קניית S95C מתצוגה
יש לי הצעה לרכוש סמסונג S95C בגודל 77׳ מתצוגה במחיר של 9000₪
המסך עמד בחנות כ-7 חודשים שבהם הוא היה דלוק על מצב דמו בלבד.
ידוע לי שלא הכי מומלץ לרכוש מסך oled מתצוגה אך אולי בגלל שהוא לא שידר ערוצים רגילים אלא רק סרטוני דמו של המסך משנה את זה?
מה אומרים? כדאי או סיכון גדול מדי?
המסך עמד בחנות כ-7 חודשים שבהם הוא היה דלוק על מצב דמו בלבד.
ידוע לי שלא הכי מומלץ לרכוש מסך oled מתצוגה אך אולי בגלל שהוא לא שידר ערוצים רגילים אלא רק סרטוני דמו של המסך משנה את זה?
מה אומרים? כדאי או סיכון גדול מדי?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
שומר נפשו ירחק
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא לגעת...
ועוד oled של סמסונג מתצוגה
ועוד oled של סמסונג מתצוגה

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
אני לא הייתי הולך על משהו כזה. חנויות צריכות להשאיר את המסך על המצב הכי בהיר שלו, דמו מריץ לופ של וידאו עם קונטרסט מאוד גבוה. זה שוחק את הפאנל באופן משמעותי.
- sign900
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: ארי טליב
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מה שיכול לעזור לאנשים כמוני כמוך שמחפשים טלווזיה יד 2 זה הקוד טכנאי שנותן לראות כמה שעות הטלווזיה היתה בשימוש,תשמור בטלפון שלך את הקודים של LG וסמסונג שיהיה איתך במידה ואתה מגיע לבדוק טלווזיה יד2/תצוגה וכו
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
כפי שנכתב, לקנות oled מתצוגה זה פשוט סיכון לא מחושב. לא משנה כמה עבדה אלא איך עבדה
אני לא מחפש טלוויזיה יד 2 אלא רציתי את המסך הזה והוא היה יקר לי כחדש13/07/2024 11:40sign900 כתב: מה שיכול לעזור לאנשים כמוני כמוך שמחפשים טלווזיה יד 2 זה הקוד טכנאי שנותן לראות כמה שעות הטלווזיה היתה בשימוש,תשמור בטלפון שלך את הקודים של LG וסמסונג שיהיה איתך במידה ואתה מגיע לבדוק טלווזיה יד2/תצוגה וכו...
לא אקנה יד 2 משהו אחר
לא צריך קוד טכנאי לראות כמה שעות טלויזיה של LG היתה בשימוש (לפחות בחלקן לא, אולי יש כאלה שכן, מן הסתם לא יצא לי לראות את כל הדגמים).13/07/2024 11:40sign900 כתב: מה שיכול לעזור לאנשים כמוני כמוך שמחפשים טלווזיה יד 2 זה הקוד טכנאי שנותן לראות כמה שעות הטלווזיה היתה בשימוש,תשמור בטלפון שלך את הקודים של LG וסמסונג שיהיה איתך במידה ואתה מגיע לבדוק טלווזיה יד2/תצוגה וכו...
אגלה לך בסוד שהם יכולים לאפס את המונה שעות כך שאי אפשר לדעת אם זה באמת ה"קילומטארז'" של הטלויזיה.
- sign900
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: ארי טליב
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
סוד שידוע רק למעטים
95% אחוז מהאנשים שמוכרים טלווזיה יד 2 אין להם מושג מה זה קוד טכנאי בטח שלא לאפס מונה שעות עבודה,אם אתה קונה טלווזיה שהיתה שנה בתצוגה ואיפסו לה את המונה אתמול קיבלת את התשובה לבד.
95% אחוז מהאנשים שמוכרים טלווזיה יד 2 אין להם מושג מה זה קוד טכנאי בטח שלא לאפס מונה שעות עבודה,אם אתה קונה טלווזיה שהיתה שנה בתצוגה ואיפסו לה את המונה אתמול קיבלת את התשובה לבד.
זה לא בן אדם פרטי שמוכר לו את הטלויזיה. אנחנו לא יודעים מה מדיניות החנות בנוגע לזה ומה הידע שלהם (אולי מאפסים כל תקופה, אולי לפני מכירה, אולי לא מאפסים בכלל). בוא לא נשכח שיש להם קשר ישיר מול היבואן ויכול מאוד להיות שהם יודעים איך לאפס.14/07/2024 15:58sign900 כתב: סוד שידוע רק למעטים
...