תקלת מסך oled

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
tmws30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום ברשותי מסך oiled e9 65
חווה בעיה של delay בהדלקה. של המסך עד מצב שרק שמנתק ים את המסך מהחשמל ומחזרים הוא נידלק
פינית לשירות של lg ששלחו טכנאי שאיבחן את התקלה הטכנאי אבחן תקלה בכרטיס הפיקוד של המסך והחליף
למרות ההחלפה התקלה ממשיכה פיניתי לשירות שישלחו
טכנאי שיאבחן את התקלה מחדש ויחזיר את החלק שלא פתר את הבעיה הם טוענים שישי לי אחריות רק על החלק שהוחלף כל פעולה אחרת תהיה בתשלום נוסף
מציין שפניתי לטכנאי שנתקלה ממשיכה עוד באותו היום
משהוא נתקל ביחס דומה ?

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4774
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 761 פעמים

שליחה #2 

לא ברור בכלל מה זה אומר אחריות רק על החלק שהוחלף. אני מניח שמדובר בתיקון שלא תחת אחריות מורחבת ?
במידה וזה המצב, זה ברור שהם נותנים אחריות לחלק שתוקן ובמידה ויש תקלה אחרת/נוספת זה יהיה בתשלום נוסף. במקרה כזה, אתה בהחלט יכול לטעון שהאבחנה הראשונית לא פתרה את הבעיה ולכן אין לחייב אותך בעלות תיקון שלא פתר את הבעיה. נהוג שאת הסכום הזה מפחיתים מעלות התיקון האמיתי.

tmws30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

התיקון בוצע לא במסגרת אחראית שלמו 1300 שקלים על אבחנה שלא פתרה את בעיה

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4774
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 761 פעמים

שליחה #4 

גם לי יש e9 שאני אוהב מאד, לא בטוח שהייתי משקיע 1300 בתיקון שלה.
בכל מקרה, אתה צריך להוכיח שהתיקון לא קשור לתקלה (למשל צילום וידיאו של הבעיה) ולדרוש מהם להתקזז על העלות בהמשך הטיפול בתקלה

Mody
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

אם מסרו לך כבר שיטפלו בחלק שהוחלף תאפשר להם לבדוק, אין לך מה להפסיד.. אם יש תקלה אחרת הטכנאי יעדכן.
אני מניח שהטכנאי לא סתם החליף פיקוד, ייתכן וראה בתפריט טכנאים עדות לתקלה. זה מסך מדהים אבל בן 5 שנים וקח בחשבון שייתכן ויש תקלה נוספת.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”