טבליות לניקוי שאריות קפה במכונה אוטומטית

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

האם מומלץ לרכוש רק את של פיליפס או שכל חברה מוכרת עושים את אותה עבודה?

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

מניסיוני כל הטבליות המוכרות עושות את אותה העבודה. עם זאת, שים לב שהטבליות שאתה קונה מתאימות בצורה שלהן ליחידת החליטה. במכונות ספציפיות, כמו דגמי ena של יורה לדוגמה, רק טבליות עגולות כמו המקוריות שלהם נכנסות. אחרות נתקעות.
בהצלחה

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2546
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #3 

אתה טועה לגבי JURA.
שנים שאני קונה תחליפיות שהן דוקא לא מעוגלות (מלמעלה כמו של JURA) ומעולם לא היתה שום בעיה עם 3 דגמי JURA.

צירפתי תמונה של טבליות דומות לאלו שאני משתמש בהן במשך שנים רבות.

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

אריה, אולי אתה צודק שהטבליות שלך לא מעוגלות ועדיין עובדות עם יורה. יש גם את סוגיית הקוטר כמובן. זה לא רק עניין של צורה. שים לב שנתתי כדוגמא את סדרת ה-ena של יורה. האם אי פעם היה לך דגם מהסדרה הזאת? יש ליורה המון דגמים. רובם יכולים לקבל כל טבליה בשוק בערך.
כך או כך אני יכול להבטיח לך שאיני *טועה*. נתתי שירות למכונות יורה במשך שנים (איני "עוסק בתחום") ותחת הידיים שלי עברו יותר משלוש מכונות. אתה מוזמן לשאול לגבי הבעיה הזאת את החבר'ה באספרסימו אם זה מעניין אותך.
אין לי בעיה עם הטלת ספק ידידי, אבל גם לא צריך לצאת בהצהרות חותכות.
בכל מקרה, כיף לראות קצת פעילות פה בפורום אז תודה על התרומה לדיון.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2546
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #5 

היו לי עד עכשיו 3 מכונות.
Z6, Z5 והנוכחית Z8, את כולן פירקתי במשך השנים לגורמים ואני יודע די טוב כמעט כל חלק בהן !
יחידת החליטה די זהה לרוב הדגמים של יורה עם הבדלים מינוריים גם בהשוואה בין הדגמים הזולים והפשוטים לבין דגמי הקצה (כגון Z).
אתן רק דוגמא פשוטה לאחד הבלופים של JURA...
המטחנה בדגם שלי Z8 (עלות מכונה בזמנו סביב 14K ש"ח) זהה לחלוטין למטחנה של דגם A1 שעלותה בערך רבע מהמכונה שלי...כמובן שאותה המטחנה מתאימה גם בערך ל 20 דגמים אחרים של JURA שכולם משמעותית זולים יותר מסדרת Z !
הדוגמא שלי לא נעצרת רק במטחנה. ישנם עוד עשרות חלקים זהים (ואני לא מתכוון לברגים ודיסקיות) בין כל הסדרות.
JURA מומחים במיתוג.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”