למה להתחבר ללא אינטרנט...?
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום לכולם,
התייעצות: אימי אישה מבוגרת, לא טכנולוגית מתגוררת לבדה ( קרוב אליי ) כרגע עם שתי ממירי yes ישנים ביותר.
צופה הרבה בטלויזיה ( רדיו, ערוצים ישראליים וסרטים ).
אין לה אינטרנט ולא ווי-פי כיוון שאין לה צורך...
משלמת *הרבה*, 199 ש"ח ללא צורך.
האם יש אפשרות יותר זולה בדגש על זה שאין לה אינטרנט בבית?
תודה מראש לעונים.
התייעצות: אימי אישה מבוגרת, לא טכנולוגית מתגוררת לבדה ( קרוב אליי ) כרגע עם שתי ממירי yes ישנים ביותר.
תודה מראש לעונים.
עושים אינטרנט ומתחברים ל-FREE-TV (39 ש"ח) או YES STING (ב-59 ש"ח לחודש).
אם הטלוויזיות לא חכמות ל-STING יש את היתרון של שלט מספרים (שאשכרה עובד) שיותר מתאים למבוגרים.
ב-FREE-TV הממשק הוא ללא מספור, ראיתי שאימי (בת 85) פחות הסתדרה איתו.
אם הטלוויזיות לא חכמות ל-STING יש את היתרון של שלט מספרים (שאשכרה עובד) שיותר מתאים למבוגרים.
ב-FREE-TV הממשק הוא ללא מספור, ראיתי שאימי (בת 85) פחות הסתדרה איתו.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4771
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אם אין אינטרנט אין הרבה ברירות: yes או הוט. לא בטוח שהוט יסכימו לחבר אותה שלא על תשתית אינטרנט.
אני מניח שיש לה טלפון נייד עם כרטיס סים.04/05/2024 22:48winer-r כתב: אבל אין אינטרנט, כתבתי זאת. אם אני עושה לה אינטרנט ( צריך לשלם גם לספק אינטרנט ואין לה צורך בזה ) אז יש מלא חברות להתחבר.
השאלה היא אם אין לה....
אפשר לעבור לתכנית זולה שמציעה נפח נתונים של כמה מאות גיגה לחודש, לבקש שישלחו לך סים נוסף, ולקנות נתב ביתי שתומך באינטרנט סלולרי בהכנסת כרטיס סים. זה חוסך את הצורך להתחבר לספקית אינטרנט חדשה ומאפשר לך להתחבר לכל אחד מהשירותים הזולים שהוצעו פה.
יש נתבים כאלה גם ב-KSP וגם באלי אקספרס. אם אתה הולך על זה, מומלץ לרכוש נתב שתומך בתקני WiFi 5/802.11ac ומעלה וברשת סלולרית 4G/LTE ומעלה.
בהצלחה.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הי ותודה, אני מנסה לחפש ראוטר עם כרטיס סים אך לא מוצא...מוצא אך ללא סים.05/05/2024 3:52sabres כתב: אני מניח שיש לה טלפון נייד עם כרטיס סים.
אפשר לעבור לתכנית זולה שמציעה נפח נתונים של כמה מאות גיגה לחודש, לבקש שישלחו לך סים נוסף, ולקנות נתב ביתי שתומך באינטרנט סלולרי בהכנסת כרטיס סים. זה חוסך את הצורך להתחבר לספקית אינטרנט חדשה ומאפשר לך להתחבר לכל אחד מהשירותים הזולים שהוצעו פה.
יש נתבים כאלה גם ב-KSP וגם באלי אקספרס. אם אתה הולך על זה, מומלץ לרכוש נתב שתומך בתקני WiFi 5/802.11ac ומעלה וברשת סלולרית 4G/LTE ומעלה.
בהצלחה....
מעבר לזה, חברת הסלולר מספקת סים נוסף ? הוא על אותו מספר ?
מכיר דגם כזה?
תודה
כן, חברת הסלולר יכולה לספק סים נוסף על אותו מספר.
הנה דוגמה לראוטר עם כרטיס סים:
https://ksp.co.il/mob/item/249457
בהצלחה.
הנה דוגמה לראוטר עם כרטיס סים:
https://ksp.co.il/mob/item/249457
בהצלחה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אולי תשקול צלחת פרטית אם אמך דוברת שפות זרות.. זה יכול להוות פתרון לעניין.
מעבר במצב המדובר זה רק יס או הוט.. בגלל שהיא צופה בסרטים אין מנוס מחבילות הבסיס אחרת הייתי מציע חבילת יסוד (צרה) עולה כ-118 שקל בערך ביס/הוט אבל עם מספר מאוד קטן של ערוצים ספציפיים וזהו... כמובן אפשר ממיר עידן+ וגמרנו ואז מוגבלים לערוצים המרכזיים של ישראל.
בקשר לעניין האינטרנט אני בטוח שהיא משלמת כיום רק על היס לא מעט, אתה יכול לבנות לה איזו חבילת גלישה על שוק סיטונאי סתם לדוגמה בזק, לחבר שמה נתב בעלות חד פעמית פרטי ועל זה להתחבר לכל חברה שתרצה - הכי זולה שתתן לה תמורה אולי מלאה זה שירות FREETV שעולה כ-39.9 שקלים לכל החיים...
שוק סיטונאי לך על החבילת גלישה הכי הכי זולה שתמצא - אפילו 15 מגה מספיק גג 40... לא צריך יותר מזה.. מחבר נתב ישירות למסך אם זה מסך חכם ובאם לא אז צריך סטרימר ברכישה נוספת אבל שוב.. אלו השקעות חד פעמיות לשנים הבאות והחסכון יהיה ענק ויענה על מה שאתה צריך ויפתח לך עוד אופציות וגם לה מעבר - יש אפליקציות ל-VOD וכו'.
בהצלחה
מעבר במצב המדובר זה רק יס או הוט.. בגלל שהיא צופה בסרטים אין מנוס מחבילות הבסיס אחרת הייתי מציע חבילת יסוד (צרה) עולה כ-118 שקל בערך ביס/הוט אבל עם מספר מאוד קטן של ערוצים ספציפיים וזהו... כמובן אפשר ממיר עידן+ וגמרנו ואז מוגבלים לערוצים המרכזיים של ישראל.
בקשר לעניין האינטרנט אני בטוח שהיא משלמת כיום רק על היס לא מעט, אתה יכול לבנות לה איזו חבילת גלישה על שוק סיטונאי סתם לדוגמה בזק, לחבר שמה נתב בעלות חד פעמית פרטי ועל זה להתחבר לכל חברה שתרצה - הכי זולה שתתן לה תמורה אולי מלאה זה שירות FREETV שעולה כ-39.9 שקלים לכל החיים...
שוק סיטונאי לך על החבילת גלישה הכי הכי זולה שתמצא - אפילו 15 מגה מספיק גג 40... לא צריך יותר מזה.. מחבר נתב ישירות למסך אם זה מסך חכם ובאם לא אז צריך סטרימר ברכישה נוספת אבל שוב.. אלו השקעות חד פעמיות לשנים הבאות והחסכון יהיה ענק ויענה על מה שאתה צריך ויפתח לך עוד אופציות וגם לה מעבר - יש אפליקציות ל-VOD וכו'.
בהצלחה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קודם כל זה הזוי שאתם משלמים כל-כך הרבה.04/05/2024 18:23winer-r כתב: שלום לכולם,
תודה מראש לעונים....
אתה יכול לנסות את עידן פלוס, שזה חינם לגמרי ולא דרך האינטרנט, רק צריך ממיר ואנטנה. העניין הוא שהמדינה לא ממש טורחת לתחזק את המערך והתוצאה היא שבהרבה מקומות הוא לא נקלט טוב אם בכלל. ממיר ואנטנת יאגי לא עולים המון אז אולי שווה לנסות. אם היא גרה בבניין ישן שעוד יש בו אנטנה מתקופה האנלוגית אפשר לנסות להחזיר אותן לשימוש ואז ברוב המקרים תהיה קליטה טובה.
דבר שני הוא שהיצע הערוצים במערך לא גדול במיוחד. הערוצים הזמינים הם כאן 11, קשת 12, רשת 13, הכנסת, כאן חינוכית, מכאן 33 (ערבית) וערוצי רדיו. בזמן המלחמה נוספו גם הערוצים 9 (רוסית), 24 (מוזיקה), עכשיו 14 וערוץ שמות הנופלים. לא ידוע האם הם יישארו אחרי שהמלחמה תסתיים או שיוסרו (לא שנראה שהמלחמה הולכת להסתיים בקרוב). ערוץ כאן 11 הוא היחיד שמשדר במערך ב-HD, אבל לפי מה שרשמת אני בספק אם אימך שתיבדל לימים ארוכים בכלל צופה באיכות HD היום.
אפשרות אחרת שלא דרך האינטרנט היא דרך צלחת לוויין פרטית. אישית אני לא ממליץ על זה כי היצע הערוצים הישראלים בלוויין פתוח (חינמי) הוא עוד יותר מצומצם מעידן פלוס (רק כאן 11, קשת 12, רשת 13 והכנסת עד כמה שידוע לי). היתרון היחיד שלה על עידן פלוס הוא שאם אתה נמצא באיזה חור שעידן לא נקלט אפילו לא עם אנטנה חיצונית אז עם לוויין אין את הבעיה הזאת. אפשר לקלוט גם לוויינים זרים ואז יש המון ערוצים, אבל ישראלים לא תמצא שם.
חוץ מזה יש רק דרך האינטרנט, וכמו שאמרו לפניי כנראה שגם יס והוט בסופו של דבר יעברו להיות דרך האינטרנט. כעיקרון חיבור במהירות בינונית ושירות סטרימינג זול כמו FreeTV יעלו לך פחות ממה שאתה משלם היום רק על טלויזיה, וקח בחשבון שאם אתה לוקח סטרימר אינטואיטיבי עם ממשק דומה לממיר אז השימוש באינטרנט מאחורה אמור להיות שקוף לגמרי.
מה שכן, הייתי מאוד ממליץ לבדוק באיזה ערוצים אימך צופה, כי אם זה כולל ערוצים שהם בלעדיים ליס אז המחיר של השרות של יס באינטרנט (StingTV) + מחיר חיבור לאינטרנט הוא פחות או יותר מה שאתה משלם עכשיו וזה כבר לא משתלם.