דעתכם על סמסונג OLED 77S90C
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה אותו פאנל אבל זה לא רק בהירות, אלא הדרייבר ולכן נאמר כאן בצדק שה 95 הרבה יותר חסין נגד צריבות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אחדד את השאלה. איזו מהן מומלצת יותר לצרכן בייתי שלרוב צופה בערוצי הפריימטיים (12/13), 25 אחוז נטפליקס, 10 אחוז גיימיניג (ps5) ו-5 אחוז סרטים מהמחשב - בתקציב של 10 אלף ש״ח (או פחות) לגודל של 77 אינצ׳.
מבדיקה שערכתי ראיתי שקיימת העדפה לסמסונג מבחינת עלות-תועלת אל מול ה-LG ואף נחשבת לבין הטובות ביותר (אחרי ה-S95).
תודה.
מבדיקה שערכתי ראיתי שקיימת העדפה לסמסונג מבחינת עלות-תועלת אל מול ה-LG ואף נחשבת לבין הטובות ביותר (אחרי ה-S95).
תודה.
אם 60% ומעלה מהצפייה שלך זה בטלויזית ברודקאסט, אל תיקח OLED כי זה מתכון לצריבה.
(הייתי בודק אופציה של מיני לד, אולי TCL? אני פחות מתמצא באופציות).
ואם אתה בכל זאת מתעקש על OLED, אז עד שישכנעו אותי אחרת LG עדיין מובילה בהתמודדות עם צריבות,
גם ברמה הטכנולוגית של LG עצמה וגם ברמת האחריות של היבואן.
ואם אתה בכל זאת מתעקש על OLED, אז עד שישכנעו אותי אחרת LG עדיין מובילה בהתמודדות עם צריבות,
גם ברמה הטכנולוגית של LG עצמה וגם ברמת האחריות של היבואן.
תרשה לי לחלוק עליך לי יש את ה S95C 77 המסך כבר למעלה מ 1000 שעות ונמצא רוב הזמן בערוצי החדשות עם תוכן סטטי במסך. אין אפילו סימן הכי קטן לצריבה. המסכים האלה עמידים לצריבה בצורה יוצאת דופן לעומת הדגם הקודם ה S95B שנצרב ממש בקלות.06/04/2024 22:21emage כתב: אם 60% ומעלה מהצפייה שלך זה בטלויזית ברודקאסט, אל תיקח OLED כי זה מתכון לצריבה.
גם ברמה הטכנולוגית של LG עצמה וגם ברמת האחריות של היבואן....
לפי דעתי ולפי קריאה ברשת הם יותר עמידים מ LG לצריבה היום.
תודה.07/04/2024 14:24orenhazan כתב: תרשה לי לחלוק עליך לי יש את ה S95C 77 המסך כבר למעלה מ 1000 שעות ונמצא רוב הזמן בערוצי החדשות עם תוכן סטטי במסך. אין אפילו סימן הכי קטן לצריבה. המסכים האלה עמידים לצריבה בצורה יוצאת דופן לעומת הדגם הקודם ה S95B שנצרב ממש בקלות.
לפי דעתי ולפי קריאה ברשת הם יותר עמידים מ LG לצריבה היום....
אשמח אם תוכל לשתף בנוגע לחוויה שלך בצפייה בערוצים החדשות (תוכן SDR) בחדר מואר - ממה שקראתי הבנתי שהביקורת היחידה (המשמעותית) שיש לדגם הזה היא שהטלוויזיה לא מספיק בהירה בתוכן SDR בחדר מואר.
זה ממש לא ככה אחד הדברים הראשונים שהפתיעו אותי במסך הזה לעומת הקודם זה הבהירות ב SDR שזה מה שאני צופה ברוב הזמן.07/04/2024 15:46Shtupel כתב: תודה.
אשמח אם תוכל לשתף בנוגע לחוויה שלך בצפייה בערוצים החדשות (תוכן SDR) בחדר מואר - ממה שקראתי הבנתי שהביקורת היחידה (המשמעותית) שיש לדגם הזה היא שהטלוויזיה לא מספיק בהירה בתוכן SDR בחדר מואר....
זה נראה ממש כמו HDR בדגם הקודם ה S95B. קח בחשבון שה S90C קצת פחות בהירה מה S95C אבל זה לא נראה לי משמעותי ברמות של שינוי כאלה גבוהות.
אצלי הסלון די מואר במשך היום וממש אין בעיה של צפייה בחדר מואר.
המסך מדהים ואיכות התמונה פשוט מדהימה יש פה קפיצה משמעותית לעומת הדגם הקודם כמו גם עמידות הרבה יותר גבוהה מהדגם הקודם לצריבות.
לי נצרבה S95B והם כן לקחו אחריות על הצריבה בתנאי שזה קרה בשימוש סביר ולא שהשארת תמונה סטטית הרבה זמן על המסך.07/04/2024 16:10emage כתב: האחריות והיבואן מכסים צריבות? כי אם לא, אני לא הייתי משקיע כזה סכום כסף על טלויזיה שיש לה סיכוי להצרב....
אצלי נצרבו הלוגו והבאנר של ערוצי החדשות שזה מבחינתם שימוש סביר.
תודה!08/04/2024 7:04orenhazan כתב: לי נצרבה S95B והם כן לקחו אחריות על הצריבה בתנאי שזה קרה בשימוש סביר ולא שהשארת תמונה סטטית הרבה זמן על המסך.
אצלי נצרבו הלוגו והבאנר של ערוצי החדשות שזה מבחינתם שימוש סביר....
זה דרש הרבה ריבים עם השירות לקוחות? תוכל קצת לפרט על התהליך?
אני מסכים עם emage
מאוד לא מומלץ OLED להרגלי הצפייה שלך. לך על מיני לד חד משמעית.
אורן ציין שלא נצרבה לו לאחר 1000 שעות, זה לא הרבה... בקושי שנה של עבודה. השאלה מה יקרה אחרי שנתיים שלוש. אפאחד לא קונה טלויזיה לשנה.
אורן ציין שלא נצרבה לו לאחר 1000 שעות, זה לא הרבה... בקושי שנה של עבודה. השאלה מה יקרה אחרי שנתיים שלוש. אפאחד לא קונה טלויזיה לשנה.
RTINGS עשו בדיקה מואצת של 5000 שעות ולא הייתה אף צריבה או פיקסלים מתים.08/04/2024 19:42yossi_s1 כתב: אני מסכים עם emage
אורן ציין שלא נצרבה לו לאחר 1000 שעות, זה לא הרבה... בקושי שנה של עבודה. השאלה מה יקרה אחרי שנתיים שלוש. אפאחד לא קונה טלויזיה לשנה....
ובכל מקרה, המיני לד עולות כמו ה-oled, והן במכלול הדברים נופלות מה-oled…אז מה הטעם?
ה S95B נצרבה אחרי 200 שעות בדיוק באותם תנאי הצפייה. אני אומר לכם פה יש משהו שונה לגמרי.08/04/2024 19:42yossi_s1 כתב: אני מסכים עם emage
אורן ציין שלא נצרבה לו לאחר 1000 שעות, זה לא הרבה... בקושי שנה של עבודה. השאלה מה יקרה אחרי שנתיים שלוש. אפאחד לא קונה טלויזיה לשנה....
מסכים איתך שרק הזמן יגיד אבל בינתיים זה נראה מבטיח.
לא אומר שזה הלך קל עיקר הבעיה הייתה לשכנע אותם שהצריבה נגרמה כתוצאה משימוש סביר וסעיף האחריות על צריבה אכן חל במקרה הזה....
התהליך עצמו הוא קודם כל פתיחת פנייה לאחריות ולאחר מכן טכנאי מגיע ומריץ ב service mnue טסט של כל הצבעים. את הצריבה שהייתה לי ראו רק תחת תמונה אפורה כהה ובטסט שהוא הריץ יש גם תמונה כזאת ואז הוא מצלם את הצריבה ואמר לך להיות בקשר עם המחלקה הטכנית.
למחרת התקשרתי למחלקה הטכנית ומשם מתחילה הסאגה הלא פשוטה להוכיח שלא השארת תמונה סטטית על המסך אלא ראית כמו כולם חדשות או שצפית בערוצים הרגילים.
לא מעט טלפונים היו אני חייב לציין אבל שהם ראו שאני עקשן והם לא יצאו ממני כל כך בקלות אז הם הכירו בצריבה והוחלף לי מסך שבהזדמנות הזאת כבר שדרגתי לדגם יותר מתקדם S95C ול 77 אינטש. תוספת התשלום הייתה מאוד זניחה ולא היה מקום בכלל להתלבטות.
אליפות, תודה!09/04/2024 13:39orenhazan כתב: לא אומר שזה הלך קל עיקר הבעיה הייתה לשכנע אותם שהצריבה נגרמה כתוצאה משימוש סביר וסעיף האחריות על צריבה אכן חל במקרה הזה.
התהליך עצמו הוא קודם כל פתיחת פנייה לאחריות ולאחר מכן טכנאי מגיע ומריץ ב service mnue טסט של כל הצבעים. את הצריבה שהייתה לי ראו רק תחת תמונה אפורה כהה ובטסט שהוא הריץ יש גם תמונה כזאת ואז הוא מצלם את הצריבה ואמר לך להיות בקשר עם המחלקה הטכנית.
למחרת התקשרתי למחלקה הטכנית ומשם מתחילה הסאגה הלא פשוטה להוכיח שלא השארת תמונה סטטית על המסך אלא ראית כמו כולם חדשות או שצפית בערוצים הרגילים.
לא מעט טלפונים היו אני חייב לציין אבל שהם ראו שאני עקשן והם לא יצאו ממני כל כך בקלות אז הם הכירו בצריבה והוחלף לי מסך שבהזדמנות הזאת כבר שדרגתי לדגם יותר מתקדם S95C ול 77 אינטש. תוספת התשלום הייתה מאוד זניחה ולא היה מקום בכלל להתלבטות....