איכות השידורים בערוצי הברודקאסט ירדה מאוד , כבר חודש, בדיוק מאז המעבר למערכת ההתראות החדשה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dvb-acavish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #1 

שלום
איכות השידורים בערוצי הברודקאסט ירדה מאוד , כבר חודש, בדיוק מאז המעבר למערכת ההתראות החדשה של צבע אדום .
שהיא מכווצת את כל המסך כולו , כולל כיווץ של הלוגו עצמו , כל התמונה כולה מתכווצת .

משמע : זה עובר דרך איזה פילטר חדש , שדופק את כל התמונה .

מישהו מודע לזה ?
למי פונים ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78771
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

אני ממש רואה את זה כשהמערכת פועלת. זה גם מעוות את התמונה. לא שמתי לב לירידה כשזה לא פועל.

אני מנחש שמדובר במערכת שיושבת ברשות השניה, אני חושב שהם מרכזים את השידורים לערוצים האלה (לפחות כך היה כשהשיקו את עידן+) אז סביר להניח שהמערכת אצלם ושהם מפיצים את השידורים הלאה לכל ספקיות הטלויזיה.

dvb-acavish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

09/10/2024 16:41  
oferlaor כתב:
אני ממש רואה את זה כשהמערכת פועלת. זה גם מעוות את התמונה. לא שמתי לב לירידה כשזה לא פועל.

אני מנחש שמדובר במערכת שיושבת ברשות השניה, אני חושב שהם מרכזים את השידורים לערוצים האלה (לפחות כך היה כשהשיקו את עידן+) אז סביר להניח שהמערכת אצלם ושהם מפיצים את השידורים הלאה לכל ספקיות הטלויזיה.
...
בדיוק . בול מה שחשבתי .
שהכל עובר דרך המדינה , דרך איזה פילטר חדש , שהוא ממש דופק את השידורים .
העניין שזה מורגש תמיד , לא רק בעת האזעקות , פשוט החדות של התמונה ( מבחינת רזולוציה , ופרטים על המסך ) , החדות ממש ירדה .
וגם עין שהיא בלתי מ***** יכולה לשים לב לזה.

והכי קטע : שאני לא היחיד ששם לב לזה. דיברתי עם חברים , והם גם-כן שמו לב לזה כבר בעצמם .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”