גישה לממשק web של Gpon דגם Go Fiber GF25C

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
FDisk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

רשום על המכשיר שזה 192.168.1.1 וה user/pass admin/admin.
רק שזה לא רוצה להתחבר.
גם לראוטר הייתה אותה כתובת אייפי, חשבתי אולי בגלל זה אז שיניתי ל-192.168.2.1 שלא יהיה התנגשות, אבל זה לא עזר. עדיין אין גישה. יכול להיות בפרטנר עושים משהו וחוסמים את זה?

וגם בטבלת ה ARP מהמחשב אני אפילו לא רואה את MAC של ה Gpon.

איך מתחברים לדבר הזה? :?
צריך אולי להתחבר ישירות ל Gpon מהמחשב בכבל ולא דרך הראוטר?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4303
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 900 פעמים

שליחה #2 

24/05/2024 18:26  
FDisk כתב:
רשום על המכשיר שזה 192.168.1.1 וה user/pass admin/admin.
רק שזה לא רוצה להתחבר.
גם לראוטר הייתה אותה כתובת אייפי, חשבתי אולי בגלל זה אז שיניתי ל-192.168.2.1 שלא יהיה התנגשות, אבל זה לא עזר. עדיין אין גישה. יכול להיות בפרטנר עושים משהו וחוסמים את זה?
...
לפני שמנסים להתחבר לכתובת כלשהי של מכשיר כלשהו, לפני זה מומלץ בחום לחבר ולהגדיר את הציוד בצורה שלפחות יהיה סיכוי כלשהו שניתן יהיה להתחבר לכתובת זו של מכשיר זה.

לאיזה רגל של "ראוטר" הייתה אותה כתובת ? לרגל WAN ? לרגל LAN שלו? כתובת של איזו רגל בנתב שינית ל-192.168.2.1 ? של WAN ? של LAN ?

בהמשך של המשחק המשעשע זה בשם הטלפון השבור, נניח ששינית את הכתובת של רגל LAN של הנתב שלך, מה הכתובת של רגל WAN שלו? יש לרגל זו כתובת בכלל באתה התת רשת של Go Fiber GF25C? הגדרת לפחות ניתוב תקין בין התת רשת זו לתת רשת של רגל LAN ?
אם לא עשית לפחות את הדברים הבסיסיים אלה, איך אתה מצפה שאפשר יהיה להתחבר לכתובת שידוע מראש שאין עלייה שום קישוריות מרשת שאתה מנסה להתחבר ?

בשלב הבא בטח עוד יתברר שה"ראוטר" המדובר זה סבונייה עד כדי כך מצ'וקמקת שבתוכנה שלה... אפילו אין את האפשרות להגדיר כתובת קובעה ברגל WAN שלה, אם כבר מוגדר בה חייגן PPPoE לספק אינטרנט. :lol: מבלי כבר לדבר על הגדרה של ניתוב מכתובת זו לרשת של רגל LAN של סבונייה זו.
FDisk כתב:
וגם בטבלת ה ARP מהמחשב אני אפילו לא רואה את MAC של ה Gpon.
...
להיכן בדיוק חיברת את הכרטיס רשת של המחשב שבטבלת ה ARP שלו אתה מחפש לראות את ה MAC של ה Gpon ?
בהמשך של המחשק הטלפון השבור זה, אני מהמר שחיברת בכלל את הכרטיס רשת של מחשב זה לרגל LAN של ה"ראוטר" ואת ה ONT של GPON לרגל WAN שלו. אם ההימור שלי זכה, אז איך בדיוק חשבת שה MAC של ה Gpon יופיע בטבלת ARP של מחשב שנמצא בכלל במקטע L2 אחר לגמרי ?
FDisk כתב:
איך מתחברים לדבר הזה? :?
צריך אולי להתחבר ישירות ל Gpon מהמחשב בכבל ולא דרך הראוטר?
...
אם לא יודעים או לא ניתן להגדיר את "הראוטר" כך שתהיה חיבורית IP תקינה בין הכתובת של ממשק ניהול של Gpon להתקנים שמחוברים לרגל LAN של "הראוטר", אז כל מה שנשאר, זה לחבר את הכרטיס רשת של המחשב ישירות ל Gpon ולהגדיר בכרטיס רשת זה הכתובת ידנית מהטווח כתובות שבו נמצא הממשק ניהול של Gpon. נניח 192.168.1.2/24 למשל.

