B7Y פס לבן

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
Eran_Hofman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

תמונההיי B7Y בת 6 או 7 שנים הוחלף הפאנל במסגרת האחריות לפני שנתיים בערך, לאחרונה הופיע לי פס לבן בחלק העליון זה לא נראה כמו צריבה אשמח לחוות דעת אפשר לתקן ? כדאי ? תודה מראש 🙏
img_00911.jpeg

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 895
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

אותו דבר בדיוק ב CX שלי. הופיע אחרי קצת למעלה משלוש וחצי שנים של שימוש די צנוע. אותה שאלה ששאלתי אצל היבואן זכתה לתשובה בזו הרוח : תזמין טכנאי, 400 ש"ח עם עודף קטן מאוד והוא כנראה יגיד שצריך להחליף פנל. פנל זה משהו כמו 60 אחוז ממחיר מכשיר חדש. אז ראשית זה מרתיח, מכיוון שמדובר בתופעה מאוד מוכרת, ממה שבררתי, ובכל מקרה החלפת הפנל היא התרופה היחידה, הסיפור הזה של לשלוח טכנאי שיגיד לי את מה שידוע מראש בשביל לגרד סתם ככה את הארנק של הקליינט, קצת מריח מחוסר הגינות בסיסית. אני מכל מקום החלטתי להמשיך עם הטלויזיה עד שיימאס ואז לחפש משהו קצת יותר אמין, לא אולד. ועוד מספרים שהיבואן הזה הוא הגון ובא לקראת הלקוח, בעוד נניח זה של סמסונג מתעמר בלקוחות שלו, מעניין למה מכוונים שם, כאילו מכות וזה ?

Eran_Hofman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תלונות ליבואן אין לי קצת לפני סיום האחריות נצרב המסך והחליפו לי את הפאנל ללא תשלום לחדש כך שמבחינת שירות עשר מאמין גם שעלות הטכנאי תקוזז במקרה ומחליטים לתקן השאלה אם זה באמת הפאנל או כרטיס או מגע לא טוב מעניין אם יש עוד מישהו שנתקל בזה ופתר את הבעיה ויכול להאיר קצת על הבעיה .

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

אין הרבה מה לעשות, היא גוססת.
ח.י. כבר לא מחזיקים פנלים וחלקים של הסדרה הזו.

תוכל להתנחם בכך שהיא נפטרה בשיבה טובה.

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 895
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

עם כל הכבוד, שנתיים ומשהו לפנל חדש לשהחליף קודם צרוב, זה לא בדיוק שיבה טובה, יותר קרוב למוות פתאומי בדמי ימיו שלא לומר ינוקא.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”