לוח שנה אייפון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78777
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
הי , איני בטוחה שהבנתי את שאלתך, אנסה:)
אחת מהאפליקציות במסך הבית של האייפון שלי הינה ״לוח שנה״ (של אפל)
בתוך האפליקציה בחרתי להציג רק את לוח שנה ג׳ימייל (לא חגים, לא עבודה ולא שום דבר אחר).
כשאני מבצעת חיפוש לא עולות תוצאות מתאימות .
תודה על הניסיון לסייע לי
אחת מהאפליקציות במסך הבית של האייפון שלי הינה ״לוח שנה״ (של אפל)
בתוך האפליקציה בחרתי להציג רק את לוח שנה ג׳ימייל (לא חגים, לא עבודה ולא שום דבר אחר).
כשאני מבצעת חיפוש לא עולות תוצאות מתאימות .
תודה על הניסיון לסייע לי
- oferlaor
- מנהל

כלומר היומן שלך תאכלס מנוהל על ידי Google calendar והאפליקציה של אפל מתחברת אליו.
אני ממליץ להתקין Google calendar - החיפוש שם עובד אחרת לחלוטין מזה של אפל. אפשר להתקין גם וגם, הם לא מפריעים אחד לשני.
אני ממליץ להתקין Google calendar - החיפוש שם עובד אחרת לחלוטין מזה של אפל. אפשר להתקין גם וגם, הם לא מפריעים אחד לשני.
האם אתה בטוח בכך ?
כי עד לא מזמן , כשהייתי מחפשת בלוח שנה, לא הייתה לי בעיה למצוא. זה משהו שקרה לאחרונה.
בנוסף, אולי תוכל להמליץ לי על אפליקציית לוח שנה מוצלחת לאייפון, כי בלוח השנה של אייפון אין מספיק אפשרויות ?
ניסיתי את גוגל קלנדר, אך לא מצאתי את הדרך לתצוגה שבועית מימין לשמאל וגם העברית נצמדת לשמאל ולא לימין - האם אתה מכיר דרך לסדר זאת?
כי עד לא מזמן , כשהייתי מחפשת בלוח שנה, לא הייתה לי בעיה למצוא. זה משהו שקרה לאחרונה.
בנוסף, אולי תוכל להמליץ לי על אפליקציית לוח שנה מוצלחת לאייפון, כי בלוח השנה של אייפון אין מספיק אפשרויות ?
ניסיתי את גוגל קלנדר, אך לא מצאתי את הדרך לתצוגה שבועית מימין לשמאל וגם העברית נצמדת לשמאל ולא לימין - האם אתה מכיר דרך לסדר זאת?
- oferlaor
- מנהל

לא מכיר אבל משתמש גם וגם (אני גם בדיוק באותה בעיה - החיפוש עלוב) מרבית הפגישות שלי באנגלית וגם הממשק שלי באנגלית אז לשמחתי לא מפריעה לי המגבלה של ימין/שמאל.
מרבית הזמן משתמש באפליקציה המובנית אבל יש לה כמה חסרונות נוספות לחיפוש - למשל שאין אפשרות לצרף לינקים לזום בפגישות. אז משלב גם וגם.
מרבית הזמן משתמש באפליקציה המובנית אבל יש לה כמה חסרונות נוספות לחיפוש - למשל שאין אפשרות לצרף לינקים לזום בפגישות. אז משלב גם וגם.