רמקולים מדפיים
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
יש אינסוף אפשרויות ,והרבה משתנים אפשריים...
מה שכן אם יש לך רסיבר ואין לך רצון להוסיף מגברים שונים אז לפחות תתמקד ברמקולים נצילים .
מה שכן אם יש לך רסיבר ואין לך רצון להוסיף מגברים שונים אז לפחות תתמקד ברמקולים נצילים .
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אם הכוונה למחיר לכל כיס ומקסימום איכות במחיר, אני אישית ממליץ על Q ACOUSTICS11/03/2024 8:20Danik56 כתב: איזה רמקולים מדפיים הייתם ממליצים לסלון שיתנו סאונד טוב בפרט למוזיקה בסטריאו (תקליטים)
אבל גם לסרטים וסדרות בקונפיגורציה של 5.1 ?
הכוונה היא לחבר את הרמקולים לקיר באמצעות מתלה כלשהוא ללא שיפוע....
https://fuse.co.il/brands/q-acoustics/
יש להם מתלים שניתן לרכוש בנפרד שמאפשרים התקנה צמודת קיר, וגם הטיות לכל כיוון על פי הצורך.
מאוד מרוצה.
יש לי כעת רסיבר פיוניר VSX919 שמחוברים אליו רמקולים רצפתיים גדולים של PARADIGM ובנוסף סנטר גדול ו2 אחוריים מאותה תוצרת וכן סאב מוגבר 10 אינצ'. בשלב ראשון אני רוצה לסלק את הרמקולים הרצפתיים ואת הסנטר. הסאב והאחוריים ישארו. כעת אין פטיפון ואני מתכנן להוסיף אותו ולחבר דרך פונו-סטייג' אל הרסיבר. אצטרך גם סנטר חדש שישב מתחת למסך או סאונדבר שישמש כסנטר.11/03/2024 8:36claudia5 כתב: יש אינסוף אפשרויות ,והרבה משתנים אפשריים...
מה שכן אם יש לך רסיבר ואין לך רצון להוסיף מגברים שונים אז לפחות תתמקד ברמקולים נצילים ....
הרמקולים הקדמיים שאני מחפש אמורים לתת מענה גם למוזיקה בסטריאו וגם לתוכן בסראונד ממקורות דיגיטליים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אם אתה אוהב מאוד את paradigm אולי תחפש רמקולים מדפיים שלהם כי יש להם מוצרים טובים מאוד .11/03/2024 9:50Danik56 כתב: יש לי כעת רסיבר פיוניר VSX919 שמחוברים אליו רמקולים רצפתיים גדולים של PARADIGM ובנוסף סנטר גדול ו2 אחוריים מאותה תוצרת וכן סאב מוגבר 10 אינצ'. בשלב ראשון אני רוצה לסלק את הרמקולים הרצפתיים ואת הסנטר. הסאב והאחוריים ישארו. כעת אין פטיפון ואני מתכנן להוסיף אותו ולחבר דרך פונו-סטייג' אל הרסיבר. אצטרך גם סנטר חדש שישב מתחת למסך או סאונדבר שישמש כסנטר.
הרמקולים הקדמיים שאני מחפש אמורים לתת מענה גם למוזיקה בסטריאו וגם לתוכן בסראונד ממקורות דיגיטליים....
יש הרבה מאוד רמקולים מדפיים טובים ומה שיותר מעניין זה מה נשמע טוב עם הפיוניר שלך.
אפשרות נוספת היא לבחון רמקול מדפי מוגבר שיאפשר לך אופציות מעניינות.
למה למכור את הסנטר ?מה הסיבה לשינוי שאני מעוניין לעשות?
בעיצוב מחדש של ריהוט הסלון, צריך לפנות מקום למסך הרבה יותר גדול, וזו הסיבה שהרמקולים הענקיים יעופו, וגם הסנטר לא יתאים עיצובית בגודל שלו...אני בטוח שאפשר למצוא סנטר SLIM עם איכות קולית טובה לדיאלוגים.11/03/2024 11:55claudia5 כתב: אם אתה אוהב מאוד את paradigm אולי תחפש רמקולים מדפיים שלהם כי יש להם מוצרים טובים מאוד .
יש הרבה מאוד רמקולים מדפיים טובים ומה שיותר מעניין זה מה נשמע טוב עם הפיוניר שלך.
אפשרות נוספת היא לבחון רמקול מדפי מוגבר שיאפשר לך אופציות מעניינות.
למה למכור את הסנטר ?מה הסיבה לשינוי שאני מעוניין לעשות?...
כשקניתי את הרצפתיים פחות כיוונתי לתכנים בסטריאו. יותר לכיוון של בלו ריי מולטי צ'אנל, וגם הקשבתי המון ל SACD ו DVD-AUDIO.
היום אני יותר בכיוון של תקליטים בסטריאו בכל מה שקשור למוזיקה.
אז בשלב ראשון הפיוניר ישמש גם כמגבר סטריאו, אבל מניח שהוא יוחלף בהמשך למגבר יעודי להשמעת תקליטים...
אם אני מביא סאונדבאר, ניתן יהיה לחבר אליו את הרמקולים האחוריים הקיימים?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש סאונד בר שמסוגלים להתחבר לרסיברים ,ויש סאונדברים שבאים עם עוד זוג אחורי ,כל האפשרויות קיימות.11/03/2024 12:09Danik56 כתב: בעיצוב מחדש של ריהוט הסלון, צריך לפנות מקום למסך הרבה יותר גדול, וזו הסיבה שהרמקולים הענקיים יעופו, וגם הסנטר לא יתאים עיצובית בגודל שלו...אני בטוח שאפשר למצוא סנטר SLIM עם איכות קולית טובה לדיאלוגים.
כשקניתי את הרצפתיים פחות כיוונתי לתכנים בסטריאו. יותר לכיוון של בלו ריי מולטי צ'אנל, וגם הקשבתי המון ל SACD ו DVD-AUDIO.
היום אני יותר בכיוון של תקליטים בסטריאו בכל מה שקשור למוזיקה.
אז בשלב ראשון הפיוניר ישמש גם כמגבר סטריאו, אבל מניח שהוא יוחלף בהמשך למגבר יעודי להשמעת תקליטים...
אם אני מביא סאונדבאר, ניתן יהיה לחבר אליו את הרמקולים האחוריים הקיימים?...
פטיפון זה כיף גדול ומכניס חוויות חדשות .
לדעתי פחות תקשיב להמלצות ויותר תיגש לחנויות מתמחות ,אולי אפילו עם הרסיבר שלך ותשמע שילובים של רמקולים ופטיפון ,ושתאהב אז תרכוש ,רק תגדיר תקציב לפני.
אצלי הפטיפון בשנה וחצי האחרונה מאוד שדרג את החוויה