משהו התנסה עם שירות גיבוי CRASHPLAN ? זה מאד איטי

פורום לכל מה שקשור לאחסון (מקומי, נייד ובענן). NASים ועוד.
שלח תגובה
יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #1 

שלום

נרשמתי לשירות CRASHPLAN שלמעשה אין לו הגבלת נפח ועולה רק 10 דולר לחודש, מה שנשמע קצת מחשיד אבל התשלום עי פיפאל כך שאין לי בעיה לבטל.

אני כבר יומיים מנסה לעלות תקיה אחת בגודל 3.4 ארה וזה מראה לי שנשאר עוד 12 יום אבל גם לאחרי 3 ימים זה ירד ל 11.8 יום...

אין לי בעיה בחיבור וקצת העלאה הוא 1000 מגה ביט. בשרת של גוגל התריה של 3.4 טרה סונכרנה בתוך 8 שעות.

שלחתי להם מייל וקבלתי הוראות גלובליות לבדיקות מהירות שלא עזרו.
@vivi

נראה לי שאתה המלצת עליהם פעם. האם יצא לך לנסות אותם? מן הסתם בקצב הזה יקח לי למעלה משנה לסנכרן 20 טרה. בגוגל נפח כזה יעלה 60 דולר לחודש.

בקצב כזה השירות שלהם חסר כל יעילות.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

רשום שאת מעלה לשרת בארצות הברית.
האם יש לך אפשרות לשנות לשרת יותר קרוב? למשל באירופה? גרמניה עדיף.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3545
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #3 

היי, הייתי מנוי שם 4 שנים.
מבחינת ה"קצת מחשיד" אתה יכול להיות רגוע, זו חברה ותיקה ברמה גבוהה, אין מה לחשוש.

השרתים שלהם ממוקמים בארהב והמהירות לשם בינונית, זה נפוץ בגיבוי קר לטווח ארוך, אל תשווה לשרתי גוגל דרייב או ענן, הם מהירים ומחירם בהתאם.

אני זוכר בזמנו שהעלתי 7-8 טרה גיבוי, לקח בין חודש לחודשיים, לאחר מכן התוכנה שלהם פשוט רצה ברקע, בלי שגיאות, בלי עומס על הזיכון, המידע תמיד זמין.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

10/10/2024 20:22  
vivi כתב:
היי, הייתי מנוי שם 4 שנים.
מבחינת ה"קצת מחשיד" אתה יכול להיות רגוע, זו חברה ותיקה ברמה גבוהה, אין מה לחשוש.

השרתים שלהם ממוקמים בארהב והמהירות לשם בינונית, זה נפוץ בגיבוי קר לטווח ארוך, אל תשווה לשרתי גוגל דרייב או ענן, הם מהירים ומחירם בהתאם.

אני זוכר בזמנו שהעלתי 7-8 טרה גיבוי, לקח בין חודש לחודשיים, לאחר מכן התוכנה שלהם פשוט רצה ברקע, בלי שגיאות, בלי עומס על הזיכון, המידע תמיד זמין.
...

תודה. אני מגבה קונן עם קצבי מדיה מחובר חיצונית USB 3 ומפיע בחלונות 11 באות F. היות והגיבוי הולך לקחת חודשים, אני מעדיף שהוא ירוץ על מחשב אחר ולא ה HTPC.

האם אפשר לחבר עותק של הכונן למחשב אחר, להתקין שם את האפלקציה שלהם ולהסיר את ההיא מה HTPC ושהגיבוי ימשיך משם מבלי להתחיל מחדש? (מניח שזה יסרוק את הכונן מחדש אבל חשוב שיבין שזה אותו ה DATA שיש לגבות)

יש אופציה של הוספת BACKUP SET שלא ברור מה היא עושה.

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

טוב. ענו לי מהתמיכה שמהירות ההעלאה הראשונית יכולה להיות איטית כי יש הקצאת רוחב פס לכל משתמש בהתאם לעומס ובשלב ראשון יש תהליך אינקסינג שלוקח זמן. עכשיו זה פתאום עלה למהירות מלאה ומרכה כמה שעות כדי לסיים את ה 50% שנותרו.
המליצו לשנות הגדרות גיבוי מ כל 15 דקות לאחת ליום כי לקבל רוחב פס גדול יותר.

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

הסנכרון הושלם. הבעיה שהכונן שסונכרן הוא כונן חיצוני USB. אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר. השאלה איך ה CRASHPLAN יגיב אם אני מסיר את המחשב הנוכחי מהסכנרון ומוסיף מחשב חדש עם אותו כונן שעבר אליו? הוא יבין שזה אותו המידע או ינסה לסנכרן הכל מחדש?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3545
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #7 

למיטב זכרוני אין בעיה או מגבלה של כמות מכשירים.
גיביתי לפטופ, כונן חיצוני, ו-2 נייחים.
לדרוס את המידע שהעלאת הוא לא ידרוס, זה המהות של הגיבוי.
אם אתה חושש, נסה את המדריכים שלהם או לפתוח טיקט, זה סוגר את הנושא.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

שלח תגובה

חזור אל “NAS ואחסון”