חסימת פרסומות YouTube בטלוויזית LG
תודה!...
אני לא הכי מתמצא בgithub.. אני צריך לעשות root למכשיר כדי להתקין את האפליקציה הזו?
או שאפשר להתקין תוכנות homebrew בלי root?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מכיוון שאתה לא רוצה לשלם מנוי על YouTube Premium, נותר לך לבצע כל מיני קומבינות אשר דורשים קצת למידה עצמית, בדיוק כמו הפתרון שקיבלת מ- youtube-webos. לא תוכל לקבל פתרון קומבינה מבלי להשקיע קצת זמן בלמידה. אין לך סבלנות ללמידה? אז תשלם על מנוי ל- YouTube Premium.
היי זיו, בוקר טוב.20/09/2024 8:24ziv_r כתב: מכיוון שאתה לא רוצה לשלם מנוי על YouTube Premium, נותר לך לבצע כל מיני קומבינות אשר דורשים קצת למידה עצמית, בדיוק כמו הפתרון שקיבלת מ- youtube-webos. לא תוכל לקבל פתרון קומבינה מבלי להשקיע קצת זמן בלמידה. אין לך סבלנות ללמידה? אז תשלם על מנוי ל- YouTube Premium....
תודה על ההסבר של מה שהתרחש פה בת׳רד עד כה, הבנתי את זה גם בלי השיקוף שלך ואני מודע לאפשרויות שעומדות בפניי. אני יודע לקרוא, תודה.
השאלה ששאלתי את sabres עניינית, אם הוא רוצה להקל עליי ולפרט קצת על התהליכים שבדרך להתקנת התוכנה, הוא (או כל אחד אחר בעל עניין) יכול לעשות זאת, אם לא, אשאר בלי הידע שלו ואחפש לבד. למה הרגשת צורך להתערב ולהקטין אותי?
התגובה שלך נחוותה לי כתוקפנית, מתנשאת וחוסמת דיון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מכיוון שהצהרת על עצמך שאתה יודע לקרוא, אז למה אתה לא קורא את העמוד אליו קיבלת הפניה? יש שם הסבר מאוד מפורט של מה שאתה צריך לעשות, החל מ- Pre-requisites, דרך ה- Configuration ועד להפעלה סופית. אתה מצפה שנתרגם לעברית את ההוראות בעמוד אליו קיבלת כבר הפניה? 

- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
sandmanz לא בטוח אם זה שוקף עד כה אבל מי שלא בקיא בדברים האלה עלול להרוס את הטלוויזיה לגמרי,
אתה כמובן מאבד את האחריות לחלוטין. קח את זה בחשבון.
בהצלחה
בהצלחה

Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
הנחתי כך.20/09/2024 10:13vivi כתב: sandmanz לא בטוח אם זה שוקף עד כה אבל מי שלא בקיא בדברים האלה עלול להרוס את הטלוויזיה לגמרי,
בהצלחה
...
בעבר בטלוויזיה של סמסונג הייתה דרך להוריד אפליקציה שעוקפת פרסומות בלי לעשות root. קיוויתי שאולי יצוץ כאן משהו כזה.
תודה!
@sandmanz,
אני לא חושב שיש צורך ב-root במקרה הזה. צריך רק לאפשר את ה-Dev Mode על הטלוויזיה והסיכון כאן מזערי.
אני גם לא בטוח שזה ישנה משהו מבחינת האחריות וגם אם כן התהליך הפיך לחלוטין.
יש כאן מדריך שמסביר בצורה פשוטה את התהליך (החד פעמי) שצריך לבצע. אתה יכול לעבוד איתו ולהתעלם מהקישור המקורי ששלחתי.
שים לב רק שלפני שמתחילים צריך לעשות uninstall לאפליקציית YouTube בטלוויזיה כדי שהחדשה תחליף אותה.
בבקשה:
https://github.com/Am0rphous/Ad-free-YouTube-on-WebOS
בהצלחה ותהנה.
אני לא חושב שיש צורך ב-root במקרה הזה. צריך רק לאפשר את ה-Dev Mode על הטלוויזיה והסיכון כאן מזערי.
אני גם לא בטוח שזה ישנה משהו מבחינת האחריות וגם אם כן התהליך הפיך לחלוטין.
יש כאן מדריך שמסביר בצורה פשוטה את התהליך (החד פעמי) שצריך לבצע. אתה יכול לעבוד איתו ולהתעלם מהקישור המקורי ששלחתי.
שים לב רק שלפני שמתחילים צריך לעשות uninstall לאפליקציית YouTube בטלוויזיה כדי שהחדשה תחליף אותה.
בבקשה:
https://github.com/Am0rphous/Ad-free-YouTube-on-WebOS
בהצלחה ותהנה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הפיתרון הכי פשוט זה פשוט לעשות youtube premium
אם המחיר יקר לך, תבדוק אפשרות אולי לעבוד דרך VPN כשאתה רוכש ולקוות שזה יתפוס לאורך זמן. זה מה שאני עשיתי.
אם המחיר יקר לך, תבדוק אפשרות אולי לעבוד דרך VPN כשאתה רוכש ולקוות שזה יתפוס לאורך זמן. זה מה שאני עשיתי.
תודה על הקישור!...
מעדכן - YOUTUBE עובד ללא פרסומות....