בעיה עם שירות הלקוחות! מאוכזב מאוד!
-
PurpleHaze
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי חברים אני חבר ותיק פה למרות שאני בקושי כותב.
להורים שלי יש C8 55 שהם קנו לפני כמה שנים (עדין בתוקף אחריות).
לפני כשנה נצרב להם המסך. התקשרנו לשירות הלקוחות שבדקו לפי תמונות שלנו ולבסוף החליפו לנו פאנל מסך.
היום אני מגיע להורים ורואה שוב שהמסך צרוב למטה! התקשרתי והם רוצים שוב להחליף פאנל או שהציעו לאמא שלי לשדרג טלוויזיה ביותר מ3500 שקל.
עכשיו לא הבנתי למה בכלל מציעים להורים שלי להוסיף כסף.. טיפה חוצפה הייתי אומר. חוץ מזה יחליפו להם שוב מסך ועוד כמה חודשים תיהיה צריבה ואז הטלוויזיה לא תהיה באחריות ותלך לפח.
ממש התבאסנו, האם לעוד מישהו קרה? יש משהו לעשות?
להורים שלי יש C8 55 שהם קנו לפני כמה שנים (עדין בתוקף אחריות).
לפני כשנה נצרב להם המסך. התקשרנו לשירות הלקוחות שבדקו לפי תמונות שלנו ולבסוף החליפו לנו פאנל מסך.
היום אני מגיע להורים ורואה שוב שהמסך צרוב למטה! התקשרתי והם רוצים שוב להחליף פאנל או שהציעו לאמא שלי לשדרג טלוויזיה ביותר מ3500 שקל.
עכשיו לא הבנתי למה בכלל מציעים להורים שלי להוסיף כסף.. טיפה חוצפה הייתי אומר. חוץ מזה יחליפו להם שוב מסך ועוד כמה חודשים תיהיה צריבה ואז הטלוויזיה לא תהיה באחריות ותלך לפח.
ממש התבאסנו, האם לעוד מישהו קרה? יש משהו לעשות?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
נשמע לי שהציעו לה להחליף פאנל או לשדרג. לא יודע למה בדיוק אבל בכל מקרה לא תמצא אולד 55 אינץ' ב-3500 שקל. תקבל שלוש שנות אחריות על מסך חדש עם פאנל ואלקטורניקה יותר עמידים לצריבות ככה שההצעה הוגנת
-
PurpleHaze
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה חבר על התגובה.
ההצעה אומנם הוגנת אבל השאלה שלי היא למה מלכתחילה טלוויזיה ברמה הזאת צריכה להיהרס אחרי זמן כה קצר..
זה לא נותן חשק לקנות שוב LG
כי גם אם נקנה חדשה ב3500 אז יש מצב שיחזור הבעיות. דרך אגב הציעו לה דגם מ2023.
ההצעה אומנם הוגנת אבל השאלה שלי היא למה מלכתחילה טלוויזיה ברמה הזאת צריכה להיהרס אחרי זמן כה קצר..
זה לא נותן חשק לקנות שוב LG
כי גם אם נקנה חדשה ב3500 אז יש מצב שיחזור הבעיות. דרך אגב הציעו לה דגם מ2023.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
טלוויזיה שיוצרה ב-2018, 6 שנים זה ממש לא מעט זמן. גם אם תקנה מסך בטכנולוגיה אחרת, נניח led, קח בחשבון ש-6 שנים זה זמן מכובד בהחלט למוצרי אלקטרוניקה בימנו.
תוכל לעבור בלי סוף על שרשורים ובהן תלונות על מסכי סמסונג וסוני שהושלכו לפח לאחר שנתיים.
תוכל לעבור בלי סוף על שרשורים ובהן תלונות על מסכי סמסונג וסוני שהושלכו לפח לאחר שנתיים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם המסך מוגדר על בהירות מקסימלית וכל היום על ערוצי החדשות אז אי אפשר לצפות לשום דבר אחר.
תחליף פאנל ואם\כששוב ייצרב תחליף לטלוויזיה LCD.
תחליף פאנל ואם\כששוב ייצרב תחליף לטלוויזיה LCD.
נשמע כמו שירות מעולה. מטפלים בתקלה פעמיים בתקופת האחריות ללא עניינים וללא בעיות.
נותנים לך לשדרג במחיר עלות או להחליף עוד פעם פנל שהוא מטכנלוגיה ישנה ולא כל כך עמיד לצריבה בחינם.
לא חסר אנשים שישמחו לקבל שדרוג כזה.
אם לא שווה לך, אז תחליף פנל, מה הבעיה?
אם היינו בארה"ב אולי היו נותנים שדרוג בחינם, אבל אנחנו בישראל.
נותנים לך לשדרג במחיר עלות או להחליף עוד פעם פנל שהוא מטכנלוגיה ישנה ולא כל כך עמיד לצריבה בחינם.
לא חסר אנשים שישמחו לקבל שדרוג כזה.
אם לא שווה לך, אז תחליף פנל, מה הבעיה?
אם היינו בארה"ב אולי היו נותנים שדרוג בחינם, אבל אנחנו בישראל.
