DIRAC - במבצע הנחה של 30% .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
מבצע - Exclusive Spring Deal של 30% הנחה על כל דגמי מערכת הכיול .
זה רק לזמן קצר וכמובן מאפשר 14 יום נסיון חינם . כולל רב ערוצי או סטריאו .
אם היססתם בגלל המחיר היקר אז אולי זאת ההזדמנות המבוקשת .
https://www.dirac.com/online-store/dira ... i=87802863
זה רק לזמן קצר וכמובן מאפשר 14 יום נסיון חינם . כולל רב ערוצי או סטריאו .
אם היססתם בגלל המחיר היקר אז אולי זאת ההזדמנות המבוקשת .
https://www.dirac.com/online-store/dira ... i=87802863
רמאות של ממש. המחיר היה 350$ לרב ערוצי, המחיר במבצע עלה ל 500$ שזה 350$ לאחר הנחה. גם לפני ההנחה המדהימה חשבתי שהמחיר מופקע לחלוטין עבור תוכנה שהיא לשימוש מאוד מוגבל. אני נשאר עם אודיסי. לפחות אפשר לנסות ל 14 יום לפני שזורקים לפח כזה סכום.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
מה הכוונה שימוש מוגבל ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
על מה אתה מדבר??18/05/2024 16:36שמוליק_טל כתב: רמאות של ממש. המחיר היה 350$ לרב ערוצי, המחיר במבצע עלה ל 500$ שזה 350$ לאחר הנחה. גם לפני ההנחה המדהימה חשבתי שהמחיר מופקע לחלוטין עבור תוכנה שהיא לשימוש מאוד מוגבל. אני נשאר עם אודיסי. לפחות אפשר לנסות ל 14 יום לפני שזורקים לפח כזה סכום....
המחיר היה ונשאר $349 ל-Dirac Full Bandwidth, כ-$649 ל-DLBC עם סאב אחד, ו-$799 ל-DLBC עם כמה סאבים כבאנדלים, או $349 ו-$499 כתוספת על Dirac Full Bandwidth. הכל לפני ההנחה של 30%, בדיוק כמו ב-Black Friday.
זכותך לחשוב שזה לא שווה את הכסף, אבל לא צריך סתם ללכלך.
נראה לך שהייתי ממציא סתם מחיר?הנה תמונה מהאתר. אני נמצא בפורטוגל, כך שהמחיר יכול להיות שונה, אבל זה היה 350$ לפני "ההנחה".18/05/2024 20:01dr0r כתב: על מה אתה מדבר??
המחיר היה ונשאר $349 ל-Dirac Full Bandwidth, כ-$649 ל-DLBC עם סאב אחד, ו-$799 ל-DLBC עם כמה סאבים כבאנדלים, או $349 ו-$499 כתוספת על Dirac Full Bandwidth. הכל לפני ההנחה של 30%, בדיוק כמו ב-Black Friday.
זכותך לחשוב שזה לא שווה את הכסף, אבל לא צריך סתם ללכלך....
נערך לאחרונה על ידי שמוליק_טל ב 19/05/2024 10:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכוונה שהתוכנה הזאת עושה כיול שאתה משתמש בו פעם אחת, זה לא דומה לאופיס למשל שאתה משתמש בתוכנה כל הזמן ומקבל אוסף גדול של יכולות. בסה"כ תוכנה פשוטה שהיתה צריכה להיות מתומחרת הרבה הרבה יותר נמוך, בהתחשב בזה שכל רסיבר מגיע כבר עם תוכנת כיול חינמית. אבל בגלל שזה בתחום הקולנוע הביתי תמחרו את זה בהתאם....
בנוסף, הרשיון מאוד מוגבל, אתה לא יכול למשל להעביר את הרשיון לרסיבר אחר, אפילו אם הרסיבר שלך התקלקל והוחלף במסגרת האחריות.
