שלום לצופי עידן פלוס,
לצערי, מתחילת המלחמה וביתר שאת בזמן האחרון, אתם נתקלים בהפרעות ובקשיי קליטה מעת לעת.
צוותי המקצוע במשרד התקשורת עושים הכל כדי שהמערך יעבוד הכי טוב שאפשר, וגם מתאמצים מאוד, למרות הסיקור המוטה והלעומתי בתקשורת, להנגיש לכם את הערוצים הקטנים (14,24,9 והלא-טיוי).
לצערי, מסיבות שלא אוכל לפרט כאן, יש שיבושים בעיקר בצפון ולאחרונה גם במרכז ובשפלה.
גם במצב דברים זה, שאינו תלוי במשרד התקשורת, אנחנו פועלים למציאת פתרונות שיאפשרו לכם לצפות ברציפות ובאיכות.
בנוסף, בקרוב מאוד החוק שקידמתי בשיתוף עם יו״ר ועדת הכלכלה דוד ביטן וחה״כ קלנר - יאושר בקריאה שניה ושלישית. נשקיע כסף בשיפור השידורים באמצעות המרבב השני, נגדיל את מספר הערוצים ונגוון את אמצעי השידור.
מגוון ערוצים. ריבוי דעות. לכולם!
בשביל הוכחה שהוא כתב אז זה,
אז זה הקישור לקבוצה כולל מה שהוא כתב את זה,
אני מקווה שאין בעיה עם פרסום הקבוצה הזו כי היא לא קבוצה שעוסקת בכל מיני דברים שונים של אלקטרוניקה
https://www.facebook.com/share/p/rfSfKM ... tid=oFDknk
ואני בינתים לא בדעה שתהיה הגדלת מספר הערוצים בעידן פלוס,
בינתים התקלות שם לא תוקנו,
בינתים לא נראה לי שבזמן הקרוב יהיו בעידן פלוס עוד ערוצי טלוויזיה באיכות תמונת שידור של HD,
סגירת המרבב הראשון תחייב את מי שירצה לצפות בשידורי עידן פלוס לשלם כסף על מכשיר שתומך בשידור של DVBT2, ולא לכל אדם במדינת ישראל יש את הכסף הזה, בתוספת ליוקר המחיה המאוד גבוה במדינת ישראל, כמו תשלום שכר דירה.