FDisk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

ה Gpon מחובר ל WAN של הראוטר. ה LAN של הראוטר שונה ל 192.168.2.1. הוגדר PPPoE והכל מתחבר ועובד תקין. המחשב מחובר ל LAN של הראוטר.

לפני זה היה מחובר המודם של הוטבוקס ב Bridge, רק ב DHCP ולא ב PPPoE. ולא הייתה לי שום בעיה לגשת לכתובת 192.168.100.1 ולראות את הממשק שלו.
נערך לאחרונה על ידי FDisk ב 25/05/2024 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

25/05/2024 14:20  
FDisk כתב:
ה Gpon מחובר ל WAN של הראוטר. ה LAN של הראוטר שונה ל 192.168.2.1. הוגדר PPOE והכל מתחבר ועובד תקין. המחשב מחובר ל LAN של הראוטר.

לפני זה היה מחובר המודם של הוטבוקס ב Bridge, רק ב DHCP ולא ב PPOE. ולא הייתה לי שום בעיה לגשת לכתובת 192.168.100.1 ולראות את הממשק שלו.
...
כפי שכבר כתבתי בפירוש, שכל עוד לא תהיה קישוריות IP תקינה בין רשת LAN לטווח כתובות זה ברגל WAN של הנתב, לא יכולה להיות כלל תקשורת לכתובת זו בהגדרה.

ואיך לאפשר את הקישוריות זו גם הסברתי, אבל אני יכול לחזור עוד הפעם. מגדירים על ממשק של רגל WAN של הנתב בנוסף לחייגן PPPoE גם כתובת IP סטטית מהטווח הנדרש, למשל, 192.168.1.2/24 , מגדירים ניתוב סטטי תקין בין תת רשת זו לרשת LAN, אם יש שירות FIREWALL שרץ על הנתב, אז מגדירים כללים נדרשים לרשת זו ואחרי זה בודקים, אם בכלל ניתן להגיע לכתובת של ממשק ניהול של ONT.

ואם אתה לא רוצה, לא יכול או לא מסוגל לעשות את מה שהסברתי לפני זה, אז גם הסברתי איך ניתן לנסות להתחבר מהמחשב ישירות לממשק ניהול של ONT, ללא כל הגדרות אלה ולבדוק, אם הוא זמין בכלל.

FDisk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

25/05/2024 16:01  
sys_admin כתב:
מגדירים על ממשק של רגל WAN של הנתב בנוסף לחייגן PPPoE גם כתובת IP סטטית מהטווח הנדרש, למשל, 192.168.1.2/24
...
תודה. זה היה הפתרון. יש לי גישה עכשיו ל Gpon.
ב HOTBox זה פשוט עבד כי היה DHCP ב WAN.
ב PPPoE היה לי Brain fart. לא חשבתי על זה אפילו. :roll:

ItaySwid
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Itay Swid
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

מעלה שוב את אותה השאלה. אני מחובר ישורות בכבל רשת לממיר ולא מקבל ממשק רשת בכתובת 168.19.1.1.
המכשיר חדש מהקופסא והסיב עוד לא חובר אפילו, מה יכולה להיות הבעיה?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

08/07/2024 9:03  
ItaySwid כתב:
מעלה שוב את אותה השאלה. אני מחובר ישורות בכבל רשת לממיר ולא מקבל ממשק רשת בכתובת 168.19.1.1.
המכשיר חדש מהקופסא והסיב עוד לא חובר אפילו, מה יכולה להיות הבעיה?
...
אולי... אפילו בכלל לא הגדרת את הכתובת של כרטיס רשת שלך. :lol:

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

יש לי מודל Go Fiber GF10C של סלקום.
אין לי מדבקה עם כתובת/שם משתמש שלו.
איך אני יכול לבדוק שאפשר לגשת אליו בכלל?
הטכנאי שחיבר אמר בהתחלה שיש בעיה בעוצמות ולקח לו זמן לסדר, הייתי רוצה לגשת לממשק לראות מה העוצמות.

