איכות המוצרים של "רמי לוי.. (נחותה במיוחד)
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני קונה בד"כ אצל רמי לוי. התרגלתי. בד"כ יש לו מחירים טובים ביחס לאחרים, אבל כאן אני בא להעלות טענה ביחס למוצרים שהוא קונה מיצרנים אחרים ואורז אותם מחדש באריזות שהשם והזיהוי שלהם הוא "רמי לוי" - כאילו שהוא מייצר אותם.
ובכן, למדתי שהמוצרים הללו למרות שהתמחור שלהם תחרותי, במקרה הטוב, איכותם לא נופלת (לא מרגישים בהבדל) ביחס למוצרים עם הטייטל של היצרנים האחרים, אבל בסוף שבוע האחרון, הם הגזימו לגמרי.
יש לי בגינה שמיר, ואני מוסיף אותו לתבשיל קישואים מסוים והשילוב נותם טעם משובח במיוחד.
כעת הוא בשלב הוצאת הזרעים ולכן אינני רוצה לקטוף ממנו ענפים שמלאים בזרעים.. אז בלית ברירה קונים..
בסבב הקניות האחרון ברמי לוי, היו במבצע שלוש אריזות של שמיר (שנראה נהדר) ב-10 ש"ח. מחיר טוב.
אבל כשהוספתי את השמיר הזה לתבשיל, מסתבר שאין לו שום טעם. ממש.
הבאתי עוד אנשים לטעום וכולם הסכימו איתי שלשמיר הזה אין שום טעם. תפל לגמרי.
כעת אני מתוסכל לגמרי ותוהה לעצמי למי מתלוננים או "איפה מפרסמים" את העניין הזה?
ג'יימס
ובכן, למדתי שהמוצרים הללו למרות שהתמחור שלהם תחרותי, במקרה הטוב, איכותם לא נופלת (לא מרגישים בהבדל) ביחס למוצרים עם הטייטל של היצרנים האחרים, אבל בסוף שבוע האחרון, הם הגזימו לגמרי.
יש לי בגינה שמיר, ואני מוסיף אותו לתבשיל קישואים מסוים והשילוב נותם טעם משובח במיוחד.
כעת הוא בשלב הוצאת הזרעים ולכן אינני רוצה לקטוף ממנו ענפים שמלאים בזרעים.. אז בלית ברירה קונים..
בסבב הקניות האחרון ברמי לוי, היו במבצע שלוש אריזות של שמיר (שנראה נהדר) ב-10 ש"ח. מחיר טוב.
אבל כשהוספתי את השמיר הזה לתבשיל, מסתבר שאין לו שום טעם. ממש.
הבאתי עוד אנשים לטעום וכולם הסכימו איתי שלשמיר הזה אין שום טעם. תפל לגמרי.
כעת אני מתוסכל לגמרי ותוהה לעצמי למי מתלוננים או "איפה מפרסמים" את העניין הזה?
ג'יימס
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
המוצרים שלו בדרך כלל לא רעים כלל. היינו קונים בקביעות בסניף שלו בעפולה אך בגלל שדיי נמאס לנו מהתורים הארוכים (תמיד יש לו בעיה של חוסר קופאיות), החוסר ניקיון בסניף ובכלל, הצפיפות, העדפנו כבר ללכת למתחרה ליד הבית ולשלם קצת יותר, אך עם בקרה טובה יותר על הכסף (עגלה חכמה).
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
חה, תבוא אצלי לאכול את הקישואים הללו ואז תגיד את זה.....
ג'יימס
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73178
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 643 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
רמי לוי צריכה להיות הרשת האחרונה שקיימת בשביל שאכנס לשם:
https://www.ynet.co.il/economy/article/s19htivsa
הסלוגן "יותר איכות בפחות עלות" מטעה? אושרה תביעה ייצוגית נגד רמי לוי
בתביעה נטען כי הסלוגן שהתנוסס על אריזות מוצרי המותג הפרטי של רמי לוי הוליך את הצרכנים שולל, משום שמחירי המותג הפרטי לא תמיד זולים יותר מהמתחרים ולא ניתן להוכיח כי הם איכותיים יותר. ביהמ"ש אישר לנהל התביעה כייצוגית: "אם בחרה הרשת להתפאר בסיסמה שהמסר שלה הוא שמוצריה זולים יותר ולא כך הדבר, ניתן לומר לכאורה כי מדובר בהטעיה". הרשת כפרה בטענות
https://www.ynet.co.il/economy/article/s19htivsa
הסלוגן "יותר איכות בפחות עלות" מטעה? אושרה תביעה ייצוגית נגד רמי לוי
בתביעה נטען כי הסלוגן שהתנוסס על אריזות מוצרי המותג הפרטי של רמי לוי הוליך את הצרכנים שולל, משום שמחירי המותג הפרטי לא תמיד זולים יותר מהמתחרים ולא ניתן להוכיח כי הם איכותיים יותר. ביהמ"ש אישר לנהל התביעה כייצוגית: "אם בחרה הרשת להתפאר בסיסמה שהמסר שלה הוא שמוצריה זולים יותר ולא כך הדבר, ניתן לומר לכאורה כי מדובר בהטעיה". הרשת כפרה בטענות
@JamesStone למה אתה לא יוצא לרחובות???
איזה שטויות, באמת. "איכות המוצרים של רמי לוי" על שמיר תפל.
קצת נסחפת לא?
איזה שטויות, באמת. "איכות המוצרים של רמי לוי" על שמיר תפל.
קצת נסחפת לא?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
כל הרשתות הסיטונאיות גרועות, בעיקר בגלל שכל מה הן מוכרות זה מזון מעובד, מודבר, ומהונדס גנטית. מסיבה זו אני קונה רק בניצת הדובדבן מזון אורגני לא מעובד (אני אומר אני כי אני מכין לעצמי את האוכן ולא נוגע בבישולים של אשתי שמזמינה משופרסל). מסיבה זאת ובגלל שאני טבעוני, יש לי גם מטבח וגם שירותים\מקלחת נפרדים משאר בני המשפחה.