שבוע טוב חברים.. עזרה בכיוון הגדרות לסטרימר GOTV מתאר את הבעיה.
כאשר יש הפסקת חשמל, המוצרים בבית כבים, העניין שכאשר החשמל חוזר הסטרימר נדלק, נאמר לי לסמן בהגדרות, איפה שמסומן
בעיגול סגול..
עשיתי היה הפסקת חשמל לא מזמן, ושוב הסטרימר נדלק, חברים כיצד אני מסדר את זה.. שלא ידלק לי המכשיר שוב, זאת ההגדרה? או שלא?
תודה לעונים..
עזרה/שאלה : סטרימר שנדלק אוטומטי לאחר הפסקת חשמל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
CEC לא קשור לחשמל.
אני לא מכיר את GOTV, אבל לרוב הסטרימרים הסיניים האלה אין כפתור הדלקה יעודי. ברגע שאתה מחבר אותו לחשמל, הוא תמיד יידלק.
אם אתה רוצה שהוא לא ידליק לך גם את הטלוויזיה כשזה קורה, אז תכבה את האופציה הראשונה בתמונה שלך. אבל זה יבטל לך גם את השליטה על הטלוויזיה מהשלט של הסטרימר ולהיפך.
אני לא מכיר את GOTV, אבל לרוב הסטרימרים הסיניים האלה אין כפתור הדלקה יעודי. ברגע שאתה מחבר אותו לחשמל, הוא תמיד יידלק.
אם אתה רוצה שהוא לא ידליק לך גם את הטלוויזיה כשזה קורה, אז תכבה את האופציה הראשונה בתמונה שלך. אבל זה יבטל לך גם את השליטה על הטלוויזיה מהשלט של הסטרימר ולהיפך.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
04/05/2024 22:39TheCoolest כתב: CEC לא קשור לחשמל.
אם אתה רוצה שהוא לא ידליק לך גם את הטלוויזיה כשזה קורה, אז תכבה את האופציה הראשונה בתמונה שלך. אבל זה יבטל לך גם את השליטה על הטלוויזיה מהשלט של הסטרימר ולהיפך....
זה מה שקרה בפועל, הוא לא הפעיל את הטלוויזיה.. ואז נאמר לי לכבות את הכפתור ה-1 בהגדרה של הסטרימר.
כפי שאתה אמרת לי.. העניין שרק הסטרימר נידלק כאשר החשמל חוזר..
במכשיר הסטרימר של Nvidia שלרוב יש פה, יש מצב אופציה, שכן המכשיר לא ידלק כאשר יש הפסקת חשמל?
דווקא כאשר ביטלתי את הכפתור ה-1 בתמונה, השלט של הסטרימר כן, שולט במסך
למשל: רציתי להגביר את הסאונד בשלט של הסטרימר וזה עבד..