Rinotorious
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
שם מלא: Yarin
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

sys_admin כתב:
כפי שכבר כתבתי בפירוש, שכל עוד לא תהיה קישוריות IP תקינה בין רשת LAN לטווח כתובות זה ברגל WAN של הנתב, לא יכולה להיות כלל תקשורת לכתובת זו בהגדרה.

ואיך לאפשר את הקישוריות זו גם הסברתי, אבל אני יכול לחזור עוד הפעם. מגדירים על ממשק של רגל WAN של הנתב בנוסף לחייגן PPPoE גם כתובת IP סטטית מהטווח הנדרש, למשל, 192.168.1.2/24 , מגדירים ניתוב סטטי תקין בין תת רשת זו לרשת LAN, אם יש שירות FIREWALL שרץ על הנתב, אז מגדירים כללים נדרשים לרשת זו ואחרי זה בודקים, אם בכלל ניתן להגיע לכתובת של ממשק ניהול של ONT.

ואם אתה לא רוצה, לא יכול או לא מסוגל לעשות את מה שהסברתי לפני זה, אז גם הסברתי איך ניתן לנסות להתחבר מהמחשב ישירות לממשק ניהול של ONT, ללא כל הגדרות אלה ולבדוק, אם הוא זמין בכלל.
...
הדבר אפשרי בראוטר של TP LINK מדגם VR600? או שרק חיבור ישיר למתאם סיב יתן גישה לממשק
לא כלכך מצליח להוסיף IP סטטית בנוסף לpppoe יש מצב שזה לא אפשרי בראוטר הזה?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

08/07/2024 22:53  
Rinotorious כתב:
הדבר אפשרי בראוטר של TP LINK מדגם VR600? או שרק חיבור ישיר למתאם סיב יתן גישה לממשק
לא כלכך מצליח להוסיף IP סטטית בנוסף לpppoe יש מצב שזה לא אפשרי בראוטר הזה?
...
בחלק גדול של התוכנות של המכשירים מהזולים ביותר אין אפשרות זו. יכול מאוד להיות שגם במכשיר זה זה לא אפשרי. גם רוב הסיכויים ש VR600 לא יוכל לאפשר בכלל את המהירות שחיבור סיב זה נועד לספק, בגלל שמדובר על מוצר שלא תוכנן לחיבור במהירות של מעל 300MBPS.

shilo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

sys_admin כתב:

...
אהלן,

אני חווה את אותה התופעה.
אני עם נתב של TP-Link ER605.
מצרף אמולטור:
https://emulator.tp-link.com/er605_un_1.0/index.html

יש לי מתאם סיב של Halny. הכתובת שלו היא 192.168.1.2.
הכתובת של הנתב היא 192.168.1.1.

כשאני מחבר (לצורך בדיקה) את המתאם סיב ל-LAN של הנתב - אני מצליח להתחבר דרך המחשב ללא בעיה.
הבעיה היא כשאני מחבר את המתאם סיב ל-WAN - אני לא מצליח להתחבר דרך המחשב.

אני יודע שיש בנתב אפשרות להפריד בין ה-vlans, ובאמת ה-WAN מופרד. הבעיה שאני לא מצליח לצרף אותו ל-vlans של שאר הפורטים.

מצ"ב צילום מסך:
בהגדרות WAN אני לא מצליח להבין אם יש בכלל את האפשרות לקבוע כתובת ספציפית לפורט של ה-WAN.
(ניסיתי את השורה התחתונה ללא הצלחה).

בנוסף, ניסיתי לקבוע ב-WAN את אותו ה-vlan של שאר ה-Lan אבל ללא הצלחה.

אני מאמין שאני מפספס פה משהו ואשמח לעזרה בנושא.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

13/07/2024 15:41  
shilo כתב:
אהלן,

אני חווה את אותה התופעה.
אני עם נתב של TP-Link ER605.
מצרף אמולטור:
https://emulator.tp-link.com/er605_un_1.0/index.html

יש לי מתאם סיב של Halny. הכתובת שלו היא 192.168.1.2.
הכתובת של הנתב היא 192.168.1.1.

כשאני מחבר (לצורך בדיקה) את המתאם סיב ל-LAN של הנתב - אני מצליח להתחבר דרך המחשב ללא בעיה.
הבעיה היא כשאני מחבר את המתאם סיב ל-WAN - אני לא מצליח להתחבר דרך המחשב.

