היי,
אין לי כרגע חיבור ביתי בגלל תקלה טכנית שלוקח זמן לפתור, אז אני מנסה להשתמש בחיבור סלולרי.
לצערי, ככל הנראה יש באזור שלי Congestion על האנטנות אז למרות שהקליטה בסדר, המהירויות ממש נמוכות.
בדירה שלי יש רק קליטה של סלקום. אני מקבל בערך 3Mbit/s ב3G ובערך 2MBit/s בLTE (כנראה שהאנטנה של LTE יותר עמוסה). אלו לא מהירויות שאני כל כך יכול לעבוד איתן.
החלטתי לנסות להתחבר לחבילת "5G premium" של סלקום מאחר והיא מפורסמת כחבילה המתאימה במקרים של עומס כמו שיש אצלי, על ידי שימוש ב 5G Slicing.
אז התחברתי והתוצאות מאוד מבלבלות.
כאשר אני מדליק את הטלפון או יוצא ממצב טיסה, יש אות 5G ישר ואני מקבל מהירות של כ-15Mbit/s. לא מדהים, אני יודע, אבל משמעותית יותר טוב משאר האופציות, זו מהירות שאני כן יכול לעבוד איתה לבינתיים.
אבל כעבור מספר דקות, אני רואה שהקליטה יורדת בפס אחד והמהירות צונחת ל 500Kbit/s. יש לציין שהשארתי את הטלפון סטטי לחלוטין, באזור עם הקליטה הכי טובה בבית, וניסיתי את זה מספר פעמים, כדי לשלול מצב שזה חד פעמי או קורה כי הזזתי את הטלפון.
יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה כזו?
הטלפון הוא iPhone 12.
תודה רבה.
ירידה במהירות של 5G אחרי כמה דקות
-
TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
-
TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אז כן, היא קצת רחוקה (לפי המפה, אנטנת ה 5G הכי קרובה היא 1200 מטרים ממני).
השאלה אבל למה המהירות הרבה יותר מהירה אחרי שיוצאים ממצב טיסה, זה באופן קבוע ככה
השאלה אבל למה המהירות הרבה יותר מהירה אחרי שיוצאים ממצב טיסה, זה באופן קבוע ככה
בגלל שהאנטנה רחוקה כמו שאמרת, האות מממנה לא יציב והציוד מוגדר לחפש אחת יותר קרוב אם הthreshold עובר רמה מסויימתזה עובר לאנטנה הקרובה הבאה בתור, תבדוק אנטנות של איזה מפעילות יש קרוב אלייך ובאיזה תחום תדרים הן עובדות ותנסה לעבור לאותה חברה.
אני יחסית קרוב לאנטנה 150-200 מטר טווח אווירי עם שדה פתוח בינינו מקבל 300/100 עם פלאפון עכשיו בשעות העומס ובערך 400 בלילה
עם פרטנר הLTE+ כמעט כמוה5G אבל באיזור ה250
אני יחסית קרוב לאנטנה 150-200 מטר טווח אווירי עם שדה פתוח בינינו מקבל 300/100 עם פלאפון עכשיו בשעות העומס ובערך 400 בלילה
עם פרטנר הLTE+ כמעט כמוה5G אבל באיזור ה250