בעייה מוזרה באפליקצית הוט על טלויזיה TCL
שבת שלום
התקנתי את האפליקציה של הוט על טלויזיה סמסונג. היא עובדת יפה מאד ומוצאת חן בעיני יותר מאשר המיני פייבר (שמחובר גם).
היום התקנתי אותה על טלויזיה TCL (אנדרואיד) ויש בעיה מאד משונה:
רואים טוב את כל התפריטים והאיקונים אבל הסטרים של הוידאו מופיע ב ZOOM. רואים רק את מרכז התמונה, על כל המסך. הצדדים (כולל הכתוביות) חסרים.
זה קורה גם בערוצים החיים וגם בהקלטות וכו'.
אפליקציות אחרות (כמו 12+ או 13) עובדות בסדר.
בתמיכה של הוט מפנים אותי לתמיכה של TCL או, אם לא יעזור, להשתמש בסטרימר חיצוני.
מישהו נתקל בתופעה מוזרה זו ? פתרון ?
תודה
התקנתי את האפליקציה של הוט על טלויזיה סמסונג. היא עובדת יפה מאד ומוצאת חן בעיני יותר מאשר המיני פייבר (שמחובר גם).
היום התקנתי אותה על טלויזיה TCL (אנדרואיד) ויש בעיה מאד משונה:
רואים טוב את כל התפריטים והאיקונים אבל הסטרים של הוידאו מופיע ב ZOOM. רואים רק את מרכז התמונה, על כל המסך. הצדדים (כולל הכתוביות) חסרים.
זה קורה גם בערוצים החיים וגם בהקלטות וכו'.
אפליקציות אחרות (כמו 12+ או 13) עובדות בסדר.
בתמיכה של הוט מפנים אותי לתמיכה של TCL או, אם לא יעזור, להשתמש בסטרימר חיצוני.
מישהו נתקל בתופעה מוזרה זו ? פתרון ?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
טלויזיות TCL מגיעות עם מערכת הפעלה של אנדרואיד TV / גוגל TV - אתה בטוח שהתקנת את אפליקצית הוט SMART שמתאימה לזה ולא אפליקצית הוט אחרת?
ב Google Play בטלויזיה יש אפליקציה אחת של Hot והיא נקראית Hot. אין Hot Smart. גם בעברית החיפוש לא מוצא שום דבר מלבד האפליקציה Hot שאותה התקנתי ואיתה הבעייה הנ"ל.24/02/2024 19:22oris74 כתב: טלויזיות TCL מגיעות עם מערכת הפעלה של אנדרואיד TV / גוגל TV - אתה בטוח שהתקנת את אפליקצית הוט SMART שמתאימה לזה ולא אפליקצית הוט אחרת?...
- oris74
- חבר במועדון HT

האפליקציה ששמה HOT בלבד היא אכן האפליקציה הנכונה. השתמשתי בשירות לזמן מה שנה שעברה וזו האפליקציה שעשיתי בה שימוש אז.
(https://play.google.com/store/apps/deta ... et.hot.hot)
היא מבוססת על אפליקציית NEXT TV, וטיב האפליקציה הזו הוא לא מזהיר, אז לא מפתיע אותי שישנן תקלות גם בגרסת HOT...
עם זאת, לא נתקלתי בבעיה הזו באופן אישי בעת שימוש באפליקציות NEXT TV/HOT בשני סטרימרים חיצוניים.
(עוד הערה במאמר מוסגר: אם הבעיה לא נפתרת ויש צורך לקנות סטרימר חיצוני, הייתי ממליץ להשיג Apple TV מאשר לקנות סטרימר שרץ על אנדרואיד... כל סטרימר Android TV המוצע היום בשוק מבוסס על אותם מעבדים בני כמה שנים ורץ באופן איטי בצורה מייגעת. החלפתי אחרי 3 שנות ייסורים עם סטרימר GOtv ל-Apple TV 2021 וההבדל במהירות וביציבות של האפליקציות ומערכת ההפעלה מדהים)
(https://play.google.com/store/apps/deta ... et.hot.hot)
היא מבוססת על אפליקציית NEXT TV, וטיב האפליקציה הזו הוא לא מזהיר, אז לא מפתיע אותי שישנן תקלות גם בגרסת HOT...
עם זאת, לא נתקלתי בבעיה הזו באופן אישי בעת שימוש באפליקציות NEXT TV/HOT בשני סטרימרים חיצוניים.
(עוד הערה במאמר מוסגר: אם הבעיה לא נפתרת ויש צורך לקנות סטרימר חיצוני, הייתי ממליץ להשיג Apple TV מאשר לקנות סטרימר שרץ על אנדרואיד... כל סטרימר Android TV המוצע היום בשוק מבוסס על אותם מעבדים בני כמה שנים ורץ באופן איטי בצורה מייגעת. החלפתי אחרי 3 שנות ייסורים עם סטרימר GOtv ל-Apple TV 2021 וההבדל במהירות וביציבות של האפליקציות ומערכת ההפעלה מדהים)
- oris74
- חבר במועדון HT

מנסיון שלי - סטרימר נבידיה שילד מהיר ויציב מאוד - זה בכלל לא באותה רמה של סטרימרים אנדרואיד TV אחרים.
יש לי גם מיבוקס והוא מצוין אם אתה לא צריך חיבור לרסיבר ורמקולים.
יש לי גם מיבוקס והוא מצוין אם אתה לא צריך חיבור לרסיבר ורמקולים.
התכתבתי עם התמיכה הטכנית של HOT. לא ברור אם הם מכירים את הבעייה או לא, אבל אמרו שזו בעייה של הטלויזיה ולא של האפליקציה שלהם.
דיברתי עם התמיכה הטכנית של S G (יבואני TCL) והם הכירו מיד את הבעייה. אמרו שקיימת בכמה דגמים של הטלויזיות של TCL וכן בדגמים של יצרנים אחרים. כמובן שאמרו שזו לא בעייה בטלויזיה אלא בעייה באפליקציה של הוט.
מדובר בטלויזיה 32 אינץ FHD. קניתי אותה כי זו הטלויזיה 32 אינץ FHD היחידה שמצאתי בארץ. מאד מרוצה מאיכות התמונה. לא מתלהב מהממשק האיטי מעט ומסורבל (לעומת טלויזיות של סמסונג שיש לי).
באשר לרכישת סטרימר. השילד מיושן קצת ומקבל לאחרונה חוות דעת לא טובות. אפל TV אני לא אקנה. חשבתי על אחד מ 2 אלו: Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K Ultra HD או MECOOL KM2 PLUS 4K Android TV. נראה לי שהראשון חדיש יותר שכן מערכת ההפעלה שלו היא Google Tv והשני זה Android 11. שניהם עם חוות דעת טובות. אשמח להמלצה על מי מהם (או אחר ?)
במחשבה שניהה אפתח על זה שרשור נפרד.
תודה לכל המגיבים.
דיברתי עם התמיכה הטכנית של S G (יבואני TCL) והם הכירו מיד את הבעייה. אמרו שקיימת בכמה דגמים של הטלויזיות של TCL וכן בדגמים של יצרנים אחרים. כמובן שאמרו שזו לא בעייה בטלויזיה אלא בעייה באפליקציה של הוט.
מדובר בטלויזיה 32 אינץ FHD. קניתי אותה כי זו הטלויזיה 32 אינץ FHD היחידה שמצאתי בארץ. מאד מרוצה מאיכות התמונה. לא מתלהב מהממשק האיטי מעט ומסורבל (לעומת טלויזיות של סמסונג שיש לי).
באשר לרכישת סטרימר. השילד מיושן קצת ומקבל לאחרונה חוות דעת לא טובות. אפל TV אני לא אקנה. חשבתי על אחד מ 2 אלו: Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K Ultra HD או MECOOL KM2 PLUS 4K Android TV. נראה לי שהראשון חדיש יותר שכן מערכת ההפעלה שלו היא Google Tv והשני זה Android 11. שניהם עם חוות דעת טובות. אשמח להמלצה על מי מהם (או אחר ?)
