CSI MIAMI
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
פרסומת מאוד מוזרה ל CSI, נראית חובבנית והמוזיקה בסוף - היו צריכים לנגן את ה theme המקורי של CSI.
בכל אופן, הסדרה מעולה.
בכל אופן, הסדרה מעולה.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני חושב ש-CSI ניו יורק טובה הרבה יותר. גארי סיניז פשוט שחקן ענק.ziv_r כתב:פרסומת מאוד מוזרה ל CSI, נראית חובבנית והמוזיקה בסוף - היו צריכים לנגן את ה theme המקורי של CSI.
בכל אופן, הסדרה מעולה....
היה פרק מצויין שהורשיו עזר לו בניו יורק כדי לתפוס רוצח שפעל בכל ארה"ב. שם ראו את הבדלי רמות המשחק בניהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש להורשיו באמת קטעים מעצבים כאלה, שהוא מתסכל הצידה ומדבר - אבל זו הדמות.
אני הכי נהנה מ CSI Miami, אח"כ CSI Las Vegas (העונה האחרונה עם פרשת רוצח מיניאטורות הייתה מעולה!).
לגבי CSI NY, צפיתי במספר פרקים ולא כל כך התחברתי.
אני הכי נהנה מ CSI Miami, אח"כ CSI Las Vegas (העונה האחרונה עם פרשת רוצח מיניאטורות הייתה מעולה!).
לגבי CSI NY, צפיתי במספר פרקים ולא כל כך התחברתי.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
נכון! בדיוק על זה אני מדברziv_r כתב:יש להורשיו באמת קטעים מעצבים כאלה, שהוא מתסכל הצידה ומדבר - אבל זו הדמות....
המבטים הצידה והלחישות... קארזו שחקן טוב, אבל ההבעות והמבטים שלו נראים כל כך מאולצים עד שזה מצחיק. לא נראה לי שזה חלק מהדמות, אלא הוספה של קארוזו עצמו כדי להפוך את הדמות ליותר 'קולית'.
מצד שני גארי סיניז מפתיע אותי כל פעם מחדש. יש לו איכויות יוצאות דופן בתור שחקן. ואני חושב שהוא אחד השחקנים הכי אנדר-רייטד בתעשיה. פשוט שחקן מעולה.
עם מי זה csi lv?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
ווגאס זה המקורי, חברים (וגם הכי טוב, כמובן).
אגב, מאוד מאוד הגיוני שזה פרסומת מקורית. CBS בשנים האחרונות מנסים להיות צעירים נשכנים וחדשניים יותר.
אגב, מאוד מאוד הגיוני שזה פרסומת מקורית. CBS בשנים האחרונות מנסים להיות צעירים נשכנים וחדשניים יותר.
כן גארי סיניז שחקן מדהים!!!d-tox כתב:נכון! בדיוק על זה אני מדברziv_r כתב:יש להורשיו באמת קטעים מעצבים כאלה, שהוא מתסכל הצידה ומדבר - אבל זו הדמות....![]()
המבטים הצידה והלחישות... קארזו שחקן טוב, אבל ההבעות והמבטים שלו נראים כל כך מאולצים עד שזה מצחיק. לא נראה לי שזה חלק מהדמות, אלא הוספה של קארוזו עצמו כדי להפוך את הדמות ליותר 'קולית'.
מצד שני גארי סיניז מפתיע אותי כל פעם מחדש. יש לו איכויות יוצאות דופן בתור שחקן. ואני חושב שהוא אחד השחקנים הכי אנדר-רייטד בתעשיה. פשוט שחקן מעולה.
עם מי זה csi lv?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
CSI זה עם ווליאם פיטרסון המבריק.
גרי סניז אכן מוצלח אבל אם הייתי צריך לדרג אותם הייתי בפירוש מעדיף את CSI, ואחריו את CSI:MIAMI ולבסוף את CSI:NY.
גרי סניז אכן מוצלח אבל אם הייתי צריך לדרג אותם הייתי בפירוש מעדיף את CSI, ואחריו את CSI:MIAMI ולבסוף את CSI:NY.