חנויות סאונד באילת? (חוץ מ KSP / IVORY)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Re: חנויות אודיו / סאונד באילת? (לא KSP / IVORY)
הם כבר היו במכולה, במשאית, במלגזה ידנית לא עלינו, קצת בגאז' לא מה שיהרוג אותם אם יודעים לקשור ולהעמיס נכון.....
וכרגע מדובר בעיקר על מערכת עצמה, רסיבר / מגבר+פרוססור, ו 2.1 רמקולים אם יהיו במחיר טוב , לא בונה על 11.4.4 בשלב זה של החיים
אם אתה קונה ללא האזנה בחנות אז יש הגיון . שים לב שיבואנים מסוימים אינם מאפשרים ל KSP למכור באילת.
לדוגמא SVS או B&W לא תוכל להזמין לאילת ולאסוף.
כל קניה באילת היא לא מהמלאי אלא בהזמנה מראש באתר ואיסוף לאחר מספר ימים .
המלאי שלהם לא רע דווקא באתר . אבל ברגע שאתה מחליט לקבל את ההנחה של אילת המגוון מצטמצם דרמטית כאמור,
עקב דרישות היבואנים שלא למכור שם.
זה לגבי רמקולים וסאבים.
לגבי רסיברים של דנון / מרנץ / פיוניר אין מגבלה . אבל קח בחשבון שמדובר ביבואנים מקבילים לטוב ולרע.
חפש באתר שלהם משהו לתקציב שלך.
בהצלחה
המלאי שלהם לא רע דווקא באתר . אבל ברגע שאתה מחליט לקבל את ההנחה של אילת המגוון מצטמצם דרמטית כאמור,
זה לגבי רמקולים וסאבים.
לגבי רסיברים של דנון / מרנץ / פיוניר אין מגבלה . אבל קח בחשבון שמדובר ביבואנים מקבילים לטוב ולרע.
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
אין שם שום כלום מענין בתחום שלנו ולצערי, בכלל.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הדבר הכי קרוב לחנות סטריאו באילת זה או חנות "עולם הקלונוע" שלא מחזיקה יותר ציוד סטריאו מלבבד מקרני קול, או איזו פיצוציה שמוכרת גם בידורית קריוקי... חנות הסטריאו היחידה שהייתה שם נסגרה ב 2006. המיעוט שגר ם ולא מסתפק בלשמוע מוסיקה מיוטיוב דרך הטלפון או רמקול בלוטוט, מסתפק במגוון הציוד שנמכר ב KSP כמו רסיברים ומערכות רמקולים 5.1 שיש שם.
אם המטרה לחסוך כסף, אז הכי טוב לרכוש רסיבר מ KSP באילת ורמקולים להזמין מאמזון.
אם המטרה לחסוך כסף, אז הכי טוב לרכוש רסיבר מ KSP באילת ורמקולים להזמין מאמזון.
תודה. מה שכתבת נכון בעיקר לגבי KSP,07/06/2024 10:27LiorShap כתב: אם אתה קונה ללא האזנה בחנות אז יש הגיון . שים לב שיבואנים מסוימים אינם מאפשרים ל KSP למכור באילת.
זה לגבי רמקולים וסאבים.
בהצלחה...
אין חנות מקצועית לסאונד בעיר? עם חדר האזנה, ציוד מגבר ורמקולים שחורגים מהרסיבר הנפוץ (מעולה ככל שיהיה) שיש ב-KSP.
לא פוסל את האופציה של ללכת על דנון 3800/4800, אבל הייתי שמח להרחיב את סקאלת האפשרויות שלי. כמו עולם הסמארטפונים (לדוגמה. או מוצרי חשמל קטנים, שואב רובוטי וכאלו) שדי פורח בעיר. מניח שזה שוק אחר עם התנהלות שונה לגמרי, חוקים, קהל יעד, ביקוש, יכולת להחזיק מלאי עדכני ש'יעוף' בזמן סביר וכו'.
ולא הכרתי שיש יבואנים שאוסרים על KSP למכור באילת.. קטע.
קטע שאין שם חנות שמוכוונת לקהל יעד *שלא גר באילת*. שלל חנויות הסמארטפונים שפורחות בעיר לא נראה לי מוכוונות רק לתושבים..07/06/2024 13:00יהלי ב כתב: הדבר הכי קרוב לחנות סטריאו באילת זה או חנות "עולם הקלונוע" שלא מחזיקה יותר ציוד סטריאו מלבבד מקרני קול, או איזו פיצוציה שמוכרת גם בידורית קריוקי... חנות הסטריאו היחידה שהייתה שם נסגרה ב 2006. המיעוט שגר ם ולא מסתפק בלשמוע מוסיקה מיוטיוב דרך הטלפון או רמקול בלוטוט, מסתפק במגוון הציוד שנמכר ב KSP כמו רסיברים ומערכות רמקולים 5.1 שיש שם.
אם המטרה לחסוך כסף, אז הכי טוב לרכוש רסיבר מ KSP באילת ורמקולים להזמין מאמזון....
הבנתי גם מתשובה פה בפורום תמחור וייבוא, שיש יבואנים שאוסרים על KSP למכור באילת / לשלוח לאילת מוצרים שלהם, רמקולים B&O, SVS ועוד.
רמקולים מאמזון או בכלל מחו"ל - בינתיים מחירי השילוח היו כאלו שהוציאו לי את החשק או הכדאיות הכלכלית, וזה כשמצאתי גם רמקולי JBL אטרקטיביים ב-50% הנחה, בדקתי מול חברות שילוח שונות - המחיר הסופי אמנם היה קצת יותר זול מהארץ, אבל לא בהרבה. פתוח להצעות שישנו את דעתי, אם תראה כאלו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא חושב שזה כזה קטע.
יש קהל גדול שאם הוא כבר באיזור יקח איתו איזה סמארטפון או גאדג'ט אבל זה פעם ראשונה שאני זוכר שמשהו כזה גדול ומשמעותי עולה כאן, מה שכנראה אומר שאין הרבה שחושבים על זה. אם אין הרבה שרוצים את זה, אין מספיק "בשר" לפתוח חנות בנושא הזה.
יש קהל גדול שאם הוא כבר באיזור יקח איתו איזה סמארטפון או גאדג'ט אבל זה פעם ראשונה שאני זוכר שמשהו כזה גדול ומשמעותי עולה כאן, מה שכנראה אומר שאין הרבה שחושבים על זה. אם אין הרבה שרוצים את זה, אין מספיק "בשר" לפתוח חנות בנושא הזה.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11472
- נתן תודות: 1182 פעמים
- קיבל תודות: 2404 פעמים
עבדתי שנים באילת, אין שם חנויות אודיו מקצועיות (כמו במרכז) ורוב הציוד שיש שם הוא בינוני ומטה.
מעבר לזה אחרי חיפושים בחניות אודיו מערכות (לבית לרכב) מסתבר שהמחירים שם זהים למרכז (מסכים גדולים, מערכות לרכב וכד').
מה שבאמת זול, זה מחשבים וסמארטפונים שעבורים אני יכול לעשות נסיעה מהמרכז רק כדי לקנות מחשב חדש (עשיתי את זה כמה פעמים)
ועדין לצאת עם עודף אחרי דלק ואוכל בדרך.
מעבר לזה אחרי חיפושים בחניות אודיו מערכות (לבית לרכב) מסתבר שהמחירים שם זהים למרכז (מסכים גדולים, מערכות לרכב וכד').
מה שבאמת זול, זה מחשבים וסמארטפונים שעבורים אני יכול לעשות נסיעה מהמרכז רק כדי לקנות מחשב חדש (עשיתי את זה כמה פעמים)
ועדין לצאת עם עודף אחרי דלק ואוכל בדרך.
דווקא הרעיון עלה לי פה בפורום מהמלצות על רכישת רסיבר ב-KSP אילת (דנון 3800/4800, אגב)08/06/2024 13:14oferlaor כתב: לא חושב שזה כזה קטע.
יש קהל גדול שאם הוא כבר באיזור יקח איתו איזה סמארטפון או גאדג'ט אבל זה פעם ראשונה שאני זוכר שמשהו כזה גדול ומשמעותי עולה כאן, מה שכנראה אומר שאין הרבה שחושבים על זה. אם אין הרבה שרוצים את זה, אין מספיק "בשר" לפתוח חנות בנושא הזה....
אבל מבין שזה בערך קצה התחום באילת. מובן, לאור המשקל, הסרבול, קהל היעד, הנישתיות של התחום וכל מה שכתבו פה...
הייתי שמח אם ב-KSP היה קצת יותר מגוון מאשר 2 רסיברים שיכולים להיות מענה מסוים (עם פשרה מסוימת), אבל הם לא חנות אודיו מקצועית, ולא מחזיקים מגברים / קדם מגברים / רמקולים מסדרות קצת יותר מתקדמות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
רק תגיע מוקדם לקיי . אס .פי הם נפתחים ב10 בבוקר וב10 וחמישה אתה תחכה שם יותר משעה בתור . אני חזרתי בחזרה למלון ולא חיכיתי את התור הזה . ולא אין חנויות באילת שמתעסקות בענף הזה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הרכישה הכי משתלמת כרגע ב KSP אילת במסגרת מצבעי סופ"ש זה הרסיבר CINEMA 40 של מרנץ (צריך להזמין שבועיים מראש לאיסוף מהחנות ולהזמין בזמן שיש מבצע סופ"ש). יוצא 8200 שח במקום 14000 שח אחרי הנחה בחנות מתמחה במרכז... זה כמעט 6000 ש"ח פחות. כמעט מחיר חול באירופה...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה מצפה ליותר מדי מעיר קטנה ומרוחקת, ועוד בישראל. בתחום הזה לפחות.07/06/2024 15:35shac כתב: קטע שאין שם חנות שמוכוונת לקהל יעד *שלא גר באילת*. שלל חנויות הסמארטפונים שפורחות בעיר לא נראה לי מוכוונות רק לתושבים.....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