דרך אגב, רציתי לנסות את התוכנה לתקופת הנסיון של 14 יום כדי לשמוע בעצמי האם זה שווה את הכסף לעומת אודיסי. נרשמתי, הפעלתי את הרשיון בחשבון, אבל אני מקבל הודעת שגיאה שלמשתמש אין רשיון, למרות שבאתר רואים שהרשיון מופעל.ניסיתי עם שני מחשבים שונים וקיבלתי את אותה שגיאה. מזל שלא שילמתי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תוכנה פשוטה ? ואללה קטונתי .19/05/2024 9:43שמוליק_טל כתב: הכוונה שהתוכנה הזאת עושה כיול שאתה משתמש בו פעם אחת, זה לא דומה לאופיס למשל שאתה משתמש בתוכנה כל הזמן ומקבל אוסף גדול של יכולות. בסה"כ תוכנה פשוטה שהיתה צריכה להיות מתומחרת הרבה הרבה יותר נמוך, בהתחשב בזה שכל רסיבר מגיע כבר עם תוכנת כיול חינמית. אבל בגלל שזה בתחום הקולנוע הביתי תמחרו את זה בהתאם.
בנוסף, הרשיון מאוד מוגבל, אתה לא יכול למשל להעביר את הרשיון לרסיבר אחר, אפילו אם הרסיבר שלך התקלקל והוחלף במסגרת האחריות.
דרך אגב, רציתי לנסות את התוכנה לתקופת הנסיון של 14 יום כדי לשמוע בעצמי האם זה שווה את הכסף לעומת אודיסי. נרשמתי, הפעלתי את הרשיון בחשבון, אבל אני מקבל הודעת שגיאה שלמשתמש אין רשיון, למרות שבאתר רואים שהרשיון מופעל.ניסיתי עם שני מחשבים שונים וקיבלתי את אותה שגיאה. מזל שלא שילמתי....
מניסיון משתמשים בכיול משמעותית יותר מפעם אחת, כי מודדים ומגדירים ושומעים ואז מודדים עם REW ושוב נכנסים לתוכנה ושוב משנים וחוזר חלילה לוקח הרבה יותר מפעם אחת למי שרוצה למקסם את התוצאה.(זה נכון לכל מערכות הכיול, מעולם לא קרה שעשיתי שימוש פעם אחת בלבד במערכת כיול כזו או אחרת והיו לי כמה).
בקיצור עושה רושם שאתה לא מוכן לשלם את המחיר וזה לגיטימי אבל כאמור אין סיבה לשפוך רפש ......
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לשפוך רפש? אתה רציני? קראת את מה שכתבתי? הסברתי למה השימוש בתוכנה הזאת מוגבל ולדעתי המחיר מופרז. לא ניסיתי אותה אף פעם אז איך אני יכול לשפוך רפש.19/05/2024 10:53istarmini כתב:
בקיצור עושה רושם שאתה לא מוכן לשלם את המחיר וזה לגיטימי אבל כאמור אין סיבה לשפוך רפש .........
בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מצטער, אנשים כאן חייבים תמיד לרדת לפסים אישיים על כל הודעה. שתו מים ותרגעו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

"רמאות של ממש"19/05/2024 11:09שמוליק_טל כתב: לשפוך רפש? אתה רציני? קראת את מה שכתבתי? הסברתי למה השימוש בתוכנה הזאת מוגבל ולדעתי המחיר מופרז. לא ניסיתי אותה אף פעם אז איך אני יכול לשפוך רפש.
בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מצטער, אנשים כאן חייבים תמיד לרדת לפסים אישיים על כל הודעה. שתו מים ותרגעו....
זה מבחינתי רפש.
לגבי מחיר מופרז זכותך לחשוב ככה ולא לרכוש ההפסד כולו שלך.
השימוש בתוכנה ממש לא מוגבל ממש אבל ממש לא מוגבל - זה ,מבחינתי, חוסר מקצועיות נטו.
תמשיך להנות מאודסי
"בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מצטער" - והמסקנה ,מבחינתך , היא ?
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
א. רמאות של ממש כתבתי על המבצע המדהים שבמסגרתו העלו את המחיר ב 43% רק כדי לתת 30% הנחה, מה שמחזיר אותו למחיר הקודם. אם זאת לא רמאות לדעתך, אז סבבה, תקנה עוד כמה רשיונות מצידי.19/05/2024 12:13istarmini כתב: "רמאות של ממש"
זה מבחינתי רפש.
לגבי מחיר מופרז זכותך לחשוב ככה ולא לרכוש ההפסד כולו שלך.
השימוש בתוכנה ממש לא מוגבל ממש אבל ממש לא מוגבל - זה ,מבחינתי, חוסר מקצועיות נטו.
תמשיך להנות מאודסי
"בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מצטער" - והמסקנה ,מבחינתך , היא ?...
ב. "השימוש בתוכנה ממש לא מוגבל ממש אבל ממש לא מוגבל - זה ,מבחינתי, חוסר מקצועיות נטו." בהחלט הסבר מרשים ומפורט, עכשיו אני מבין.
ג. המסקנה, זהה, יש כאן כמה אנשים כדוגמתך שמורידים את הרמה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא, אתה וההצהרות שלך לגבי מוגבלות השימוש בתוכנה , מעלים את הרמה19/05/2024 13:12שמוליק_טל כתב: א. רמאות של ממש כתבתי על המבצע המדהים שבמסגרתו העלו את המחיר ב 43% רק כדי לתת 30% הנחה, מה שמחזיר אותו למחיר הקודם. אם זאת לא רמאות לדעתך, אז סבבה, תקנה עוד כמה רשיונות מצידי.
ב. "השימוש בתוכנה ממש לא מוגבל ממש אבל ממש לא מוגבל - זה ,מבחינתי, חוסר מקצועיות נטו." בהחלט הסבר מרשים ומפורט, עכשיו אני מבין.
ג. המסקנה, זהה, יש כאן כמה אנשים כדוגמתך שמורידים את הרמה....
בקיצור המסקנה, מבחינתך, ברורה ומידית תנסה ליישם .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
19/05/2024 9:35שמוליק_טל כתב: נראה לך שהייתי ממציא סתם מחיר?הנה תמונה מהאתר. אני נמצא בפורטוגל, כך שהמחיר יכול להיות שונה, אבל זה היה 350$ לפני "ההנחה"....
לא חושב שהמצאת מחירים . אבל כנראה לא הבנת את המחירון באופן נכון .
ה - 349$ זה המחיר ל 2 ערוצים לפני ההנחה את ההנחה מקבלים בזמן התשלום בקופה . כך שתוריד 30% מ - 349 .
לגבי רב ערוצי זה בדיוק אותו דבר . 499$ זה המחיר לפני ההנחה ובזמן התשלום מקבלים 30% הנחה .
זה לא משנה היכן אתה המחירים זהים בכל מקום הם לא שינו את המחיר כבר הרבה זמן . תגיע לקופה ותבדוק בעצמך את המחיר הסופי .
אין כאן רמאות או נסיון להונות . אם לדעתך זה יקר מדי זה בסדר גמור אתה לא היחידי שחושב כך כל אחד והכיס שלו . אבל כמו שכבר כתבו כאן
הרבה משתמשים בתוכנה באופן קבוע בנסיון לשדרג את התוצאות המערכת עוד ועוד . התוכנה לא באמת נועדה לשימוש אוטומטי יחיד לשם כך זה מיותר.
בקשר לנסיון החינמי . יש להם - BUG במערכת שמקשה על ההפעלה הם מודעים לכך ומנסים לתקן דבר איתם והם ינסו לעזור .
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
אוקיי, עכשיו אני מבין. זה פשוט בכלל לא אותו דבר.19/05/2024 9:35שמוליק_טל כתב: נראה לך שהייתי ממציא סתם מחיר?הנה תמונה מהאתר. אני נמצא בפורטוגל, כך שהמחיר יכול להיות שונה, אבל זה היה 350$ לפני "ההנחה"....
המבצע הוא על Dirac Live Room Correction Suite (או RCS). זה מוצר שונה מאשר Dirac Live לרסיברים, שנמכרים לכל רסיבר בנפרד כאן, ואינם במבצע עכשיו. החבילה הבסיסית אכן משמעותית יותר יקרה, אבל מצד שני, היא רצה על המחשב ולא על הרסיבר. אז אם אתה מזרים רק מהמחשב, זו דרך להימנע מהצימוד המציק לרסיבר ספציפי.