אני יודע שיש בנתב אפשרות להפריד בין ה-vlans, ובאמת ה-WAN מופרד. הבעיה שאני לא מצליח לצרף אותו ל-vlans של שאר הפורטים.

מצ"ב צילום מסך:

צילום מסך 2024-07-12 213438.png

בהגדרות WAN אני לא מצליח להבין אם יש בכלל את האפשרות לקבוע כתובת ספציפית לפורט של ה-WAN.
(ניסיתי את השורה התחתונה ללא הצלחה).

צילום מסך 2024-07-12 214810.png

בנוסף, ניסיתי לקבוע ב-WAN את אותו ה-vlan של שאר ה-Lan אבל ללא הצלחה.

אני מאמין שאני מפספס פה משהו ואשמח לעזרה בנושא.
...
מדובר על מכשיר עם משאבי חומרה דלים ביותר. בגרסה הכי חדשה שלו, ( V2 ) המעבד עם משאבים שהיו נפוצים עוד לפני עשור שנים, אם לא יותר מכך. לא סתם דבר זה נמכר במחיר של פחות מ 60$.

ועל הגרסה ( V1 ) אפולו אין מה לדבר. בגלל זה, מכשיר כזה לחיבור של סיבים של 1G למשל יהיה בעיתי ביותר ולא מתאים כלל, למרות אפילו שיש בו מודול של האצת NAT בחומרה. אם מדובר על חיבור של נניח 300M זה עוד יכול להיות איכשהו מניח את הדעת.

עכשיו בקשר לתוכנה שלו. בתוכנה המקורית שלו, מן הסתם שלא ניתן להגדיר את מה שאתה מנסה לעשות. כמובן שזה גם לא קשור ל VLANs, כי ממשק ניהול של מתאם סיב לא מגיע ב VLAN מתויג ואתה לא יכול להעביר אותו בהגדרות של מתאם זה לממשק משנה VLAN מתויג נפרד. גם חיבור חייגן PPPoE לא עובר בו כ VLAN מתויג.

לא רשמת מה גרסת חומרה של סבונייה זו. אבל, אם מה שיש לך זה גרסה V2, אז ניתן להתקין עלייה את OpenWRT
https://openwrt.org/toh/tp-link/er605_v2
ואחרי זה כבר להגדיר את מה שאתה מנסה, כממשק alias חדש של ממשק WAN פיזי ולתת לו כתובת IP סטטית מטווח הנדרש.

כמובן שעדיין החיבור אינטרנט שניתן יהיה להשתמש במכשיר זה אחרי זה הוא של כמה מאות מגה בלבד ולא יותר.

shilo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #13 

13/07/2024 16:59  
sys_admin כתב:
מדובר על מכשיר עם משאבי חומרה דלים ביותר. בגרסה הכי חדשה שלו, ( V2 ) המעבד עם משאבים שהיו נפוצים עוד לפני עשור שנים, אם לא יותר מכך. לא סתם דבר זה נמכר במחיר של פחות מ 60$.

ועל הגרסה ( V1 ) אפולו אין מה לדבר. בגלל זה, מכשיר כזה לחיבור של סיבים של 1G למשל יהיה בעיתי ביותר ולא מתאים כלל, למרות אפילו שיש בו מודול של האצת NAT בחומרה. אם מדובר על חיבור של נניח 300M זה עוד יכול להיות איכשהו מניח את הדעת.

עכשיו בקשר לתוכנה שלו. בתוכנה המקורית שלו, מן הסתם שלא ניתן להגדיר את מה שאתה מנסה לעשות. כמובן שזה גם לא קשור ל VLANs, כי ממשק ניהול של מתאם סיב לא מגיע ב VLAN מתויג ואתה לא יכול להעביר אותו בהגדרות של מתאם זה לממשק משנה VLAN מתויג נפרד. גם חיבור חייגן PPPoE לא עובר בו כ VLAN מתויג.

לא רשמת מה גרסת חומרה של סבונייה זו. אבל, אם מה שיש לך זה גרסה V2, אז ניתן להתקין עלייה את OpenWRT
https://openwrt.org/toh/tp-link/er605_v2
ואחרי זה כבר להגדיר את מה שאתה מנסה, כממשק alias חדש של ממשק WAN פיזי ולתת לו כתובת IP סטטית מטווח הנדרש.

