oled42c26lb תקועה על 60FPS
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
לאחרונה שמתי לב שהמשחקים רצים קצת פחות "חלק". הרצתי את הפאנל נתונים של נווידיה וראיתי שהמשחקים לא עוברים 60FPS. נכנסתי ל GAME OPTIMIZER של הטלוויזיה ואכן כתוב שם 60 FPS ולא מוצא שום דרך לשינוי (אני 99.9% בטוח שהדגם הזה תומך עד 120 FPS).
יש למישהו רעיון?
יש למישהו רעיון?
נווידה זאת אומרת מחשב כן? תוודא שבווינדוס ההגדרות תצוגה מותאמות ל120 הרץ, אולי אחד העדכונים של ווינדוס איפס את זה. אצלי החדשות בווינדוס 10 עם עברית מראה (הפוך לגמרי)... תוודא שבפאנל של נוודיה לא ננעל קצב הרענון משום מה, או באיזה תוכנה שקושרה למשחקים לדוגמה הפאנל של הכרטיס מסך כמו הפאנל רוג של אסוס עם זה אסוס לדוגמה.הסיכויים מאוד נמוכים אבל לא מזיק. אם סטים אז תוודא שלא סימנת הגבלת fps בטעות.
תוודא שאין איזה בעיה עם הכרטיס עצמו, תבדוק משיקם קלים עם הגדרות ותראה עם עוברים 60.
יש משחקים שמוגבלים ל60.
אם הכרטיס מסך תומך בallm אז הייתי ממליץ לך על filmaker וsdf dark ואז גם לא היה לך לאג וגם תמונה יותר יפה זה מה שאני בפלייסטיישן עושה ואם תמונה ממש חשוכה אני מגביר את הבהירות במשחק עצמו. זה מכבה את הגיים אופטימייזר שעובד משום מה רק במצב גיימינג אולי זה יעזור...
אני מניח שאתה יודע את זה אבל תוודא שבמשחק עצמו לא הגבלת משום מה קצב ריענון. כמו כן שהכבל hdmi הוא אולטרא ותומך ב4k/120/allm
אם משחקים עבדו ב120 הרץ בלי בעיה אז זה ככל הנראה עדכון של משהו שדפק את העסק. עכשיו זה רק אלימינציה... אם יש לך גם פלייסטיישן (או אקסבוקס) ומשחק תומך 120 אתה יכול מהר מאוד לדעת אם הבעיה בטלוויזיה או במחשב, הכי סביר שזה משהו במחשב.
בהצלחה מקווה שתפתור את זה מהר.
תוודא שאין איזה בעיה עם הכרטיס עצמו, תבדוק משיקם קלים עם הגדרות ותראה עם עוברים 60.
יש משחקים שמוגבלים ל60.
אם הכרטיס מסך תומך בallm אז הייתי ממליץ לך על filmaker וsdf dark ואז גם לא היה לך לאג וגם תמונה יותר יפה זה מה שאני בפלייסטיישן עושה ואם תמונה ממש חשוכה אני מגביר את הבהירות במשחק עצמו. זה מכבה את הגיים אופטימייזר שעובד משום מה רק במצב גיימינג אולי זה יעזור...
אני מניח שאתה יודע את זה אבל תוודא שבמשחק עצמו לא הגבלת משום מה קצב ריענון. כמו כן שהכבל hdmi הוא אולטרא ותומך ב4k/120/allm
אם משחקים עבדו ב120 הרץ בלי בעיה אז זה ככל הנראה עדכון של משהו שדפק את העסק. עכשיו זה רק אלימינציה... אם יש לך גם פלייסטיישן (או אקסבוקס) ומשחק תומך 120 אתה יכול מהר מאוד לדעת אם הבעיה בטלוויזיה או במחשב, הכי סביר שזה משהו במחשב.
בהצלחה מקווה שתפתור את זה מהר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים