סקירה מקיפה ומעמיקה כולל מדידות לדנון X4800H (לא ASR)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #1 

סקירה חדשה ומאד מקיפה לרסיבר X4800H כוללת המון מדידות וגם האזנה סוביקטיבית עם קושחה עכדנית (רסיבר משנת ייצור 2024):

https://hometheaterhifi.com/reviews/rec ... er-review/

הסקירה מאד טובה וחיובית כולל המדידות שבוצעו תחת תנאים שונים ולא רק PURE DIRECT כמו שאמיר מ ASR עושה. גם הוא ממליץ מאד למי ששוקל לרכוש פרוססור על, להשתמש ב 4800 במצב PRE AMP ששם התוצאות מראות SNR של 125 דציבל שזה מרשים מאד. כמובן שזה פתרון עבור מי שאינו צריך יותר מ 11.4 ערוצים. זה הכיוון שאני הולך עליו, וחסר לה כרגע הגברה רק לאטמוסים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

עברתי ישר לסוף לפלוס ומינוס אחלה של מגבר סקירה טובה מאוד . גם אני קונה ככה
Sony 1040
Monitor mass

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #3 

15/10/2024 2:52  
יהלי ב כתב:
סקירה חדשה ומאד מקיפה לרסיבר X4800H כוללת המון מדידות וגם האזנה סוביקטיבית עם קושחה עכדנית (רסיבר משנת ייצור 2024):

https://hometheaterhifi.com/reviews/rec ... er-review/

הסקירה מאד טובה וחיובית כולל המדידות שבוצעו תחת תנאים שונים ולא רק PURE DIRECT כמו שאמיר מ ASR עושה. גם הוא ממליץ מאד למי ששוקל לרכוש פרוססור על, להשתמש ב 4800 במצב PRE AMP ששם התוצאות מראות SNR של 125 דציבל שזה מרשים מאד. כמובן שזה פתרון עבור מי שאינו צריך יותר מ 11.4 ערוצים. זה הכיוון שאני הולך עליו, וחסר לה כרגע הגברה רק לאטמוסים.
...
מה ה-SETUP הנוכחי שלך כולל שאתה צריך עוד הגברה ?

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #4 

15/10/2024 13:50  
movieman כתב:
מה ה-SETUP הנוכחי שלך כולל שאתה צריך עוד הגברה ?
...
כרגע עם סט רמקולים של Focal Aria לבמה הקדמית ו ELAC לסראונד. לאטמוס אני משתמש ברבעיה של JBL Arena 120 שגם היא בקרוב תשודרג למשהו אחר שיורד יותר נמוך (בעיקר למוסיקה באטמוס). כלצהרמקולים הללו דיי נצילים ולא זקוקים להגברה חיצונית. הסיבה להגברה חיצונית היא כדי להפוך את הרסיבר ל PRE בלבד, מה שמשפר מאד את הביצועים כפי שהוכח גם בסקירה האחרונה. זה הרבה יותר משלתם מאשר לרכוש פרוססור של מרנץ שעולה כפול מהרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”