יס מוסיפה ליס פלוס, ולסטינג פלוס, דולבי דיגיטל והיא גם מוסיפה עוד תכנים כולל סרטים באיכות 4K ביס
חברת yes הודיעה שהיא תומכת מעתה באודיו בתקן Dolby Digital שבו הסאונד מגיע מכיוונים שונים ובאיכות גבוהה בשידוריה על גבי האינטרנט. שידורי הלווין של yes כבר תומכים בתקן זה,
וזה יסומן בסמליל של 5.1.
כחלק מהמהלך לשדרוג חווית הצפייה, yes משיקה ספרייה חדשה וחינמית לכלל לקוחותיה הכוללת סדרות וסרטים באיכות 4K בה רזולוציית הצפייה גבוהה יותר. הספרייה כוללת את הפקות המקור האהובות של yes, ביניהן: פאודה, הטבח, האחיות המוצלחות שלי, אלף, על הספקטרום, ברלין בלוז ועוד. בנוסף ניתן למצוא בספרייה החדשה את הסרטים: זה השחור, חיים שלמים, גן עדן של טעויות, עכביש קדוש, סרט הדוקו על פול סיימון ומספר עונות של 'המירוץ לדראג'. yes הייתה חברת הטלוויזיה הראשונה בישראל שאפשרה ללקוחותיה לצפות בתכנים באיכות 4K.
https://tech.walla.co.il/item/3661274
מעניין, פתאום יותר אנשים במדינת ישראל כן צופים בתכנים באיכות 4K?
וזה יסומן בסמליל של 5.1.
כחלק מהמהלך לשדרוג חווית הצפייה, yes משיקה ספרייה חדשה וחינמית לכלל לקוחותיה הכוללת סדרות וסרטים באיכות 4K בה רזולוציית הצפייה גבוהה יותר. הספרייה כוללת את הפקות המקור האהובות של yes, ביניהן: פאודה, הטבח, האחיות המוצלחות שלי, אלף, על הספקטרום, ברלין בלוז ועוד. בנוסף ניתן למצוא בספרייה החדשה את הסרטים: זה השחור, חיים שלמים, גן עדן של טעויות, עכביש קדוש, סרט הדוקו על פול סיימון ומספר עונות של 'המירוץ לדראג'. yes הייתה חברת הטלוויזיה הראשונה בישראל שאפשרה ללקוחותיה לצפות בתכנים באיכות 4K.
https://tech.walla.co.il/item/3661274
מעניין, פתאום יותר אנשים במדינת ישראל כן צופים בתכנים באיכות 4K?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
DD הם כבר הרבה זמן תומכים אבל הם לא קידדו את התוכן שלהם שיהיה תואם לזה.
שמתי לב בשבוע שעבר שב-yes+ ב-appleTV שלי פתאום יש קטגוריה של 4K ויש שם סרטים שהם לא דמו. חייב להגיד שאני נמנע לחלוטין מלצפות בסרטים ביס+ בגלל שאין להם סאונד סביר ואין להם 4K/HDR. גם עכשיו אם הם לא תומכים ב-HDR זה פחות מעניין אותי.
שמתי לב בשבוע שעבר שב-yes+ ב-appleTV שלי פתאום יש קטגוריה של 4K ויש שם סרטים שהם לא דמו. חייב להגיד שאני נמנע לחלוטין מלצפות בסרטים ביס+ בגלל שאין להם סאונד סביר ואין להם 4K/HDR. גם עכשיו אם הם לא תומכים ב-HDR זה פחות מעניין אותי.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מה זה STING+? זה פשוט STING? מה קרה שפתאום הוסיפו +?
ביס החליטו לשנות את השם סטינג טיוי לסטינג פלוס, כי לדעתם זה נשמע שם יותר טוב עם המילה פלוס, מתי שהם החליטו בסטינג טיוי להוסיף יותר ערוצי טלוויזיה, כולל שינוי הממשק שלהם הכולל, שינוי תצוגה ואפשרויות צפיה....
נכון לעכשיו 2 ההבדלים היחידים בין סטינג פלוס ליס פלוס זה ביס פלוס יש יותר תכנים ויותר ערוצי טלוויזיה וממיר אנדרואיד שתומך באפשרות של יס פלוס לייב, מאשר ב סטינג פלוס, אבל בפועל ביס פלוס רוב התכנים שלהם כולל של ערוצי הטלוויזיה הראשיים לא פועלים באפשרות של יס לייב פלוס, ויש האומרים שההשעיית שידור, כלומר דיליי, ביס פלוס לייב, יותר גדולה מאשר בסלקום טיוי, ושבסלקום טיוי, ביותר תכנים יש פחות דיליי.
לדעתי הסיבה שביס פלוס הוסיפו בלי תוספת תשלום גם סרטי איכות 4K, זה כדי לנסות בנושא הזה להתחרות בפרי טיוי.
התכני 4K ביס פלוס זה נמצא באזור של סדרות, ביס פלוס לנייד זה לא נמצא.
- oferlaor
- מנהל

כי אני מאלה שרואים את ההבדל בסמארטפון מבחינת חדות תמונת שידור, במיוחד במצב מסך מלא....
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 15/05/2024 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
איך אתה שם לב ? כי הרזולוציה של הסמארטפון שלך היא לא 4K, אז מעניין אותי לדעת.
אני לא חייבתי אותך להאמין לי שהרזולוציה במכשיר הסמארטפון שלי היא גם של 4K,03/05/2024 9:26ChinggisKhan כתב: איך אתה שם לב ? כי הרזולוציה של הסמארטפון שלך היא לא 4K, אז מעניין אותי לדעת....
אבל לי יש את הבדיקות שלי, ואני אמרתי את זה מתוך ידע ולא מתוך התנשאות רעה.
ביס פלוס, יש בקטגוריית הסרטים לצפיה בחינם, קטגוריה של סרטי 4K, אבל נכון לעכשיו יש שם רק 12 סרטים כאלה, כאשר ביס דרך הלווין ב VOD, בקטגוריית VOD STORE, שזה צפיה בתוספת תשלום בקטגורית סרטי 4K, יש מעל 50 סרטים כאלה,
בדקתי ביס פלוס, בקטגוריית סרטים, את קטגוריית סרטי פרימיום, שזה צפיה בתוספת תשלום, ולא היה שם אף סרט באיכות 4K.
בדקתי ביס פלוס, בקטגוריית סרטים, את קטגוריית סרטי פרימיום, שזה צפיה בתוספת תשלום, ולא היה שם אף סרט באיכות 4K.
- oferlaor
- מנהל

כשאתה אומר בפורמט "הזה" אתה מתכוון ל-4K+DD?
1. זה בפירוש יקר יותר, תראה שברוב השירותים הם מציעים 1080P בסרטים/תכנים של הופקו על ידם. זה נכון לגבי דיסני ונטפליקס למשל. אפל חריגים בעולם הזה (ראיתי שגם אמזון מציעים מגוון אופציות רחב יותר).
2. אם הם היו חושבים שזה מעביר יותר יוזרים שישלמו, זה היה שווה את זה, בפועל זה לא.
3. יש הרבה סרטים שלא זמינים בפורמט הזה
1. זה בפירוש יקר יותר, תראה שברוב השירותים הם מציעים 1080P בסרטים/תכנים של הופקו על ידם. זה נכון לגבי דיסני ונטפליקס למשל. אפל חריגים בעולם הזה (ראיתי שגם אמזון מציעים מגוון אופציות רחב יותר).
2. אם הם היו חושבים שזה מעביר יותר יוזרים שישלמו, זה היה שווה את זה, בפועל זה לא.
3. יש הרבה סרטים שלא זמינים בפורמט הזה
- oferlaor
- מנהל

זה באמת לא ברור. כנראה שבמונחים של עלות זה כנראה באמת לא גבוה. בזמנו היתה בעיה של קידוד אוניברסלי - איך נמנעים ממצב שבו לכל פלטפורמה (יס צריכים לתמוך בסוגי מסכים חכמים, סטרימרים ומכשירים ניידים) נדרש קידוד שונה. זה נראה שנפתר והם הרחיבו מאוד את ההיצע שלהם של תכני 5.1 ביס+.
תבדוק אם הבעיה אצלך אולי שברירת המחדל היא לשמוע בסטריאו, כי אצלי מרבית התכנים החדשים שלהם (אני פחות צופה בסרטים ביס, אז לא בדקתי) כבר מגיעים עם DD.
תבדוק אם הבעיה אצלך אולי שברירת המחדל היא לשמוע בסטריאו, כי אצלי מרבית התכנים החדשים שלהם (אני פחות צופה בסרטים ביס, אז לא בדקתי) כבר מגיעים עם DD.