חבילת הוט 800/20 נחושת - מישהו ניסה?
מחובר כמה חודשים בחבילה הזאת, לא לקוח עסקי (אמנם בעל שני חיבורים...) לאחר מו"מ קשוח מולם. גם המחיר לשנה תחרותי.
מבחינה טכנית עובד מצוין, מניח שבחלקו תלוי איכות התשתית. יכול לומר שמהווה, בשיקלול המחיר, תחרות הולמת לסיבים בהנחה שה Upload מספק.
אם תרצה פרטים נוספים צור קשר בפרטי.
מבחינה טכנית עובד מצוין, מניח שבחלקו תלוי איכות התשתית. יכול לומר שמהווה, בשיקלול המחיר, תחרות הולמת לסיבים בהנחה שה Upload מספק.
אם תרצה פרטים נוספים צור קשר בפרטי.
עובד עם נתב פרטי?13/08/2024 18:09useru כתב: מחובר כמה חודשים בחבילה הזאת, לא לקוח עסקי (אמנם בעל שני חיבורים...) לאחר מו"מ קשוח מולם. גם המחיר לשנה תחרותי.
אם תרצה פרטים נוספים צור קשר בפרטי....
איזה דגם hotbox (כמודם בלבד?)
ואם אפשר לשאול לאיזה מחיר הגעת היתם
וואלה חידשת, יפה מאד!...
בפעם האחרונה שדיברתי איתם אמרו לי רק לעסקי
וגם המחיר שהציעו היה גבוה.
אגב, ה 49 ש"ח זה לתקופה מוגבלת בזמן?
הם לא יציעו לך את החבילה הזאת מיוזמתם, אצלי זה היה דרך נציגת שימור שניה לפני ניתוק 2 נקודות שיש לי.
הייתי במשך תקופה ארוכה ב 500/10 בקצת פחות מ 49 ש"ח והודיעו לי שהסתיים המבצע והמחיר יעלה ל 69 ש"ח או משהו כזה, הסברתי להם שלא יקרה ולאחר משחקי צ'יקן נציגת שימור הציעה לי 800/20 (לא הכרתי את האפשרות ולכן הייתי סקפטי, בכ"ז הוט...) לחודשיים ב 19.9 ולאחר מכן 69 ש"ח. בשלב ראשון לקחתי את ההצעה וידעתי שיש לי חודשיים זמן לטפל. בינתיים הכנסתי סיבים (חודשיים חינם וציוד שלי) ואז חזרתי לנהל מו"מ מול הוט שהגיע להוראת ניתוק שלי וכשחזרו אלי, לאחר הבטחות שיקריות ונציגים כמיטב המסורת בהוט, הצלחתי בסופו של דבר לקבל מהם 800/20 (לא מאחורי NAT למרות שאני משתמש ב IPV6) ב 49 ש"ח לשנה.
כרגע יש לי במקביל סיבים 1000/100 בתשתית בזק חינם לעוד חודש שמניח שאנתק לאור המחיר בהוט והעובדה שהמהירויות והיציבות מספקים את צרכי.
כאשר יהיה שינוי במחיר אעשה חושבים מחדש.
הייתי במשך תקופה ארוכה ב 500/10 בקצת פחות מ 49 ש"ח והודיעו לי שהסתיים המבצע והמחיר יעלה ל 69 ש"ח או משהו כזה, הסברתי להם שלא יקרה ולאחר משחקי צ'יקן נציגת שימור הציעה לי 800/20 (לא הכרתי את האפשרות ולכן הייתי סקפטי, בכ"ז הוט...) לחודשיים ב 19.9 ולאחר מכן 69 ש"ח. בשלב ראשון לקחתי את ההצעה וידעתי שיש לי חודשיים זמן לטפל. בינתיים הכנסתי סיבים (חודשיים חינם וציוד שלי) ואז חזרתי לנהל מו"מ מול הוט שהגיע להוראת ניתוק שלי וכשחזרו אלי, לאחר הבטחות שיקריות ונציגים כמיטב המסורת בהוט, הצלחתי בסופו של דבר לקבל מהם 800/20 (לא מאחורי NAT למרות שאני משתמש ב IPV6) ב 49 ש"ח לשנה.
כרגע יש לי במקביל סיבים 1000/100 בתשתית בזק חינם לעוד חודש שמניח שאנתק לאור המחיר בהוט והעובדה שהמהירויות והיציבות מספקים את צרכי.
כאשר יהיה שינוי במחיר אעשה חושבים מחדש.
התשובה היא כן!
לאחר תקופת הקורונה, בערך, שמתי לב שאני מקבל את המהירות המקסימלית בסטיה של 10% שזה סביר לגמרי בכל שעות היממה, גם כשהייתי ב 500/10 וגם כיום 800/20, בנוסף ליציבות החיבור שאני יכול לספור על יד אחת את כמות נפילות הרשת בתקופה הזאת.
