מעללי עם תמי 4 :-(

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

לפני חצי שנה, החלפתי מטהר בבר ונוצרו שתי תקלות כתוצאנ מכך. יש טיפטוף מהפיה והמים הקרים לא קרים.
הזמנתי טכנאי שהגיע לאחר שלושה ימים, החליף פילטר והלך. הבעיה לא נפתרה. הזמנתי שוב טכנאי רק שהפעם קבעו לי לשבוע וחצי קדימה.
לאחר שבוע וחצי הגיע הטכנאי, בדק כמה דברים וטען שהכל תקין. רק לאחר התעקשות שלי הוא בדק אם יש אויר במערכת ולאחר שהוציא אותו, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.
השבוע החלפתי שוב מטהר ושוב אותה הבעיה בדיוק רק שהפעם אני יודע בדיוק מה הבעיה רק שטכנאי זמין רק בעוד שבועיים :-(
התכתבתי עם השרות ואמרתי להם שאני יודע מה הבעיה וטכנאי יכול להנחות אותי בטלפון (ניסיתי לפרק בעצמי ולא הצלחתי). נציגי הטלפון שמו נציגי הטלפון תמיד בוחרים לשחק אותה סתומים ואמרו לי שיש סלוט לטכנאי יום לפני ב 7:30 בבקר (לא רלונטי אלי ויום אחד לפני זה לא מה שיעזור).

בכל חברות ההייטק שעברתי בהם (והיו המון לאורך השנים מתוקף העובדה שאני קונטרקטור) היו כמה מכשירי תמי 4. לדעתי, הלקוחות הפרטיים שמחזיקים במכשיר בודד, פשוט לא נספרים וזה ממש מבאס.

יש לי חבר שיש לו בר של נועם (אם אני זוכר נכון) והוא סופר מרוצה. נראה לי שבסיום שנת השירות פשוט אעזוב אותם

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 791

שליחה

אני עזבתי אותם אחרי שהבנתי איך מתייחסים אליי כלקוח פרטי. השכרנו את הדירה שלנו עם התמי-4, מהדור שלא היה מכשיר חם/קר אלא ברז קטן שיוצא מהשיש. כשחזרנו לגור בה גילינו שהשוכרים מסיבה לא ברורה פירקו את המכשיר ושמו אותו מתחת לכיור. ניסיתי להרכיב הכל בחזרה אבל הייתה חסרה איזו טבעת פלסטיק שנועלת את הברז מתחת לשיש כך שיעמוד צמוד. התברר שזו טבעת עם תבריג ייחודי (וכנראה שממש לא במקרה) שאין להשיג בחנויות הרלוונטיות וצריך לקנות אותה מתמי 4.

התקשרתי לשאול כמה זה עולה, אמרו לי שלא מוכרים את החלק הזה בלבד אלא את כל הברז, שלא נזקקתי לו, במחיר של כ-250 ש"ח. זה היה ב-2008, כך שזה בערך כמו שיגידו לי היום 400-500 ש"ח כשכל מה שנזקקתי לו זו שייבה קטנה מפלסטיק.

הבנתי את הרמז. זרקתי את התמי 4 לפח, לעולם לא נהיה לקוחות שלהם שוב. עכשיו אנחנו עם מקרר שיש בו בר מים וקרח. גם עולה פחות, גם יותר אלגנטי.

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

המכשיר שלי בן שש ומעולם לא היתה בו תקלה
כל השנים דחיתי את ההצעות שלהם לשדרוג בחינם כי הוא משתמש בבלוני סודה חד פעמיים והם רוצים להפסיק עם זה.
הואיל ושמעתי שהחדשים מלאים בתקלות ושלי עובד נהדר
כל חודש שילמתי על שרות כמו שעון ועכשיו כשהתקלקל מתברר שהשרות ברווז צולע

lshamir
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

אני שכרתי דירה שהיה שם ברז של תמי 4 בכיור, אבל לא השתמשנו בו, בכלל שכחנו מקיומו. טסנו לפריז וחברה של אשתי שבאה להאכיל את החתול ראתה שיוצאים מים מדלת הדירה. שהיא נכנסה היא ראתה שהדירה הוצפה כתוצאה מכך שצינור התמי נקרע. לבעל הדירה היה מזל שהחדרים עם הפרקט מוגבהים, ולכן נגרם נזק מינמלי לפרקט, ולנו היה נזק קטן יחסית.
אני בטוח לא אשתמש בתמי 4.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

תודה לכולם

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT