מחשב MINI PC מומלץ מאמזון ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

אני רק מנסה להבין האם יש בעיות מיוחדות לאחד מהיחידות, אין המון חוות דעת על הser6 max ורוב הביקורות, נו, איך נגיד, של אנשים שמרוויחים מהכניסה ללינקים... הם אף פעם לא מדגישים כמו שצריך את החסרונות ורובם נותנים חוות דעת אחרי יום שימוש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #22 

איזה חסרונות כבר יכולים להיות? מפרט החומרה רשום בפירוש, ההבדלים בין היחידות מתבטאים בעיקר בקירור. קשה למצוא נקודת התייחסות שתיקח בחשבון מספר מחשבים כאלו להשוואה.

rel1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

24/11/2023 15:40  
MrMoris כתב:
אני רק מנסה להבין האם יש בעיות מיוחדות לאחד מהיחידות, אין המון חוות דעת על הser6 max ורוב הביקורות, נו, איך נגיד, של אנשים שמרוויחים מהכניסה ללינקים... הם אף פעם לא מדגישים כמו שצריך את החסרונות ורובם נותנים חוות דעת אחרי יום שימוש.
...
היי, נתקלתי בדיון הזה ואני נמצא בהתלבטות דומה.
כמה שאלות:
1. מה רכשת בסוף? את הדגם שמבוסס על 5700U?
2. האם מרוצה? האם עושה את העבודה גם במשחקים של הילדים וגם בניגון קבצי 4K?
3. האם היית רוכש את אותו דגם גם היום או הולך על דגם אחר?
אני מתלבט בין הדגמים SER5 עם מעבדי 5700U ו-5800H, דגם EQI12 עם מעבד ה-i5 12450 או בכלל ללכת על דגם מבוסס N100 שמשמעותית זול יותר כשהצורך העיקרי הוא לשמש לניגון תכני 4K ו-HD ולעיתים גלישה באינטרנט. פחות לצרכי משחקים.
אשמח לשמוע מנסיונך.
תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

5700U זה ZEN 2.
עדיף לחפש 5800U או 5600U עם פחות ליבות. ראיתי שקיימים גם דגמים דומים, כגון 5560U.
אם אתה מחפש מכונת משחקים קטנה, תסתכל לכיוון סדרת 8000. הם אמנם יקרים יותר, אבל יש במעבדים האלה ליבה גראפית חזקה מאד שמתאימה גם למשחקי AAA בהגדרות לא סופר גבוהות. וגם ליבות עיבוד ZEN4 שחזקות בהרבה.
אם המטרה היא אינטרנט ווידאו, אז מה שלא תיקח יעשה את העבודה. כמובן ש-N100 עלול להיות איטי יחסית באתרים כבדים.

rel1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

מצאתי דיל לא רע על דגם K2 של GMKTEC עם מעבד Ryzen 7 7735HS שיצא זול יותר מדגמים של היצרנים האחרים עם מעבדי 5800H ו-5700U. הזמנתי ואעדכן.
היו כמה ביקורות על רעש מאוורר בדגם הזה בעומס אבל ראיתי כאלה גם על דגמים אחרים עם מעבדי 5800H אז מקווה שזה לא יהיה מטרד, המחשב בכל מקרה אמור להיות רחוק ממני כמה מטרים טובים. תודה לכולם על הייעוץ והעזרה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4791
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 768 פעמים

שליחה #26 

כמו שכבר הסברתי, מעבדים מסוג h יוצרים חום גבוה יותר ובמחשב מיני זה משמעותי ומכריח את המאוורר לעבוד חזק. לכן העדפתי u

rel1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

כל הדגמים עם מעבדי 5700U הם דגמים ישנים שעליהם יש הוזלת מחיר די משמעותית אצל כל היצרנים ומבוססים על מעבד שהושק ב-2021 ומבוסס על ארכטיקטורה מאוד ישנה ועם ביצועים נחותים משמעותית מהיתר. היה לי חשש מזה ולא ראיתי שהושקו מוצרים מבוססי מעבדי U חדשים יותר. לכן העדפתי ללכת על מעבד HS שהוא בין H ל-U ומבוסס על דגם שהושק ב-2023.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”