כמובן שעדיין החיבור אינטרנט שניתן יהיה להשתמש במכשיר זה אחרי זה הוא של כמה מאות מגה בלבד ולא יותר.
...
תודה רבה על התגובה המהירה איש יקר.

מדובר על גרסת V2.

מוכרח לציין שאני מקבל באופן קבוע 1 ג׳יגה מלא וללא בעיות מיוחדות.

בכל אופן, אנסה להתקין עליו OpenWRT ואעדכן.

נ.ב.

יש לך המלצה לנתב דומה (ללא WiFI ועם VPN) אבל עם ביצועי חומרה איכותיים יותר?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

13/07/2024 17:04  
shilo כתב:
תודה רבה על התגובה המהירה איש יקר.

מדובר על גרסת V2.

מוכרח לציין שאני מקבל באופן קבוע 1 ג׳יגה מלא וללא בעיות מיוחדות.

בכל אופן, אנסה להתקין עליו OpenWRT ואעדכן.

נ.ב.

יש לך המלצה לנתב דומה (ללא WiFI ועם VPN) אבל עם ביצועי חומרה איכותיים יותר?
...
כן, אם רוצים מוצר פשוט וזול, ללא WIFI וקטן ביותר, אז יש למשל את Friendly Nanopi R6S. שזמין מכאן למשל:
https://www.aliexpress.com/item/1005004894531447.html
ניתן להתקין עליו את OpenWRT והוא גם יכול לשמש לצורך של VPN. כמובן שצריך לקחת בחשבון שחיבור של ערוץ VPN דרכו יהיה במהירות נמוכה של כעד 300MBPS, אם אנו מדברים על OpenVPN, בגלל שעדיין מדובר על מעבד ARM.

אם נדרש חיבור של OpenVPN מאובטח עם מהירויות גבוהות יותר, אז כבר מדובר על נתב שמבוסס על מעבד של INTEL X64 מהדורות החדשים ומדובר כבר על תחומי מחירים אחרים לגמרי, שגבוהים בסדרי גודל ממחיר של לוחות עם מעבדי ARM.

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 731
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #15 

אגב אם זה לא סודי למה להתחבר לממשק?
הוא מוגדר כברידג' ברירת מחדל מוכן לחיבור pppoe מציוד פרטי של לקוח ללא כל שינוי שהוא.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

19/07/2024 12:28  
amdr1 כתב:
אגב אם זה לא סודי למה להתחבר לממשק?
הוא מוגדר כברידג' ברירת מחדל מוכן לחיבור pppoe מציוד פרטי של לקוח ללא כל שינוי שהוא.
...
לא רק שלא סודי, אלה שאפילו די בלמ''ס. :lol:

למה להתחבר לממשק? כמובן שבגלל אותו הצורך בדיוק שבגללו נדרש להתחבר לממשק ניהול של כל ציוד קצה אחר, למשל של תשתית DSL של בזק או של DOCSIS של הוט, בשלב שגם הציודי קצה אלה מוגדרים כבר כ bridge.
והצורך הזה, הוא עד כמה שזה לא ישמע מפתיע... למשל לראות את איכות הקו הזה, את העוצמות שלו, את השגיאות שמצטברות על הקו זה ברמה של תשתית זו לכיוון הספק, ניתוקים ברמה של תשתית בקו זה וכו', וכו' וכו'.
בקיצור, בכדי, שאם יש תקלה, אז, שניתן יהיה בכלל להבין, אם תקלה זו היה בתשתית שלפני הרשת ביתית או לא. ובכדי שכאשר הילדים המוקדנים יגידו לך... שיש לך ציוד פרטי ואנו לא תומכים בו, אז תוכל להסביר להם שהתקלה היא לפני הציוד פרטי זה שלך והיא בחלק של התשתית של הספק ובאחריותו המלאה.
או במילים אחרות, שבמקרה של תקלה של חיבור אינטרנט שפועל בקו זה, שלא תצטרך לחפש את היום של אתמול על עיוור ולטחון מים, אלה לזהות את המהות התקלה במיידי ושהמוקדנים לא יוכלו לשלוח אותך לרצף את הים, בשלב שתתקשר להזמין את שירות של תיקון התשתית מהספק. :lol:

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 731
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #17 

אולי RX כן.
בטוח שתומך בDDM ושולח כל המידה לספק אוטומטי לצורך בירור.לא סתם דורשים אך ורק גירסה מסויימת.

