מה המהירות המקסימלית המוצעת על תשתית פרטנר P2P ?
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מחובר כרגע בפרטנר P2P במהירות 1000/100. בהמשך לשדרוג ציוד הקצה בבית ל 2.5GbE , תהיתי האם מוצעות חבילות מהירות יותר ב P2P או שהדבר מחייב מעבר ל GPON ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
לתשתית P2P של פרטנר היית חבילה של 3000/150 שעלת 260 ש"ח בחודש ודרשה החלפת סוויץ' עם פורטים 1Gbps של הבניין לסוויץ' של פורטים 10Gbps. כנראה הפסיקו עם זה בגלל עניין של החלפת הסוויץ. אז היום מה שיש זה 5000/500 GPON של בזק ו-5000/1000 GPON של IBC.
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
תודה למשיבים!
בינתיים חזרו אלי מפרטנר ואכן האפשרות היחידה מבחינתם (בהקשר P2P) היא לשדרג את ה upload ל 250.
אבל ... היות והשינוי דורש החלפת ״חבילה״ (כרגע משלם 90 שקל ל 1000/100) , ה download לא ניתן לשדרוג בכל מקרה, ואין כרגע צפי לשינוי תשתיות בבניין, אמשיך עם החבילה הקיימת.
בינתיים חזרו אלי מפרטנר ואכן האפשרות היחידה מבחינתם (בהקשר P2P) היא לשדרג את ה upload ל 250.
אבל ... היות והשינוי דורש החלפת ״חבילה״ (כרגע משלם 90 שקל ל 1000/100) , ה download לא ניתן לשדרוג בכל מקרה, ואין כרגע צפי לשינוי תשתיות בבניין, אמשיך עם החבילה הקיימת.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
זה וודאי שהיא מפרקת את תשתיות ה-p2p ובמקום היא תחבר את הלקוחות שמחוברים כיום לתשתית זו לתשתית אחרת? מי שמחובר עם מתאם סיב כדוגמת של tp-link או של dlink, שהם הנפוצים בחנויות בישראל, וקיבל sfp מפרטנר יוכל להתחבר עם אותו ציוד גם בתשתיות בזק ו-isp? יהיה צורך, לפי הידוע על הנהוג בתשתיות אלו, להתחבר באמצעות pppoe, ולא בתצורת dhcp?...
הם יעבירו לאט לאט ויתנו מה שצריך … כן חיבור pppoe29/08/2024 20:24vivia כתב: זה וודאי שהיא מפרקת את תשתיות ה-p2p ובמקום היא תחבר את הלקוחות שמחוברים כיום לתשתית זו לתשתית אחרת? מי שמחובר עם מתאם סיב כדוגמת של tp-link או של dlink, שהם הנפוצים בחנויות בישראל, וקיבל sfp מפרטנר יוכל להתחבר עם אותו ציוד גם בתשתיות בזק ו-isp? יהיה צורך, לפי הידוע על הנהוג בתשתיות אלו, להתחבר באמצעות pppoe, ולא בתצורת dhcp?...
אני מחובר על p2p תאחלס אין לי בעיה אם gpon כל עוד זה עובד אם ציוד פרטי....
החיסרון היחידי ב p2p זה אם נופל החשמל בבניין אז אין אינטרנט מעבר לזה עובד פצצה.
אפשר ... גם בבזק בגלל הסכם עם פרטנר...31/08/2024 17:58MrYair כתב: אני מחובר על p2p תאחלס אין לי בעיה אם gpon כל עוד זה עובד אם ציוד פרטי.
החיסרון היחידי ב p2p זה אם נופל החשמל בבניין אז אין אינטרנט מעבר לזה עובד פצצה....