איכות השידור בסטרימינג של דיסני
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי,
זה רק אצלי או שאיכות השידור של דיסני לא משהו?
תמונה חשוכה/אדומה יחסית, ובעיקר איבוד פריימים וקפיצות.
(הצטרפתי עכשיו במבצע החדש, וזה די מבעס לגלות רמה כזו של אפליקציה).
**אני צופה דרך אפל טיוי הדור האחרון.
זה רק אצלי או שאיכות השידור של דיסני לא משהו?
תמונה חשוכה/אדומה יחסית, ובעיקר איבוד פריימים וקפיצות.
(הצטרפתי עכשיו במבצע החדש, וזה די מבעס לגלות רמה כזו של אפליקציה).
**אני צופה דרך אפל טיוי הדור האחרון.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
ב-webos וגם גוגל tv התמונה לא נופלת מנטפליקס כולל dv. האפליקציה לא משהו, אבל איכות התמונה ממש בסדר גמור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
מה הכוונה?...
האמת שחסר שם לא מעט תוכן כמו תכנים שקשורים ליקום הקולנועי של מארוול כולל סרטים מלאים (וסרטי ספיידרמן). קצת מאכזב שצריך לצפות ולדלג על דברים שאמורים להיות בעלילה.
- oferlaor
- מנהל

ב Apple TV יש אופציה להתאים את קצב ה output framerate שיהיה תואם לתוכן. מרבית האפליקציות תומכות בזה. דיסני, משום מה, לא תומכים.
התוצאה היא שאם צופים בקצב שלא מתאים (אני למשל משתמש בקצב של 50 הרץ כדי למנוע מסלקום ויס להחשיך את המסך בגלל ההתאמה) אז הכל מגמגם.
התוצאה היא שאם צופים בקצב שלא מתאים (אני למשל משתמש בקצב של 50 הרץ כדי למנוע מסלקום ויס להחשיך את המסך בגלל ההתאמה) אז הכל מגמגם.
לא ידעתי שיש אופציה כזאת. אין לי אפל טי וי. הסטנדרט הוא לא 60 הרץ? אם כן, אז זה לא אמור לגמגם אם אתה מוריד את הקצב?18/10/2024 23:14oferlaor כתב: ב Apple TV יש אופציה להתאים את קצב ה output framerate שיהיה תואם לתוכן. מרבית האפליקציות תומכות בזה. דיסני, משום מה, לא תומכים.
התוצאה היא שאם צופים בקצב שלא מתאים (אני למשל משתמש בקצב של 50 הרץ כדי למנוע מסלקום ויס להחשיך את המסך בגלל ההתאמה) אז הכל מגמגם....
- oferlaor
- מנהל

יש אופציה שהם לא הדליקו שמאפשרת למכשיר להתאים את עצמו לקצב המקורי. כל שאר החברות עושות את זה...