אבל מכשיר זה מבחינתי=שקע רשת למשתמש ביתי שעולה קצת יותר משקע פלסטיק רגיל.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

20/07/2024 19:38  
amdr1 כתב:
אולי RX כן.
...
ולמה בדיוק התכוון המשורר במשפט זה? :lol:
amdr1 כתב:
בטוח שתומך בDDM ושולח כל המידה לספק אוטומטי לצורך בירור.לא סתם דורשים אך ורק גירסה מסויימת.
...
תסביר לנו בבקשה, איך בדיוק מכשיר שמראש לא יכול להיות לו ממשק נדרש יכול לתמוך בDDM ועוד אתה בטוח בכך. :roll:

ומן הסתם שהוא לא שולח שום מידע לשום ספק לצורך בירור ובטח שלא ספק אוטומטי.
ואפילו, אם היה מכשיר שהיה עושה את זה, איך זה היה עוזר לך כלקוח בזיהו התקלה מהצד שלך?

כמובן שלא סתם דורשים אך ורק גירסה מסויימת, אלה שבטח זה לא בגלל שבגרסת תוכנה זו המכשיר "שולח כל המידה לספק אוטומטי לצורך בירור",
אלה בגלל שכל ספק בודק את ציוד קצה שמאושר ברשת שלו לפני שהוא מאשר אותו ללקוח. וכאשר הוא בודק את הציוד זה הוא בוחן מה הגרסת תוכנה של המכשיר זה שהכי מתאימה לעבודה ברשת שלו ומפרט גם את הדרישות אלה למספר גרסה זו, בכדי שאחרי זה הלקוחות לא יביאו לו מכשירים לא מתאימים שלא עובדים ברשת זו או שאפילו גורמים לנזק בה.
amdr1 כתב:
אבל מכשיר זה מבחינתי=שקע רשת למשתמש ביתי שעולה קצת יותר משקע פלסטיק רגיל.
...
אם המכשיר זה מבחינתך "=שקע רשת למשתמש ביתי שעולה קצת יותר משקע פלסטיק רגיל", אז כל השאלות אלה שלך גם מיותרות לגמרי, כי כל מה שהסברתי כאן רלוונטי לא לאלה שמבחינתם המכשיר זה הוא "=שקע רשת למשתמש ביתי שעולה קצת יותר משקע פלסטיק רגיל", אלה למי שיכול ומתכוון בשלב כלשהו להשתמש באפשרויות של המכשיר זה שנועדו לזהות את התקלות ולעזור להם לפתור אותן בצורה הכי פשוטה ומהירה.

Uri_Saranga
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 51
שם מלא: Uri Saranga
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #19 

מי אמר של Go Fiber יש בכלל ממשק Web ?
זה בכלל בכלל לא בטוח.
מישהו ראה את הממשק הזה איפשהו עובד?
מדובר ברכיב מסוג ב Bridge ONT וזה לא ממש סטנדרטי שיהיה לו ממשק.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

21/07/2024 11:07  
Uri_Saranga כתב:
מי אמר של Go Fiber יש בכלל ממשק Web ?
זה בכלל בכלל לא בטוח.
מישהו ראה את הממשק הזה איפשהו עובד?
מדובר ברכיב מסוג ב Bridge ONT וזה לא ממש סטנדרטי שיהיה לו ממשק.
...
ברכיב מסוג Bridge ONT דבר הכי סטנדרטי זה שיש לו את הממשק ניהול ובטח שזה יהיה ממשק וובי לפחות, גם, אם מדובר על מכשיר מתקדם של חברה ידועה וגם, אם מדובר על מכשיר של חברה סינית.
כך למשל נראים כמה דפים רלוונטיים ממשק זה מאחד המכשירים כאלה שאני בוחן כרגע:
וכך יצרן סיני אחר מסביר איך להגיע לממשק ניהול של מוצר כזה שלו:
https://support.huawei.com/enterprise/e ... 0e840/faqs

על המוצרים אלה של חברות יותר מסודרות כמו NOKIA למשל אני כבר לא מדבר בכלל.
אלה הם דברים הכי טריוויאליים בהקשר זה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”