שלט של YES+ תדר RF
-
avipenina1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- שם מלא: אבי גרינברג
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
נראה לי שהשלט של YES+ אנדרויד עובד RF כי הוא קולט תקשורת מאחורי קירות וכו..
קניתי מוצר IR+RF WIFI כדי לשלוט דרך הנייד.
כאשר אני הולך להגדרות RF וללמד את הכפתור אז התוכנה שואלת אותי באיזה תדר הRF צריך לעבוד. ניסיתי לשים 433 וגם 433.92 והמוצר לא מזהה את תקשורת הRF.
האם משהו יודע באיזה תדר עובד השלט של Yes+ וגם השלט של Yes HD הגדול ( גם הוא עובד RF וגם אותו אני לא מצליח לכייל למול הIR WIFI)?
תודה.
נראה לי שהשלט של YES+ אנדרויד עובד RF כי הוא קולט תקשורת מאחורי קירות וכו..
קניתי מוצר IR+RF WIFI כדי לשלוט דרך הנייד.
כאשר אני הולך להגדרות RF וללמד את הכפתור אז התוכנה שואלת אותי באיזה תדר הRF צריך לעבוד. ניסיתי לשים 433 וגם 433.92 והמוצר לא מזהה את תקשורת הRF.
האם משהו יודע באיזה תדר עובד השלט של Yes+ וגם השלט של Yes HD הגדול ( גם הוא עובד RF וגם אותו אני לא מצליח לכייל למול הIR WIFI)?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אתה מתכוון לשלט השחור עם כפתור המיקרופון של יס?
לגבי השלט של אנדרואיד, לא בטוח שזה שלט RF פשוט - יתכן שזה BT או משהו כזה ואז לא יעבוד לך...
לגבי השלט של אנדרואיד, לא בטוח שזה שלט RF פשוט - יתכן שזה BT או משהו כזה ואז לא יעבוד לך...
-
avipenina1
- חבר שרק התחיל

אתה מתכוון לשלט השחור עם כפתור המיקרופון של יס? - כן לשלט של יס השחור עם כפתור המיקרופון.
לגבי השלט של אנדרואיד, לא בטוח שזה שלט RF פשוט - יתכן שזה BT או משהו כזה ואז לא יעבוד לך...- יכול להיות שזה שלט BT ולא RF? חיפשתי ברשת ולא מצאתי משהו לגבי השלט הזה
לגבי השלט של אנדרואיד, לא בטוח שזה שלט RF פשוט - יתכן שזה BT או משהו כזה ואז לא יעבוד לך...- יכול להיות שזה שלט BT ולא RF? חיפשתי ברשת ולא מצאתי משהו לגבי השלט הזה
-
avipenina1
- חבר שרק התחיל

לצערי לא מצאתי פיתרון לזה.