The Three-Body Problem - סדרת מד"ב עתירת תקציב בהפקת דיוויד בניוף ("משחקי הכס")
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11656
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 2484 פעמים
האם סוף כל סוף נקבל סדרת מד״ב ראויה, עם עיבוד נאמן למקור שגם עושה לו כבוד? אחרי הפלופ האדיר שנקרא ״המוסד״, ועוד כל מיני סדרות מד״ב בשקל מעלי אקספרס שמילאו את המסך בשנים האחרונות מבלי להשאיר חותם מגיע לנו משהו איכותי. הסדרה האפית האחרונה בתחום הייתה לדעתי באטלסטאר גלאקטיקה, והיא הסתיימה ב-2009...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
manola - היו כמה דברים לא רעים פה ושם, ע"ע The Expanse, Black Mirror, The Orville, ועוד. אז כן, לאחרונה הרב *** אבל פה ושם יש "פנינות".
לגבי הסידרה הזו אני ניגש אליה כמו לכל דבר כמעט שיוצא בשנים האחרונות, בספקנות רבה מאוד. עדיף לבוא עם ציפיות נמוכות ולהיות מופצע לטובה מלהיפך.
לגבי הסידרה הזו אני ניגש אליה כמו לכל דבר כמעט שיוצא בשנים האחרונות, בספקנות רבה מאוד. עדיף לבוא עם ציפיות נמוכות ולהיות מופצע לטובה מלהיפך.
-
Kondo10

כמה שבועות לפני בכורה של הסדרה המדוברת, חברת הסטרימינג Peacock החליטה לרכוש את הגרסה הסינית
בת ה - 30 הפרקים לשידור בארצות הברית (כרגע). למי יש זמן לראות עונה בת 30 פרקים, לי אין.
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv ... 235821117/
https://m.imdb.com/title/tt20242042/?re ... 520Problem
בת ה - 30 הפרקים לשידור בארצות הברית (כרגע). למי יש זמן לראות עונה בת 30 פרקים, לי אין.
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv ... 235821117/
https://m.imdb.com/title/tt20242042/?re ... 520Problem
-
Kondo10

אישית לא יכול לצפות עם דיבוב, תמיד שפת מקור. לדעתי עדיף לחכות לגרסה באנגלית. זמינה, נוחה, ולא ארוכה עד ייאוש - עבורי בכל מקרה.
הייתה סדרה טורקית שמאוד רציתי לראות (Dirilis: Ertugrul על ארטורול, אביו של עות'מאן הראשון, מייסד האימפריה העות'מאנית)
ששודרה בנטפליקס (כיום לא מוצא אותה) אבל עונות בנות 35 פרקים ! זה פשוט מוגזם ולא מאפשר לי ליהנות מהסדרה.
הייתה סדרה טורקית שמאוד רציתי לראות (Dirilis: Ertugrul על ארטורול, אביו של עות'מאן הראשון, מייסד האימפריה העות'מאנית)
ששודרה בנטפליקס (כיום לא מוצא אותה) אבל עונות בנות 35 פרקים ! זה פשוט מוגזם ולא מאפשר לי ליהנות מהסדרה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

מעצבן מאוד לדעת שיש כבר ביקורת על סדרה שעדיין לא שוחררה בכלל לשידור. זה ממש לנפנף בפרצוף של כולם בקטע של: "אני ראיתי ואתם לא..."
מילא הביקורת הייתה יוצאת כמה ימים אחרי הבכורה, הייתי מקבל בהבנה אפילו אם היא היתה מפורסמת באותו יום שהסדרה עולה לאוויר, אבל לשחרר ביקורת על הסדרה שבועיים לפני?
אותי זה מרגיז מאוד באופן אישי, ואני אף פעם לא רואה או קורא את הביקורות המוקדמות האלו בדיוק בגלל זה.
מילא הביקורת הייתה יוצאת כמה ימים אחרי הבכורה, הייתי מקבל בהבנה אפילו אם היא היתה מפורסמת באותו יום שהסדרה עולה לאוויר, אבל לשחרר ביקורת על הסדרה שבועיים לפני?
אותי זה מרגיז מאוד באופן אישי, ואני אף פעם לא רואה או קורא את הביקורות המוקדמות האלו בדיוק בגלל זה.
-
Kondo10

מה זה הציון הנמוך הזה? עוד פלופ של נטפליקס. מאכזב (עוד לפני צפייה).
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
https://www.rottentomatoes.com/tv/3_bod ... 01/reviews
73 אחוז בינתיים. נראה איך ישתנה עוד כמה ימים.
73 אחוז בינתיים. נראה איך ישתנה עוד כמה ימים.
עד כה צפיתי בחמישה פרקים.
סדרה די מושקעת. רק רמת הפרפורמה של רוב השחקנים לא מתעלה מעל הממוצע.
הסופר אסף מס׳ רעיונות מתורת הקוונטים והמיתרים ועשה מהם סלט. מצד השקיעו בצד החזותי הכולל עיבוד של AI.
ומצד שני, חבל שלא השקיעו גם בסאונד שלדעתי היה יכול לשדרג את חווית הצפיה.
סדרה די מושקעת. רק רמת הפרפורמה של רוב השחקנים לא מתעלה מעל הממוצע.
הסופר אסף מס׳ רעיונות מתורת הקוונטים והמיתרים ועשה מהם סלט. מצד השקיעו בצד החזותי הכולל עיבוד של AI.
ומצד שני, חבל שלא השקיעו גם בסאונד שלדעתי היה יכול לשדרג את חווית הצפיה.
-
Kondo10

שני פרקים ראשונים לא רעים, בניית העלילה טובה עם לוקיישנים מופלאים, צילומים מרשימים אך חבל שחשוך כרגיל.
הליהוק סביר ולא נראה (כרגע) שמישהו יכבוש את הצופה, הלוואי שהתבדה.
הליהוק סביר ולא נראה (כרגע) שמישהו יכבוש את הצופה, הלוואי שהתבדה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הסדרה משתפרת לקראת סוף העונה והופכת יותר מתוחכמת. הפרקים הראשונים הזכירו לי סוג של x-files כל מני דברים לא קשורים (מספרים בעיניים של אנשים, משחק vr תמוה והתאבדויות חשודות).
אני בפרק הלפני אחרון. פרק 5 השמיט לי את הלסת, אגב.
אני בפרק הלפני אחרון. פרק 5 השמיט לי את הלסת, אגב.
- oferlaor
- מנהל

סיימתי לצפות בעונה, סדרה מצויינת. מתחילה לצבור אנרגיה החל מפרק 5. הפרקים הראשונים מעט שבלוניים ומיועדים שנכיר את הדמויות (לא בטוח שזה לטובה)
-
Kondo10

פרקים 3-4 מתחילים להיות מעניינית, אך נראה לי שהסדרה לא ממש מוצלחת (לא ממש מרתקת אותי למסך לראות עוד פרק)
ובטח לא ההשוואה לסדרה "משחקי הכס" שניסתה להיות כמותה לפי פרסומים שונים, לטעמי מיזם יומרני שלא בטוח שיש לו כיסוי.
ובטח לא ההשוואה לסדרה "משחקי הכס" שניסתה להיות כמותה לפי פרסומים שונים, לטעמי מיזם יומרני שלא בטוח שיש לו כיסוי.
- oferlaor
- מנהל

זה לא טוב כמו משחקי הכס אבל חייב לציין שגם העונה הראשונה של משחקי הכס לקחה לא מעט להתרומם.