאזון?
ראיתי שהם שדרגו את האפליקציה ולמי שאין מנוי, אין אפשרות לעשות חיפוש לאילו תכנים נמצאים. בנוסף, כנכנסים לחלק מהסדרות, התמונה לא ממוקמת כמו שצריך על המסך כך שאתה לא יכול לראות את כל מספרי הפרקים של עונה מסויימת או את כל השחקנים שמשחקים בסדרה.
האם גם כאשר יש מנוי, המצב נשאר ככה?

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4791
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 768 פעמים

שליחה #2 

יש לי מנוי ואני לא בטוח למה את מתכוון לאיך שהאפליקציה נראת שאין מנוי. היא עובדת בסדר גמור, אפשר לראות את כל הפרקים והעונות לכל סדרה.
אגב, לא ברור לי למה אתה חושב שיש בעיה בתוכן ב-webOS אבל בהחלט יש DV בחלק מהתכנים

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

18/10/2024 7:12  
ChinggisKhan כתב:
יש לי מנוי ואני לא בטוח למה את מתכוון לאיך שהאפליקציה נראת שאין מנוי. היא עובדת בסדר גמור, אפשר לראות את כל הפרקים והעונות לכל סדרה.
אגב, לא ברור לי למה אתה חושב שיש בעיה בתוכן ב-webOS אבל בהחלט יש DV בחלק מהתכנים
...
אני לא חושב שיש בעיה ב-webOS. רשמתי שיש מעט תכנים שיש בהם דולבי וייז'ן (כשהיה לי מנוי, רוב התגיות היו hdr, אני משער שזה hdr10+ כי לא קפצה לי שום תגית שקשורה ל-hdr.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אני מצרף לך תמונות כדי להראות למה אני מתכוון:
https://postimg.cc/Lg64x9XM
https://postimg.cc/23z5kwxX

זה לדוגמה משרלוק. לא מופיע לי הפרק הראשון ולא התפריט של בחירת עונות.
בתמונה השניה אני לוחץ ימינה כדי לנסות לראות אם זה יציג את הפרק הראשון אבל זה פותח את התפריט.

יש סדרות שזה בסדר, יש כאלה שהמצב גרוע יותר. יש כאלה שהתפריט בצד ימין (בתמונה השניה) מוצג חתוך ואני רואה רק חלק מהאותיות של המילים. יש כאלה שבהם התפריט לא לא מופיע בכלל (זה גם למה שאלתי אם ניתן לבצע חיפוש, כנראה כשבדקתי, התפריט נחתך לחלוטין).

כשאתה מחובר למנוי, אין את זה? (כשהיה לי מנוי בעבר לא היו בעיות גם כשהייתי מחובר וגם כשלא אבל זה היה לפני שהם שדרגו את האפליקציה). אן זה תקין, תוכל לבדוק אם זה גם תקין כשאתה מנותק מהמנוי? (כמובן אם זה לא מהווה טרחה בשבילך)

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #5 

כנראה שהתופעה בגלל שאתה לא מנוי והם מגבילים אותך.
אין שום בעיה כזאת אצלי כמנוי משלם.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

23/10/2024 12:20  
dmitrys כתב:
כנראה שהתופעה בגלל שאתה לא מנוי והם מגבילים אותך.
אין שום בעיה כזאת אצלי כמנוי משלם.
...
תודה. קצת מפתיע אם זה באמת נכון. הייתי בעבר מנוי שלהם ולא היה הבדל בין התקופה שהייתי מנוי לזה שלא (אבל שוב, זה היה בגרסה קודמת של האפליקציה, היא לא נראה ככה בזמנו).

יש כאן מישהו שלא מנוי ויכול לתת מבט אם זה ככה גם אצלו? שוקל בעתיד לחזור להיות מנוי שלהם, אבל אם האפליקציה תראה ככה, אוותר על התענוג.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”