צריך להבין את מגבלות הטכנולוגיה, כל טכנולוגיה.
לדוגמה, תרכוש טלפון נייד יקר או אפילו רכב חשמלי ולאחר x מחזורי טעינה עמידות הסוללה תפחת באופן משמעותי.
OLED, ה O מייצג אורגני וכמו בכל חומר אורגני הזמן עושה את שלו.
אני אציין שיש לאישתי ולבן שלי מכשירים ניידים s21/22.בהתאמה, שניהם צרובים לחלוטין אחרי שנה וחצי של שימוש ולא הסכימו אפילו לשמוע..
אז לא צריך לומר תודה שמטפלים בך ללא בעיות ואפילו מציעים לך גם הצעה לשדרוג אבל אין צורך להשמיץ את השירות.
בהצלחה בכל אופן.
לדוגמה, תרכוש טלפון נייד יקר או אפילו רכב חשמלי ולאחר x מחזורי טעינה עמידות הסוללה תפחת באופן משמעותי.
אני אציין שיש לאישתי ולבן שלי מכשירים ניידים s21/22.בהתאמה, שניהם צרובים לחלוטין אחרי שנה וחצי של שימוש ולא הסכימו אפילו לשמוע..
אז לא צריך לומר תודה שמטפלים בך ללא בעיות ואפילו מציעים לך גם הצעה לשדרוג אבל אין צורך להשמיץ את השירות.
בהצלחה בכל אופן.
האמת שיש לי S21+ ואין אפילו זכר לצריבות. המסך פשוט כמו חדש. המכשיר עוד מעט בן 3.30/06/2024 22:22Mody כתב: צריך להבין את מגבלות הטכנולוגיה, כל טכנולוגיה.
בהצלחה בכל אופן....
לפי התיאור שלך "נצרבה למטה", כנראה שההורים שלך רואים כל היום את ערוצי החדשות ולכן הטלוויזיה נצרבת.
ייתכן שעדיף במקרים כאלו טלוויזית לד רגילה ולשכוח מצריבות.
הייתי שוקל לברר מול LG שדרוג לטלוויזית לד.
דרך אגב, השירות שקיבלת בסדר גמור.
ייתכן שעדיף במקרים כאלו טלוויזית לד רגילה ולשכוח מצריבות.
הייתי שוקל לברר מול LG שדרוג לטלוויזית לד.
דרך אגב, השירות שקיבלת בסדר גמור.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אומנם זה ההרגשה שלך,אבל לדעתי,זה השירות הכי טוב בארץ!
עומדים באחריות! לא מתווכחים...גם שזה חוזר!
ויותר מזה! הצעה לשדרג! זה מתנה!
כן,ב3500,זה מתנה.
בקיצור,כנראה שאולד לא מתאים לכם כי היא באמת נצרבת כל 3 שנים לצערי ולצער כולנו,צריך לדעת מה קונים ולקחת את הסיכון הזה מראש.
בהצלחה
עומדים באחריות! לא מתווכחים...גם שזה חוזר!
ויותר מזה! הצעה לשדרג! זה מתנה!
כן,ב3500,זה מתנה.
בקיצור,כנראה שאולד לא מתאים לכם כי היא באמת נצרבת כל 3 שנים לצערי ולצער כולנו,צריך לדעת מה קונים ולקחת את הסיכון הזה מראש.
בהצלחה
כיף חיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
כאמור ע"י מס' חברים בשרשור, אחלה שירות.
מחליפים באחריות פעם שניה בלי ויכוחים, הלוואי שכל היבואנים יתנו כזה שירות.
לגופו של עניין, גם להורי היתה בסלון C8 שנצרבה אחרי כשנתיים והוחלף מסך קומפלט בלי ויכוחים (זה כנראה היה קצת לפני שהתחילו בהחלפות פנלים).
המסך החדש עבר לאחר תקופה קצרה לחדר שינה והפעם הותקן במקומו מסך QLED שלא יצרב לעולם גם בשימוש לא נכון/לא מתאים.
מחליפים באחריות פעם שניה בלי ויכוחים, הלוואי שכל היבואנים יתנו כזה שירות.
לגופו של עניין, גם להורי היתה בסלון C8 שנצרבה אחרי כשנתיים והוחלף מסך קומפלט בלי ויכוחים (זה כנראה היה קצת לפני שהתחילו בהחלפות פנלים).
המסך החדש עבר לאחר תקופה קצרה לחדר שינה והפעם הותקן במקומו מסך QLED שלא יצרב לעולם גם בשימוש לא נכון/לא מתאים.
אז אני אהיה זה שאומר שהשירות שלהם לא טוב. אולי כאשר פאנל נצרב וכו' הם נותנים שירות, אבל לא תמיד הבעיה היא פיזית ושם יש להם מקום לשיפור רב.
אציין שכאן נראה שהשירות היה בסדר. איזה דגם הציעו לה בתמורה ל-3,500?
אציין שכאן נראה שהשירות היה בסדר. איזה דגם הציעו לה בתמורה ל-3,500?