החזרת מוצר לאמזון ארה"ב מתי מקבלים את הכסף?
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הייתי בטוח שמרגע שהמוצר נסרק ע"י חברת השליחויות ואני רואה אותו נודד בין המדינות - אקבל זיכוי. כך נאמר לי, ממכרים בעבודה, שבתוך מספר שעות ממסירת המשלוח, אמזון מזכים.
המוצר כבר לא בארץ, אלא באירופה, בדרכו לאמזון בתחנה האחרונה באמריקה . שלחתי אותו כמובן לפני התאריך האחרון שמצוין בעמוד שיש לשלוח.
אך אני לא רואה זכר לכסף.
אולי ואני בודק במקום הלא נכון? אני נכנס לאזור הYour Gift Card Balance ובודק שם את היתרה שלי. אני לא רואה שהיא עלתה.
מי שהחזיר, תוך כמה זמן קיבלתם את כספכם בחזרה? האם אמזון ישלחו לי מייל? שלחו לכם מייל? אני לא מוצא שום דבר שמרמז לי שאני מקבל את כספי בחזרה.
המוצר כבר לא בארץ, אלא באירופה, בדרכו לאמזון בתחנה האחרונה באמריקה . שלחתי אותו כמובן לפני התאריך האחרון שמצוין בעמוד שיש לשלוח.
אך אני לא רואה זכר לכסף.
אולי ואני בודק במקום הלא נכון? אני נכנס לאזור הYour Gift Card Balance ובודק שם את היתרה שלי. אני לא רואה שהיא עלתה.
מי שהחזיר, תוך כמה זמן קיבלתם את כספכם בחזרה? האם אמזון ישלחו לי מייל? שלחו לכם מייל? אני לא מוצא שום דבר שמרמז לי שאני מקבל את כספי בחזרה.
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
למען הסר ספק, אני בטוח שיחזירו לי את הכסף. מדובר באמזון. אבל אני לא מצליח למצוא עדכון באתר עצמו. הייתי מצפה בשלב כזה לקבל מהם מייל, או שבקשת ההחזרה תקבל ססטוס עדכני. אך באתר עדיין האפשרות להדפיס את מסמכי ההחזרה שהדפסתי עובדת לי. האם בשלב כזה המערכת, באתר, לא הייתה אמורה לסגור לי את האפשרות להדפיס את מסמכי ההחזרה? או שאני טועה ואמזון לא מתעדכנים בזמן אמת מחברת השליחויות שהמוצר בדרך אליהם? כאמור הוא כבר באירופה. נשלח באמצעות די אייץ' אל.