למה צריך לעבור בנקודת המכס ???14/06/2024 0:39mrraz111 כתב: זה רק עניין של זמן עד שיהיה
ביטול שדות התעופה של אילת ות"א גרם לכך שאנשים נוסעים ברכב פרטי ומעמיסים בבגאז' כל מה שנכנס
תחנות המכס בכניסה נראות נטושות אבל אחד למיליון הם עוצרים מישהו ועושים בדיקה...
כביש 12 מכיר ?
גם בלי מכס, גם בלי מכוניות , גם נוף פי מליון יפה יותר, מי צריך יותר ?

3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
חוץ מזה שיורים שם לפעמים על אנשים זה באמת כביש יפה ואפשר לבקר בקניון האדום14/06/2024 9:27istarmini כתב: למה צריך לעבור בנקודת המכס ???
כביש 12 מכיר ?
גם בלי מכס, גם בלי מכוניות , גם נוף פי מליון יפה יותר, מי צריך יותר ?
...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

די נו כולה הייתה תקרית אחת לא צריך להכנס לסרטים מיותרים משמעותית בטוח שם יותר מכביש הערבה.14/06/2024 9:45mrraz111 כתב: חוץ מזה שיורים שם לפעמים על אנשים זה באמת כביש יפה ואפשר לבקר בקניון האדום...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום