בדיקת צריבה במסך QD-OLED כמסך מחשב
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
יש לציין שהבחור משתמש במסך בצורה מאוד אינטנסיבית (8-9 שעות ביום) וללא שום הגנה שמומלצת למסכים עם פאנלים כאלו. בסופו של היום יש כמות מינימלית של צריבה אבל לא משמעותית ושאינה מפריעה לשימוש, וזה בשימוש מאוד לא סטנדרטי. המסקנה? מומלץ לגיימינג, פחות לשימוש "משרדי" סטנדרטי:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- oferlaor
- מנהל

-
Huber
- חבר במועדון HT

מה הכוונה במכוון? ככה הוא עובד - במקום 2 מסכים. יש אצלנו כמה שעובדים ככה אבל כמובן על מסך ULTRA WIDE.
- oferlaor
- מנהל

יש לו 3 מסכים שם, אז דווקא המרכזי הוא צריך לפצל לשניים?
סתם החלטה מוזרה.
סתם החלטה מוזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן... ולא. הבדיקה היא פה באולד כמסך מחשב בשימוש יוציוצי רצוף ואינטנסיבי. מה שהוא הצליח להראות פה שגם בשימוש מאוד אינטנסיבי וללא שום "התחשבות" כמעט, הצריבה היא די מינימלית. ז"א שאם מתייחסים אליו בצורה יותר "סלחנית" ניתן להשתמש במסך אולד כמסך מחשב למשך לא מעט שנים עם צריבה כמעט אפסית.
אני אישית לקחתי מזה שמי שרוצה את המסך כמסך מחשב לשימוש יומיומי אינטנסיבי (על שולחן עבודה במשרד למשל) אולי לא כדאי לא, אבל גיימר שרק משחק כמה שעות ביום בממוצע בהחלט יכול "לישון בשקט".
ד"א - לי יש אולד 42 בבית כבר כמעט שנתיים כמסך מחשב ולגיימינג עם אפס צריבות, אבל אני כמובן עושה כל מה שהוא לא טרח לעשות (מסתיר את הטסקבאר, מזיז את האייקונים הקבועים על המסף פעם בכמה זמן וכו).
אני אישית לקחתי מזה שמי שרוצה את המסך כמסך מחשב לשימוש יומיומי אינטנסיבי (על שולחן עבודה במשרד למשל) אולי לא כדאי לא, אבל גיימר שרק משחק כמה שעות ביום בממוצע בהחלט יכול "לישון בשקט".
ד"א - לי יש אולד 42 בבית כבר כמעט שנתיים כמסך מחשב ולגיימינג עם אפס צריבות, אבל אני כמובן עושה כל מה שהוא לא טרח לעשות (מסתיר את הטסקבאר, מזיז את האייקונים הקבועים על המסף פעם בכמה זמן וכו).
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח שזה לצרכי הבדיקה שהוא ביצע ולא כי הוא חייב. המטרה פה הייתה לבדוק איך האולד מגיב כמסך מחשב בשימוש משרדי סטנדרטי אבל אינטנסיבי מאוד, כמה מהר תהיה צריבה ובאיזו רמה.02/09/2024 17:52oferlaor כתב: יש לו 3 מסכים שם, אז דווקא המרכזי הוא צריך לפצל לשניים?
סתם החלטה מוזרה....