מדוע paypal ביטלו את כל התשלומים החודשיים?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 643 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #1 

משום מה בימים האחרונים אני מקבל "מבול" של הודעות מ paypal שהם מבטלים את החיובים החודשיים (לשירותים קבועים כגון נטפליקס למשל) עקב "שינוי במדיניות ממשלתית בישראל".

משיהו ידוע על מה מדובר?

הנה דוגמא:
Your autopay was canceled

Because you made no automatic payments with Netflix.com for 24 months, we were required by Israel regulation to cancel your autopay. But you can set it up again anytime at Netflix.com.

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

לא רק Paypal, אני מקבל הודעות על הוראות קבע חדשות (שהיו כבר קיימים לפני) גם מהחברות אשראי

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #3 

אתה שילמת לנטפליקס מחשבון paypal בשנתיים האחרונות? או ששילמת כך בעבר, והפסקת לשלם דרך אותו חשבון paypal?
בישראל קיים חוק לגבי הוראות קבע (מ- 2023), שאם לא בוצע חיוב במסגרת אותה הוראת קבע במשך 24 חודשים, הוראת קבע זו מבוטלת אוטומאטית.
https://www.paypal.com/il/legalhub/upco ... le.x=en_IL
הניסוח מראה ש- paypal מבינים נכון את הוראות החוק בישראל, ולא מחילים אותו על כל הוראת קבע פעילה.

זה לא אמור לקרות אם מדובר בהוראת קבע פעילה (יש חיובים לפי אותה הוראת קבע), אלא אם בהסכם הקמת הוראת הקבע רשום שהיא מוגבלת לתקופה..

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 671
נתן תודות: 449 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

זו הגנה עלייך.
אם לא היה חיוב בהוראת קבע במשך שנתיים, ההרשאה לחיוב מבוטלת, ואתה צריך לתת להם אישור לחייב אותך מחדש.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3544
נתן תודות: 1105 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #5 

גם אני קיבלתי.
זה מצוין, זה מתייחס להרשאה להוראת קבע שנתת בעבר ולא הייתה פעילה 24 חודשים. ההרשאה בוטלה.
לדעתי היה טוב יותר אם היו מקצרים ל-6 חודשים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

כנ״ל קיבלתי גם ההודעה.
זו ההזדמנות לעבור על כל ההרשאות בפייפאל ולעשות שם סדר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 643 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #7 

16/07/2024 14:59  
Amir64 כתב:
אתה שילמת לנטפליקס מחשבון paypal בשנתיים האחרונות? או ששילמת כך בעבר, והפסקת לשלם דרך אותו חשבון paypal?
בישראל קיים חוק לגבי הוראות קבע (מ- 2023), שאם לא בוצע חיוב במסגרת אותה הוראת קבע במשך 24 חודשים, הוראת קבע זו מבוטלת אוטומאטית.
https://www.paypal.com/il/legalhub/upco ... le.x=en_IL
הניסוח מראה ש- paypal מבינים נכון את הוראות החוק בישראל, ולא מחילים אותו על כל הוראת קבע פעילה.

זה לא אמור לקרות אם מדובר בהוראת קבע פעילה (יש חיובים לפי אותה הוראת קבע), אלא אם בהסכם הקמת הוראת הקבע רשום שהיא מוגבלת לתקופה..
...
זו התשובה מסתבר. מה שהזוי שהיה לי שם הרשאות לדברים לא קשורים בעליל כמו פייסבוק (מה הם בד'יוק מחייבים ומתי אין לי מושג) ועוד.

טוב שזה קיים.

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #8 

שילמת כנראה משהו אי פעם לפייסבוק. במקום לעשות זאת כשתלום חד פעמי מ PP הם פותחים הרשאה מתמשכת - ולא מנצלים אותה. למה ? ככה? לזכרוני גם iHerb עושים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”