free tv - אין אפליקציה ל apple tv ??
לדעתי בינתים הם לא רוצים לגמור את הזמן שלהם בלעשות אפליקציה לסטרימר של אפל טיוי, כדי לדעתם, הרוב בישראל משתמשים בסטרימר של אנדרואיד טיוי.28/09/2024 16:13אוריה כתב: היי
אני באמת לא מבין... גם להם אין אפליקציה לאפל טי וי ?
אחרי שפרשתי מהוט בגלל זה והחלטתי ללכת עליהם ...
לא ברור...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
המכשיר אפל טיוי לא נפוץ מספיק כנראה בארץ ולא שווה את ההשקעה.28/09/2024 16:13אוריה כתב: היי
אני באמת לא מבין... גם להם אין אפליקציה לאפל טי וי ?
אחרי שפרשתי מהוט בגלל זה והחלטתי ללכת עליהם ...
לא ברור...
עם כל היתרונות של אפל בטלפונים עדיין אין סיבה טובה במיוחד להתקע גם נגן מדיה שלהם שמאוד מוגבל.
מי שמעוניין בשירות הסטרימינג שלהם שבכל מקרה אין בו יותר מדי תכנים יש את האפליקציה שלהם גם על נגני אנדרואיד שלא חסרים כאלה שהם טובים יציבים ובמחיר סביר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 514 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
מה מנסיונך עם האפל טיוי מלמד שהוא מאד מוגבל ?29/09/2024 15:22gildmor כתב: המכשיר אפל טיוי לא נפוץ מספיק כנראה בארץ ולא שווה את ההשקעה.
עם כל היתרונות של אפל בטלפונים עדיין אין סיבה טובה במיוחד להתקע גם נגן מדיה שלהם שמאוד מוגבל....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
יש לי נסיון עם הטלפונים שלהם שהם סבבה אבל מערכת סגורה....
כך שמן הסתם בלי לפרוץ אותו אי אפשר להתקין קודי או או סטרימיו או אפליקציו תאחרות שהם לא מאשרים וכן ניתן להתקין בכל סטרימר מבוסס אנדרואיד.
ולפרוץ זה התעסקות אם בכלל אפשרי כתלות בדגם\גרסה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 514 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
אם אתה לא יכול בלי קודי אז אכן המפלט היחיד הוא כנראה נגן מבוסס אנדרואיד.30/09/2024 20:05gildmor כתב: יש לי נסיון עם הטלפונים שלהם שהם סבבה אבל מערכת סגורה.
כך שמן הסתם בלי לפרוץ אותו אי אפשר להתקין קודי או או סטרימיו או אפליקציו תאחרות שהם לא מאשרים וכן ניתן להתקין בכל סטרימר מבוסס אנדרואיד.
ולפרוץ זה התעסקות אם בכלל אפשרי כתלות בדגם\גרסה....
אני אישית נפטרתי מכאב הראש הזה שנקרא קודי (כאמור דעה אישית) לפני שנים רבות. החלפתי שלושה Nvidia Shield בשלושה נגני אפל ובחיי שלא הרגשתי מוגבל מאז ובכלל
שוב -- לגיטימי לגמרי להעדיף פלטפורמה שאינה סגורה כמו של אפל, אבל חשוב להבין שבמקרה של האפל טיוי (שלא כמו עם אייפון למשל) ״המגבלות״ זניחות לחלוטין.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
זה באמת אישי, קודי זה לא העניין, זה השירותים הנלווים שהוא תומך כמו רילדבריד ואחרים דומים.01/10/2024 13:42sigamore כתב: אם אתה לא יכול בלי קודי אז אכן המפלט היחיד הוא כנראה נגן מבוסס אנדרואיד.
אני אישית נפטרתי מכאב הראש הזה שנקרא קודי (כאמור דעה אישית) לפני שנים רבות. החלפתי שלושה Nvidia Shield בשלושה נגני אפל ובחיי שלא הרגשתי מוגבל מאז ובכלל![]()
שוב -- לגיטימי לגמרי להעדיף פלטפורמה שאינה סגורה כמו של אפל, אבל חשוב להבין שבמקרה של האפל טיוי (שלא כמו עם אייפון למשל) ״המגבלות״ זניחות לחלוטין....
זה אכן כאב ראש כשמתעסקים איתו עצמאית, אבל עברתי לבילדים מוכנים וגם סטרימיו תומך בהם כך שחסכתי גם את הכאב ראש של התעסקות עם הורדות וכל הנלווים.
דווקא באייפון פחות מפריע הסגירות כי יש כמה יתרונות משמעותיים בשבילי שמחפים על זה. אחד מהם שברגע שמתחילים להשתמש בו כאמצעי תשלום עדיף כזה שמאובטח יותר ובכל מקרה לא הייתי מעוניןי להתקין שם אפליקציות פרוצות שאי אפשר לדעת מה עוד מסתתר בהן.
01/10/2024 13:42sigamore כתב: אני אישית נפטרתי מכאב הראש הזה שנקרא קודי (כאמור דעה אישית) לפני שנים רבות. החלפתי שלושה Nvidia Shield בשלושה נגני אפל ובחיי שלא הרגשתי מוגבל מאז ובכלל![]()
שוב -- לגיטימי לגמרי להעדיף פלטפורמה שאינה סגורה כמו של אפל, אבל חשוב להבין שבמקרה של האפל טיוי (שלא כמו עם אייפון למשל) ״המגבלות״ זניחות לחלוטין....
כנ"ל. שנים של התעסקות עם נגני אנדרואיד, לינוקס עם קודי, נגנים יעודיים של Dune, רוקו, גוגל ואפילו Netgear... עד היום ה-Nvidia Shield עדיין מחובר, ללא שימוש.
כיום עם הדגם האחרון של Apple TV ועם אפליקציית Infuse לניגון תוכן מקומי. מרוצה מכל רגע.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED