אפליקציות TV בסטרימר מותקנות רק על קודי ?
קניתי סטרימר לצורך התחברות לפריטיוי או סלקום טיוי, התקנתי עליו את האפליקציות האלו אך אני לא רואה אותם, לאחר חיפוש ראיתי שהם מותקנות בתוך הקודי שמגיע עם המכשיר, איך אני יכול לראות אותם כאפליקציה רגילה? זה המכשיר :X96Q Android10 TV Box Allwinner H313 Quad Core 4K Smart T
לא סביר. אלו אפליקציות רגילות, לא קשורות כלל לקודי.
כנראה שלא התקנת את הנכונות... צלם מסך.
או .. שאתה עדיין לא יודע איך להכנס למסגרת היישומים. התקנות חדשות לא משובצות על מסך הבית אוטומטית...
כנראה שלא התקנת את הנכונות... צלם מסך.
או .. שאתה עדיין לא יודע איך להכנס למסגרת היישומים. התקנות חדשות לא משובצות על מסך הבית אוטומטית...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 25/09/2024 19:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ו...? איך זה קשור לשאלה?...25/09/2024 19:37idabari כתב: לצערך, לא קנית סטרימר. קנית קומבינה סינית שהלבישו עליה מערכת הפעלה שמתאימה לטלפונים...
נב: לי יש שניים כאלו, רק חזקים יותר.......
https://gadgetversus.com/processor/allw ... ic-s905x4/
לא מכיר את סלקום, אבל אצלי FREETV רץ גם על הטלפון וגם על סטרימר , שניהם עם אנדררואיד רגיל. ולא "הותקן על קודי"......
הסטרימר השני עם ATV וכמובן שגם שם אין בעיה, עם הגרסה השניה שלהם...
למי שקונה סטרימר רק למטרה הזאת - יש כמובן כאלו שכבר מגיעים עם ATV (למשל של mecool או MI BOX) . ואם קונים סטרימר אנדרואיד רגיל (ולא משנה ארץ המוצא...) - מציע כאלו שניתן להחליף בהם ל ROM https://slimboxtv.ru/, כמו זה של השואל. לא כל אחד כמובן "בנוי" לזה... אצלי ה"קורבן" היה TOX3 ...
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אין קשר בין הדברים.
קודי יכול להכיל קישורים לאפליקציות אחרות שמותקנות על הסטרימר.
לגבי הזנקה שלהן מהתפריט הראשי - אם לא התקנת מהחנות יתכן שלא תראה את קיצורי הדרך בלי להתקין אפליקציית sideload launcher יעודית.
לגבי הסטרימר - אם מערכת ההפעלה שלו היא לא android tv או google tv, אלא אנדרואיד רגיל, חוויית המשתמש שלך תיפגע מאוד בשימוש עם אפליקציות שמיועדות לסטרימרים, אם הן בכלל יעבדו.
קודי יכול להכיל קישורים לאפליקציות אחרות שמותקנות על הסטרימר.
לגבי הזנקה שלהן מהתפריט הראשי - אם לא התקנת מהחנות יתכן שלא תראה את קיצורי הדרך בלי להתקין אפליקציית sideload launcher יעודית.
לגבי הסטרימר - אם מערכת ההפעלה שלו היא לא android tv או google tv, אלא אנדרואיד רגיל, חוויית המשתמש שלך תיפגע מאוד בשימוש עם אפליקציות שמיועדות לסטרימרים, אם הן בכלל יעבדו.