שאלה לבעלי ממירים של YES +

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,
לקחתי מ YES ממיר אחד לנסות אותו, רגע לפני שאני מחליט אם אני עובר מהלוויין לממיר מבוסס רשת.
דבר אחד מציק לי (חוץ מהדיליי) זו ההודעה שנכנסת מדי פעם אם לא נוגעים בשלט.
חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאתי אפשרות לכבות את הדבר הזה, וזה ממש מציק לי באופן אישי.
מישהו מכיר, ויודע אם יש דרך לבטל את זה?

תודה רבה

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2 

מנסה שוב את מזלי 🙃

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #3 

עד כמה שאני יודע לא ניתן לבטל את ההודעה המעצבנת הזו אבל הייתי פונה לשירות של YES ומבקש מהם לבטל את זה.

אם תשתמש בשירות של YES PLUS דרך כרומקסט לדוגמה ההודעה לא תופיע לך, זו הגדרה שהם הוסיפו לציוד שלהם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

חיסכון ברוחב פס...
לא ניתן לביטול

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תודה רבה חברים יקרים!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78782
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #6 

הקטע שמוזר לי הוא שזה לא באמת נחוץ יותר

בזמנו זה היה קריטי כי לא היה באמת דרך טובה לדעת מהאפליקציה שלהם אם הם משדרים משהו למסך שבאמת מציג את זה או שהוא כבוי או לא מחובר.

כיום זה יחסית פשוט, HDMI CEC נותן להבין אם יש בצד השני מכשיר תצוגה/רסיבר פועל.

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #7 

28/07/2024 14:03  
gal-cohen כתב:
היי חברים,
לקחתי מ YES ממיר אחד לנסות אותו, רגע לפני שאני מחליט אם אני עובר מהלוויין לממיר מבוסס רשת.
דבר אחד מציק לי (חוץ מהדיליי) זו ההודעה שנכנסת מדי פעם אם לא נוגעים בשלט.
חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאתי אפשרות לכבות את הדבר הזה, וזה ממש מציק לי באופן אישי.
מישהו מכיר, ויודע אם יש דרך לבטל את זה?

תודה רבה
...
אתה מתכוון להודעה ששואלת האם ממשיכים לצפות בשידור, שאם לא לוחצים בהודעה הזו על אישור, אז בערך אחרי 5 דקות, האפליקציית יס פלוס עוברת אל הדף הראשי שלה?
כי ביס אומרים שלא מעט אנשים שומרי שבת לקוחות של יס מתלוננים שביום שבת שהם משאירים את מכשיר הטלוויזיה עם היס פלוס על ערוץ שרק מראה תמונות בלי קול, כמו ערוצי 14 ו 99, כדי לראות משם אם צריך את ההתרעות של פיקוד העורף הישראלי, אז אחרי כמה זמן היס פלוס נסגר ושבכל זאת הם בינתים לא מתכוונים להוציא את ההודעה הזו כי לדעתם חשוב להרבה יותר לקוחות של יס שלא שומרים שבת, אז שגם ביום שבת שתהיה כמה שפחות אפשרות שצופי יס פלוס יראו שידור נתקע ביס פלוס בגלל חיבור של הרבה מכשירים ליס פלוס לצורך קבלת שידור טלוויזיה ואו רדיו, שלוקחים הרבה מקום מהאינטרנט שבו פועלת אפליקציית יס פלוס באותו הזמן.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #8 

29/07/2024 15:53  
vivi כתב:
עד כמה שאני יודע לא ניתן לבטל את ההודעה המעצבנת הזו אבל הייתי פונה לשירות של YES ומבקש מהם לבטל את זה.

אם תשתמש בשירות של YES PLUS דרך כרומקסט לדוגמה ההודעה לא תופיע לך, זו הגדרה שהם הוסיפו לציוד שלהם.
...
זה נראה לי מוזר מה שאתה אומר שזו הודעה רק במכשיר של החברת שידור, כי שאני ראית באפליקציית 12 פלוס, את השידור החי דרך מכשיר שלא שייך לחברת קשת, אז גם אחרי כמה זמן יש הודעה ששואלת אותי האם אני מעדיף להמשיך לצפות בשידור, ואם אני לא לוחץ על אישור, אז בערך אחרי 5 דקות האפליקצייה הזו עוברת אל הדף הראשי שלה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”