במחשבה שניהה אפתח על זה שרשור נפרד.
תודה לכל המגיבים.
- oris74
- חבר במועדון HT

אחד היתרונות הגדולים של טלויזיות TCL זו מערכת ההפעלה של אנדרואיד / גוגל TV שלמעשה חוסכת את הצורך בסטרימר.
אתה "נעול" על HOT מבחינת התקשרות? כי נראה לי חבל לקנות סטרימר רק בגלל האפליקציה שלהם.
לגבי השילד - יש לי שני מכשירים (אחד מ 2017 והשני הדגם החדש יותר) והם עובדים חלק ללא בעיות - זה מכשיר נהדר אבל לא הייתי משקיע בשביל סטרימינג פשוט והולך על המיבוקס שמגיע גם עם אנדרואיד TV (לא ראיתי הבדל בין גוגל TV ואנדרואיד TV)
אתה "נעול" על HOT מבחינת התקשרות? כי נראה לי חבל לקנות סטרימר רק בגלל האפליקציה שלהם.
לגבי השילד - יש לי שני מכשירים (אחד מ 2017 והשני הדגם החדש יותר) והם עובדים חלק ללא בעיות - זה מכשיר נהדר אבל לא הייתי משקיע בשביל סטרימינג פשוט והולך על המיבוקס שמגיע גם עם אנדרואיד TV (לא ראיתי הבדל בין גוגל TV ואנדרואיד TV)
תודה אבל לסוגיה שלנו שינוי הרזולוציה, כמו שהראת, תופס רק לאותו הרגע. החלפת ערוץ טלויזיה או החלפת סוג המדיה מחזיר את המצב (זום עם האפליקציה של הוט ) לקדמותו....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4772
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
השלט נחשב לנקודת החוזקה של הסטרימר הזה. אני ממש ממש אוהב אותו. אם אתה רוצה יותר גדול יש באמזון ואלי אקספרס שלטים תואמים בכ-10 דולר01/03/2024 17:12yari כתב: בסוף קניתי את הסטימר הקטן של גוגל HD (כאמור הטלויזיה היא גם HD) ב 160 שקל. עובד יפה מאד. הבעייה היחידה איתו זה שהשלט שלו הוא לילדים או לגמדים. ממש קטן.
תודה לכל המגיבים....
תודה על ההצעה אבל כבר התרגלתי לשלט הקטן הזה.01/04/2024 11:23ChinggisKhan כתב: השלט נחשב לנקודת החוזקה של הסטרימר הזה. אני ממש ממש אוהב אותו. אם אתה רוצה יותר גדול יש באמזון ואלי אקספרס שלטים תואמים בכ-10 דולר...
תבטל את האופציה Auto Detect במסך שלפני:01/04/2024 11:13yari כתב: תודה אבל לסוגיה שלנו שינוי הרזולוציה, כמו שהראת, תופס רק לאותו הרגע. החלפת ערוץ טלויזיה או החלפת סוג המדיה מחזיר את המצב (זום עם האפליקציה של הוט ) לקדמותו....
אצלי כתוב Auto Format ולא Auto detect. אבל זה אותו הדבר. הוא ב Off. זה לא עוזר. בתמיכה הטכנית בארץ של TCL אמרו לי שהם מכירים את הבעייה עם האפליקציה של HOT ולטענתם זו בעייה באפליקציה.
בכל מקרה אני מרוצה מהשימוש של ה Google Chromecast , הוא מדליק ומכבה את הטלויזיה כך שאני משתמש רק בשלט שלו. השלט שלו גם פועל בבלוטוף ולא IR וזה גם נוח יותר.
תודה.
בכל מקרה אני מרוצה מהשימוש של ה Google Chromecast , הוא מדליק ומכבה את הטלויזיה כך שאני משתמש רק בשלט שלו. השלט שלו גם פועל בבלוטוף ולא IR וזה גם נוח יותר.
תודה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4772
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אמיתי ? 5 שקלים על שימוש באפליקציה שאמורה לחסוך להם ציוד ? איזה חברה פח