20/10/2024 23:18
ice2k כתב:
ספר את זה לחברה של STORM ו ART., כסך (LIVE), עוד כסף (DLBC), עוד הרבה כסף (ART), ועוד המון כסף שאף אחד לא יודע עליו (FART - FOCAL ACOUSTIC ROOM TREATMENT).
עד שיש מישהו שמנסה לעשות משהו ללא חליבת הארנקים הפוטנציאלים, גם אם לא היתי משתמש או אוהב, לפחות היתי מפרגן..
...
מדובר בחברות מסחריות ולכן לא רואה שום בעיה עם זה, ככה העולם מתנהל, מי שרוצה שישלם ומי שלא אז לא.
אני בהחלט מפרגן הכל טוב רק אני, ששונא את כל תהליך הכיולים , כבר הותשתי רק מלראות שיש הודעת עדכון נוספת של האודסי המשודרג.
לדעתי אותו OCA צריך להפסיק לשחרר פעמים ביום עדכונים, פשוט שיעדכן אחת לכמה חודשים וככה יוכל לתקן ברגוע בלי לחץ את הבעיות ולהימנע מהכנסת בעיות אחרות במקומן .
אתה מכייל, חושב שהנה הגעת לנחלה ואז איך שסיימת הופ יש עדכון ואתה שוב מכייל ובטוח שהגעת לנחלה אבל אז למחרת שוב עדכון וככה זה מתנהל ממרץ 2024, זה נראה לך הגיוני? לי לא, אפילו שזה בחינם.
מדובר בהתשה בלתי נגמרת, ובמקום להיות עסוק בלהנות מהתוצאה אתה עסוק בלכייל, לעיתים פעמים ביום בהפרשים של שעות.
ושוב, במידה ולא היה מובן , אני בהחלט מפרגן ומה שהוא עושה זה מבורך אבל ..........