אין לי מושג מה הוט עשו או לא עשו אבל להבדיל מהעבר שבשעות העומס הייתי מקבל כמה עשרות מגה ביט בהורדה (העלאה תמיד הייתה בסדר) כיום הקצב עומד בהגדרות החבילה. זאת הסיבה שלפחות לצרכים שלי, בהזנחת latency כי אני לא גיימר, 800/20 בהוט עומד בהשוואה ל 1000/100 בסיבים (העלאה פחות קריטית עבורי אם כי לא אכעס אם תהיה משופרת יותר) ולאור המחיר שקבלתי בהשוואה למחיר בסיבים של כ 80 ש"ח הפער גורם לי להשאר בהוט עד שיכנסו נתונים חדשים למשוואה.
לאחר תקופת הקורונה, בערך, שמתי לב שאני מקבל את המהירות המקסימלית בסטיה של 10% שזה סביר לגמרי בכל שעות היממה, גם כשהייתי ב 500/10 וגם כיום 800/20, בנוסף ליציבות החיבור שאני יכול לספור על יד אחת את כמות נפילות הרשת בתקופה הזאת.
אין לי מושג מה הוט עשו או לא עשו אבל להבדיל מהעבר שבשעות העומס הייתי מקבל כמה עשרות מגה ביט בהורדה (העלאה תמיד הייתה בסדר) כיום הקצב עומד בהגדרות החבילה. זאת הסיבה שלפחות לצרכים שלי, בהזנחת latency כי אני לא גיימר, 800/20 בהוט עומד בהשוואה ל 1000/100 בסיבים (העלאה פחות קריטית עבורי אם כי לא אכעס אם תהיה משופרת יותר) ולאור המחיר שקבלתי בהשוואה למחיר בסיבים של כ 80 ש"ח הפער גורם לי להשאר בהוט עד שיכנסו נתונים חדשים למשוואה.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא יודע איך הצלחת להגיע למחיר הזה.
בהוט תשתית נחושת תמיד היו לי ניתוקים בקו.
עד שעברתי לסיבים עם הוט בוקס 5F.
אומנם ההוט בוקס שלהם זוועה. לא ניתן לשים סיסמה עם סימנים מיוחדים, ממשק איטי עם באגים, לא ניתן להפעיל bridge וכו'.
אבל היום אפשר לקנות ממיר אופטי פרטי ולחסוך 25 ₪ שכירות מודם.
יש כרגע חבילה של 2000/250 ב-99.90 ₪ לחודש.
בהוט תשתית נחושת תמיד היו לי ניתוקים בקו.
עד שעברתי לסיבים עם הוט בוקס 5F.
אומנם ההוט בוקס שלהם זוועה. לא ניתן לשים סיסמה עם סימנים מיוחדים, ממשק איטי עם באגים, לא ניתן להפעיל bridge וכו'.
אבל היום אפשר לקנות ממיר אופטי פרטי ולחסוך 25 ₪ שכירות מודם.
יש כרגע חבילה של 2000/250 ב-99.90 ₪ לחודש.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
500 על 12 או 800 על 20 זה עדין אותה תכנולוגית דוקסיס מעשור הקודם.27/08/2024 10:55external כתב: מעדכן שבעקבות הפוסט יצרתי קשר עם הוט, שהאריכו לי בשנה נוספת את "מחיר המבצע" של 59 שקל לאינטרנט של 500/12
ועל הדרך העלו את המהירות ל-800/20.
תודה רבה....
אם כבר יש לך אפשרות תעבור לסיבים של כל ספק שזמין באיזור שלך.
ברור. הבעיה שבבית שלי לא ניתן להכניס סיבים. יש נקודה אחת שזה יכול להיכנס ואין לי איך להעביר את הדאטה לשאר הבית. לעומת זאת כבר יש לי רשת מבוססת מוקה שעובדת טוב בכל הבית...27/08/2024 22:05MrYair כתב: 500 על 12 או 800 על 20 זה עדין אותה תכנולוגית דוקסיס מעשור הקודם.
אם כבר יש לך אפשרות תעבור לסיבים של כל ספק שזמין באיזור שלך....
כנ"ל27/08/2024 10:55external כתב: מעדכן שבעקבות הפוסט יצרתי קשר עם הוט, שהאריכו לי בשנה נוספת את "מחיר המבצע" של 59 שקל לאינטרנט של 500/12
ועל הדרך העלו את המהירות ל-800/20.
תודה רבה....
מה שכן, בניגוד לחבילת ה-500 שבה קיבלתי אלחוטית באזור הראוטר 450-500MB,
בחבילה החדשה מקבל מהירות די רחוקה מהמוצהר (משהו בסביבות ה-600MKB).

כשימות נעבור לוויפי 7...